Κλέων Ι. | 17 Ιουνίου 2016

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την ‘Πολιτική Αναδημοσιεύσεων‘, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου –ευχαριστούμε. Φυσικά, αναδημοσιεύσεις και reblog, με αναφορά στην πηγή, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Οι σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες των νεοναζί οδηγούν σε αντίγραφα αυτών· δεν τους χαρίζουμε κλικ και επισκεψιμότητα.].

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

 

 

Η ιστορία είναι απλή. Ο αναγνώστης δεν έχει παρά να ενώσεις τις τελείες:

ΣΗΜΕΙΟ 1ο:
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δολοφόνος της βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος Jo Cox λέγεται Thomas Mair και είχε σχέσεις με την αμερικάνικη ρατσιστική ναζιστική και αντισημιτική οργάνωση National Alliance.

«The alleged killer of Jo Cox is Thomas Mair, 52. According to eyewitness accounts, which are still under investigation, Mair was armed with a knife and a gun, either antique or homemade, and may have shouted ‘Britain First’ when he attacked Cox, a possible reference to the far right Britain First party, whose leader, Paul Golding, is a former member of the white nationalist British National Party. The Daily Telegraph reported that Mair’s brother claimed Mair has a ‘history of mental illness,’ and neighbors called him a ‘loner,’ but he also has a long history with white nationalism.
According to records obtained by the Southern Poverty Law Center Mair was a dedicated supporter of the National Alliance (NA), the once premier neo-Nazi organization in the United States, for decades. Mair purchased a manual from the NA in 1999 that included instructions on how to build a pistol.
Mair, who resides in what is described as a semi-detached house on the Fieldhead Estate in Birstall, sent just over $620 to the NA, according to invoices for goods purchased from National Vanguard Books».

Το Southern Poverty Law Centre δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο δολοφόνος της βουλευτίνας ήταν συνδρομητής στις εκδόσεις του National Vanguard Books, δηλαδή του εκδοτικού οίκου της National Alliance. Ο δολοφόνος αγόραζε επίσης από τους Αμερικανούς νεοναζί εγχειρίδια όπλων και εκρηκτικών και άλλων αυτοσχέδιων θανατηφόρων αντικειμένων, από αυτά που συνηθίζουν οι αμερικάνικες μιλίτσιες. Παράδειγμα, το αυτοσχέδιο περίστροφο:

Μια σελίδα από τα βιβλία ('handbook') που αγόρασε ο ακροδεξιός δολοφόνος. Οδηγίες για κατασκευή περιστρόφου στο σπίτι.

Μια σελίδα από τα βιβλία (‘handbook’) που αγόρασε ο ακροδεξιός δολοφόνος. Οδηγίες για κατασκευή περιστρόφου στο σπίτι.

 

Εδώ, τρία από τα τιμολόγια με το όνομα του δολοφόνου, με συνολικό ύψος 620 δολάρια:

 

ΣΗΜΕΙΟ 2ο:
Η National Alliance δεν είναι μια οποιαδήποτε ακροδεξιά οργάνωση. Ιδρύθηκε από τον William Pierce το 1970, και ευθύνεται για μια σειρές δολοφονίες, εκρήξεις και τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών, ανταλλαγές πυροβολισμών με την Αστυνομία και ληστείες τραπεζών, μεταξύ άλλων, συχνά με πολλά θύματα. Είχαν σκοπό μέχρι και να τοποθετήσουν βόμβες στην DisneyLand. Ο ιδρυτής William Pierce, παλαιότερα μέλος του American Nazi Party του George Lincoln Rockwell, εκτός από μια τρομοκρατική ναζιστική οργάνωση, κατόρθωσε να κάνει την National Alliance και μία μηχανή παραγωγής χρήματος, χρησιμοποιώντας τη μουσική βιομηχανία για την προώθηση της White Power μουσικής σκηνής και επενδύοντας στην εταιρεία Resistance Records.

Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει πολύ καλά την National Alliance, και όχι μόνο λόγω των σχέσεων των εθνικοσοσιαλιστικών συγκροτημάτων των μελών της με την Resistance Records [βλ και ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό‘].

Τον Απρίλιο του 2010, ο τίτλος στην εφημερίδα τους ήταν ‘ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η NATIONAL ALLIANCE‘. Υπερήφανα σημείωναν τη χαρά τους για το μήνυμα του ανίκανου νεοναζί, γιου SS, μποξέρ με το ψευδώνυμο ‘The Aryan Barbarian’ και (τότε) ηγέτη της National Alliance και διαδόχου του Pierce, του Erich Gliebe.

«Ανάμεσα στα Κινήματα από όλη την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία δήλωσαν την συμπαράστασή τους στο Κίνημά μας για την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε, ξεχωριστό ήταν το μήνυμα του Κινήματος National Alliance (Εθνική Συμμαχία) από τις ΗΠΑ, το οποίο υπέγραφε ο Ηγέτης του Erich Gliebe. Στο κείμενο, το οποίο μας έστειλαν τονιζότανε η βεβαιότητά τους ότι οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής θα ξεπεράσουν το κτύπημα και θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη για την κοινή εθνική Ιδεολογία και υπέρ της Φυλής. Εξέφραζαν επίσης την λύπη τους για την καταστροφή των γραφείων μας από την δειλή επίθεση των εγκληματιών και την ένθερμη υποστήριξή τους στις προσπάθειες των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στους εχθρούς της Πατρίδος μας.»
– Πηγή: Η παλιά καταργημένη ιστοσελίδα της ΧΑ, 12/04/2010]

 

ΣΗΜΕΙΟ 3ο:
Το Μάρτιο του 2012, η ΧΑ φιλοξένησε υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης της California της National Alliance, κάποιον με τα αρχικά T.H. Οπως διαβάζουμε:

«During the last week in March ’12, southern California National Alliance member MP and Alliance supporter T.H. visited Greece and spent a week with members and officials including the chairman of Greece’s shining star organization representing the interests of Greeks and fighting against the New World Order and Marxism. In fact they are the only national pro-White group in the country and they are known as The Golden Dawn».
– Πηγή: Η ιστοσελίδα του παραρτήματος Sacramento California της National Alliance, ‘The Rising Sun Heralds The Golden Dawn‘, 05/05/2012

 

ΣΗΜΕΙΟ 4ο:
Ομως, και πάλι, δεν ήταν η πρώτη φορά. Η National Alliance βρίσκεται σε συχνή, συστηματική επαφή με τη ΧΑ για πάνω από 20 χρόνια τώρα. Υψηλόβαθμο στέλεχος της National Alliance (και ουσιαστικά εκείνος που μπόρεσε να διώξει οριστικά τον Erich Gliebe από την ηγεσία της οργάνωσης) ήταν και ο Alex Linder, τον οποίο γνωρίζουμε από εδώ.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σε φόρουμ Αμερικανών Αρίων, μία άλλη ‘εξέχουσα προσωπικότητα’ των κύκλων αυτών, την γνωστή αρνήτρια του Ολοκαυτώματος Carolyn Yeager (η οποία, μάλιστα, αν και κατάγεται από οικογένεια SS, έχει μεγαλώσει στο … Illinois, πρόκειται δηλαδή κυριολεκτικά για τυπικό δείγμα Illinois nazi‘, αν έχετε δει τους Blues Brothers, με λίγα λόγια για μια εντελώς ανεγκέφαλη ρατσίστρια) να αποκαλύπτει το ταξίδι αυτό, μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο (που παραδόξως, δεν αναφέρεται πουθενά, ή καλύτερα αποκρύπτεται συστηματικά κάθε πληροφορία για το φύλο του), και δεν κρύβει τη χαρά της. Ο ‘George’ φυσικά δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχαίος George. Ενας είναι ο George που έχει τη φήμη του «Δρ Γκέμπελς ‘George’», και έτσι ακριβώς τον αποκαλεί, «Δρ Γκέμπελς ‘George’»:

«I actually went to Greece last year and met with the chairman and the spokesman of Golden Dawn (it was an unofficial National Alliance trip). They have a real organization. They have a minister of ideology, George, and he has been described in the press as the Dr. Josef Goebbels of the XA! Although publicly they shy away from it, the core of the party is hard core National Socialist. I wrote a trip report that was published at Majority Rights in three parts».

Αποκαλύπτει η Αμερικανίδα νεοναζί, μέσα στον ενθουσιασμό της:

«Ντρέπονται και το κρύβουν δημόσια, αλλά ο πυρήνας του κόμματος τους είναι ο σκληροπυρηνικός εθνικοσιαλισμός»

Στα σχόλια εδώ:
http://thewhitenetwork.com/2013/07/27/andrew-anglin-live-from-athens-greece/

Σε μια ιστοσελίδα του ιδίου φυράματος, σε τρεις συνέχειες, διαβάζουμε να περιγράφει εντυπώσεις από την φιλοξενία του Δρ Γκέμπελς ‘George’, και είναι πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο που κάνει η παρέα των τριών νεοναζί, όταν ο George τους πηγαίνει στον δρόμο που βρίσκονται κάποια κτίρια των Ελλήνων Εβραίων, η Συναγωγή και -κατά πάσα πιθανότητα- το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

«Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο», λένε («It will make a good public restroom after GD takes control of parliament»)
http://majorityrights.com/weblog/comments/just_before_the_golden_dawn_two_american_white_nationalists_on_holiday
– Πηγή: XYZ Contagion, Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο», 10/12/2013
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

Οι άλλες δυο συνέχειες, εδώ (αν και δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον να δει κανείς· ρατσιστικές αηδίες και φαντασιώσεις, και μόνο):
http://majorityrights.com/weblog/comments/just_before_the_golden_dawn_two_american_white_nationalists_on_holiday_in_g

http://majorityrights.com/weblog/comments/just_before_the_golden_dawn_two_american_white_nationalists_on_holiday1

 

ΣΗΜΕΙΟ 5ο:
Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι το γεγονός πως στην Ελλάδα έχει φιλοξενηθεί από τη ναζιστική συμμορία ο ίδιος ο ιδρυτής της National Alliance και αρχηγός της μέχρι το 2002 που πέθανε, ο Dr. William Pierce. Αυτό συνέβη τον Οκτώβριο του 1998, λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του Δημήτρη Κουσουρή, και ενώ τα γραφεία και η εφημερίδα είχαν κατεβάσει ρολά για λίγο. Το ονόμαζαν ‘5ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο’, έλαβε χώρα στις 24/10/1998 στο Φίλυρο (κοντά στο Δερβένι) Θεσσαλονίκης, σε ένα κέντρο ‘Κουκουναριές’, ήταν απολύτως μυστικό, και κανείς δεν έμαθε τίποτα πριν τη διεξαγωγή του. Μετά, βέβαια, μαθεύτηκε, όπως επίσης έγιναν γνωστά και τα ονόματα των συμμετεχόντων. Μεταξύ τους, εκτός από τον Pierce, ήταν η ηγέτιδα του Ναζιστικού Κόμματος της Δανίας DNSB Florentine S. Rost van Tonningen-Heubel [βλ. παρακάτω], ο Γερμανός πρώην RAF και νυν νεοναζί Χορστ Μάλερ, ο αρχηγός της ‘Εθνικοσοσιαλιστικής Διεθνούς’ WUNS (World Union of National Socialists) Matt Koehl [βλ. παρακάτω] και άλλοι. Στην κορυφή του άρθρου, μπορείτε να δείτε τρεις φωτογραφίες από τις εργασίες του συνεδρίου, ενώ το περιοδικό της νεολαίας τους είχε γράψει τότε:

Αντεπίθεση, Μάρτιος 1999, τχ #2 (Α' περίοδος)

Αντεπίθεση, Μάρτιος 1999, τχ #2 (Α’ περίοδος)

 

[UPDATE]

Ομως τώρα, υπάρχουν και βίντεο από το ναζιστικό ‘συνέδριο’:

– 5ον Πανευρωπαϊκόν Συνέδριον Νεολαίας, 30/10/1998

http://www.youtube.com/watch?v=4CNZYfHp3qU

 

Και δεύτερο βίντεο, ενός πεθαμένου Μπαϊκούση:

– Εισήγησις Κωνσταντίνου Μπαϊκούση, 5ον Πανευρωπαϊκόν Συνέδριον Νεολαίας, 30/10/1998

 

Ομως παρατηρεί κανείς ότι τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αυτός ο Λαμιώτης εθνικοσοσιαλιστής κάνει μία ομιλία για το ‘μέλλον της λευκής φυλής’, και θα προσέξετε ότι μέσα σε 12 λεπτά δεν υπάρχει ούτε μία φορά η λέξη ‘Εβραίοι‘ ενώ ακόμα και η λέξη ‘σιωνισμός/σιωνιστές‘ υπάρχει όλο κι όλο μία φορά, και αυτή σε μια αποστροφή του λόγου για ‘τους τοκογλύφους και το σύστημα’.

Ούτε καν το Ολοκαύτωμα δεν αναφέρεται -μάλιστα σε ένα σημείο που φαινόταν ότι θα μιλούσε για «αυτήν την απάτη», εκεί το ψαλίδι είναι εμφανέστατο.

Άρα φαίνεται ότι ο πολύ θαρραλέος και γενναίος Γκέκας, απροκάλυπτα έκοψε και έραψε και έβγαλε όλα τα επίμαχα κομμάτια που λογικά μιλούσαν για ‘Εβραίους’, επειδή κάτι φοβάται. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

 

Αλλά υπάρχει και ‘γραπτός λόγος’:

– Στέφανος Γκέκας, Ετήτυμα Ψέγματα (5), ΑΡΜΑ, 28/10/2018
http://www.armahellas.com/?p=25263

– Στέφανος Γκέκας, Εις μνήμην Κωνσταντίνου Μπαϊκούση, ΑΡΜΑ, 26/08/2018
http://www.armahellas.com/?p=25033

– Περισσότερα, εδώ:

[ΤΕΛΟΣ UPDATE]

 

Εγραψε ο ίδιος ο Pierce σχετικά το 1998, μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα:

«On October 24 and 25 I attended an international conference of nationalists in Thessaloniki, Greece. Also attending the conference were representatives of groups in Greece, Portugal, Romania, Flanders, Denmark, Netherlands, Germany, South Africa, and Austria. It was hoped that representatives of Russian groups also would be present, but none was able to attend. The Alliance was the only group in the United States represented. The conference was hosted by the Greek nationalist group Golden Dawn.
In a formal session on October 24 I spoke to approximately 200 representatives of other groups about the work of the Alliance and listened to many reports about the work of other organizations.»
– Πηγή Dr. William Pierce, The National Alliance in Europe, Commentary by Dr. Pierce from October 1998, Report from Greece, 27/03/2012
http://williamlutherpierce.blogspot.gr/2012/03/national-alliance-in-europe.html

Βέβαια, ο σκληρός ναζί, στις εντυπώσεις του παρακάτω, ούτε λίγο, ούτε πολύ είδε στα πρόσωπα των Ελλήνων που τον φιλοξενούσαν (και το λέει ευθέως) … ‘γύφτους’, αλλά αυτά τα περί μπάσταρδων γονιδίων και υπερβολικής επιμειξίας δεν φάνηκε να ενοχλούν καθόλου την ελληνική master race. Εδώ, ο Δόκτωρ ιδιοχείρως:

«Despite the stronger sense of ethnic consciousness, Greece is more genetically mixed than the countries of northern Europe. The people I saw in Thessalonki ranged from tall, light-eyed blondes to people who were so dark I wasn’t sure whether they were Greeks or Gypsies -until I saw some real Gypsies and could note the distinct differences. Five hundred years of Turkish rule has taken a racial toll».

Και λίγο μετά αναρωτιόταν, ‘καλά, αυτοί οι πρωτόγονοι οπισθοδρομικοί Ελληνες, ούτε εκτυπωτές δεν έχουν, ούτε τι θα πει σκάνερ και ίντερνετ δεν ξέρουν;

«Greece, despite its very rich and deep cultural roots, is in some ways a backward country: certainly where the utilization of modern technology is concerned. Whereas in America we take word processors, scanners, and laser printers for granted, they are by no means as common in Greece. Likewise, Internet access is far less common in Greece, even among urban professionals.»

Ο τότε υπάρχηγός της ΧΑ Στέφανος Γκέκας, στο μεταξύ, υπερηφανευόταν [Σ.Σ.: Η ορθογραφία από το πρωτότυπο]:

«Οταν διωργάνωνα το Συνέδριο στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 1998, αυτό συνέβαινε υπό τις δυσμενέστατες δυνατές συνθήκες και περιρρέον κλίμα μιάς εξηρμένης ‘αντιναζιστικής ψυχώσεως’, με αφορμή την περί τον αναρχοτρομοκράτη Κουσουρή και τον (‘οπλοφορούντα’ με … ξυλόβεργα απέναντι στα καλά εκείνα καϋμένα ‘παιδιά’, που ‘απεπειράθη να δολοφονήση’!!!) Περίανδρο σκηνοθεσία, συγκεντρώνοντας προσωπικότητες από Νότιο Αφρική, ΗΠΑ (Dr. William Pierce), Ολλανδία, Γερμανία και κάποιες ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, κάτω από την μύτη του λυσσομανούντος Συστήματος.
Ηταν η τρίτη φορά που συναντούσα την κυρία, αρκετά πιο ηλικιωμένη πια, που με τιμούσε τόσο με την αποδοχή της προσκλήσεώς μου από τόσο μακρυά. Συντόμως κατέστη το επίκεντρο της προσοχής όλων μας. Μετά τις διήμερες εργασίες του Συνεδρίου, το οποίον απευθυνομένη στους συνοδούς της επιστρέφοντας εχαρακτήρισε με αδιανοήτως κολακευτικά λόγια, επισκεφθήκαμε ομαδικώς το Δίον και την Βεργίνα, όπου μαγεύτηκαν όλοι οι ξένοι μας κι η κυρία Φλορεντίνη ακόμη περισσότερο -επίσης δε το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος.
Η καλλίτερη οργάνωσις που γνώρισα ήταν το Δανικό Εθνοκοινοτικό Κίνημα (DNSB) των τελών της δεκαετίας του 1980, οπότε μάλιστα κι ο ίδιος ανήκα στην διοικούσα ομάδα, ευρισκόμενος στην Δανία για μεταπτυχιακές σπουδές, όντας και τυπικώς μέλος του πενταμελούς Πολιτικού του Συμβουλίου και με ειδικές πρόσθετες αρμοδιότητες. Το σημερινό DNSB δεν έχει την δυναμική εκείνης της περιόδου. Επισυνέβη μία σειρά ατυχών περιστατικών που το απεδυνάμωσαν -κι εγώ έφυγα λίγο προτού αυτά ξεκινήσουν, αφού επέστρεψα στην Ελλάδα το θέρος του ΄90, για να καταταγώ λίγο αργότερα (Μάρτιος 1991) στον στρατό, καθώς έληγε η αναβολή μου.»

Η επίμαχη σφραγίδα 'Χρυσή Αυγή - Αγχιβασίην' σε προσωπική επιστολή Μιχαλολιάκου προς την πορτογαλική ακροδεξιά οργάνωση Jovem Revolucao (Νεαρή Επανάσταση), 08/07/1988. Προσέξτε το επιστολόχαρτο.

Η επίμαχη σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή – Αγχιβασίην‘ σε προσωπική επιστολή Μιχαλολιάκου προς την πορτογαλική ακροδεξιά οργάνωση Jovem Revolucao (Νεαρή Επανάσταση), 08/07/1988. Προσέξτε το επιστολόχαρτο.

 

Σκεφτείτε το λίγο. Να τους καλέσεις εδώ διότι θεωρείς ότι και οι δυο ανήκετε στην Master Race, να τους φιλοξενήσεις επί μια βδομάδα, να τους πας στο Δίον και στην Βεργίνα και σε όλα τα μουσεία και τα αξιοθέατα, και στο τέλος να σε πουν και ‘απολίτιστο πρωτόγονο γύφτο’. Τι να κάνουμε, αυτά έχουν οι θεωρίες περί Αρίων και οι μετρήσεις κρανίων.

Ο Ριζοσπάστης, λοιπόν, είχε ζητήσει ‘Ευθύνες για τη διεθνή νεοναζιστική σύναξη’ και η Αυγή είχε γράψει σχετικά:

Αυγή, 30/10/1998, Ερευνα για τη συνάντηση των νεοναζί

Αυγή, 30/10/1998, Ερευνα για τη συνάντηση των νεοναζί

 

Για τη συνάντηση αυτή, αλλά και τους λόγους για τους οποίους οι εγχώριοι ναζί θαύμαζαν και θαυμάζουν τον υπερατλαντικό ομοϊδεάτη τους, έχει γράψει και ο Ιός. Η ΧΑ έχει μεταφράσει και δημοσιεύσει το βιβλίο του William Pierce, βασικό ‘έργο αναφοράς’ για κάθε ναζιστή και ρατσιστή τρομοκράτη (όπως ο βομβιστής της Οκλαχόμα Τίμοθι Μακβέι), το ‘μυθιστόρημα’ με τίτλο ‘Τα Ημερολόγια Τέρνερ‘. Μάλιστα ο Μιχαλολιάκος έχει γράψει ο ίδιος ένα βιβλίο που στην ουσία επαναλαμβάνει -σε ελληνικό πλαίσιο- τους στόχους και το ‘πρόγραμμα’ του Pierce. Για περισσότερα, διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά ‘Οι φαιοί θείοι από το Σικάγο‘, Εφημερίδα των Συντακτών, 27/08/2017,  και το παλαιότερο άρθρο του Ιού:

Το δολοφονικό πρότυπο
«Δεν είναι βέβαια χρυσαυγίτικη πρωτοτυπία η συγγραφή ακροδεξιού πολιτικού προγράμματος με τη μορφή ενός ‘μελλοντολογικού’ μυθιστορήματος. Στην πραγματικότητα ο Εξαρχος-Μιχαλολιάκος αντιγράφει και μιμείται τον διαβόητο Αμερικανό ακροδεξιό Ουίλιαμ Πιρς (1933-2002), ηγέτη της ρατσιστικής αμερικανικής οργάνωσης National Alliance, ο οποίος συνέγραψε με ψευδώνυμο τα ‘Ημερολόγια Τέρνερ’ το 1978.
Το βιβλίο που θεωρείται η βίβλος των ρατσιστών στις ΗΠΑ ενέπνευσε τον Τίμοθι Μακβέι για την πολύνεκρη δολοφονική ανατίναξη του ομοσπονδιακού κτιρίου στο Οκλαχόμα Σίτι το 1995, με 168 θύματα. Και βέβαια, τα ‘Ημερολόγια’ εκδόθηκαν στα ελληνικά από τις εκδόσεις της Χρυσής Αυγής λίγους μήνες αργότερα από το βιβλίο του Εξαρχου. Μάλιστα οι εκδόσεις της οργάνωσης είχαν τότε πάρει το όνομα ‘Λόγχη’, σημάδι ότι ο Μιχαλολιάκος ήθελε να περάσει πάση θυσία το μήνυμα του ‘Εξαρχου’.
Από τα ‘Ημερολόγια Τέρνερ’ εμπνεύστηκε το όνομα και τη δράση της η εγκληματική ρατσιστική οργάνωση The Order στις ΗΠΑ, την οποία υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή με δημοσιεύματά της (βλ. λ.χ., περ. ‘Αντεπίθεση’, τχ. 28, Μάιος-Ιούνιος 2007).

Σημασία έχει το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είχε καλέσει τον Ουίλιαμ Πιρς για να την ενισχύσει κατά την πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της. Το φθινόπωρο του 1998, και ενώ η οργάνωση είχε ουσιαστικά παραλύσει κάτω από το βάρος της δολοφονικής απόπειρας της φάλαγγας του Περίανδρου με στόχο τρεις αριστερούς συνδικαλιστές νέους, ο Πιρς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε μυστική νεοναζιστική σύναξη για να εμψυχώσει τους ομοϊδεάτες του.
Η οργάνωση το παρουσίασε ως ‘5ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Εθνικιστικών και Κοινωνικών Δυνάμεων’, αλλά η διοργάνωσή του ανακοινώθηκε μόνον όταν το αποκάλυψαν δημοσιογραφικές έρευνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα της οργάνωσης, ο Πιρς «προχώρησε σε μια εκτεταμένη αναφορά των μέσων, με τα οποία πρέπει ο Λευκός άνθρωπος να αντικρίσει τη νέα χιλιετία» και υπενθύμισε ότι «σκοπός μας είναι να φθάσουμε στο φυλετικό πρότυπο του Νίτσε, τον Λευκό Υπεράνθρωπο» (εφ. ‘Χρυσή Αυγή’, 6.11.1998).
Και βέβαια στα έντυπα της οργάνωσης βρίθουν οι θετικές αναφορές για τον Πιρς και τα ‘Ημερολόγια Τέρνερ’, ενώ δεν παρέλειψε να τον υμνήσει με ειδική νεκρολογία (περ. ‘Αντεπίθεση’, τχ. 10, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2002).»
– Πηγή, Ιός, Το κρυφό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, 04/01/2015
http://www.efsyn.gr/arthro/kryfo-programma-tis-hrysis-aygis

 

Προβολή των 'Ημερολογίων Τέρνερ' στο περιοδικό 'Αντεπίθεση', τχ. 10, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2002

Προβολή των ‘Ημερολογίων Τέρνερ’ στο περιοδικό ‘Αντεπίθεση’, τχ. 10, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2002

 

ΣΗΜΕΙΟ 6ο:
Ηταν η εποχή που η ΧΑ έψαχνε συνεργασίες στο εξωτερικό. Είχε γίνει μέλος στην WUNS, δηλαδή στην World Union of National Socialists:
http://nationalsocialist.net/members.htm

Βλέπουμε το σημείο με το ελληνικό ‘membership’:

Greece:
European Nationalism and Hellenic Nationalism
Website: h**p://xryshaygh.wordpress.com/

Αλλωστε, η ναζιστική συμμορία από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της προσπαθούσε να στραφεί στα ανάλογα μορφώματα του εξωτερικού [βλ λ.χ. «Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή ‘Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη’ και στη ‘Διακήρυξη της Βαρκελώνης’, 1981»].
Και, εκτός από τον Μάστορα που εξακολουθεί να καλεί και να δέχεται στην Αθήνα ξένους νεοναζί, ο Νο 2 της οργάνωσης Χρήστος Παππάς και η σύζυγός του είχαν αναλάβει τις επαφές με τις υψηλότερες προσωπικότητες του χώρου, και κυρίως με τους αυθεντικούς ναζί που είχαν επιζήσει από τον Β’ΠΠ:

Δύο αποσπάσματα, ένα από την Αυγή και ένα από το Vice είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν τις συνεχείς επαφές τους -και με όσους αναφέρθηκαν προηγουμένως:

Ο συλλέκτης Χρήστος Παππάς και οι επιστολές του
«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπολογιστής του Χρήστου Παππά βρίθει φωτογραφιών ναζιστικών συμβόλων και επιστολών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, εκτός από τις επιστολές στον Λεόν Ντεγκρέλ, οι επιστολές στη Λένι Ρίφενσταλ, στη χήρα του Meinoud Rost van Tonningen, του δεύτερου αρχηγού του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος στην Ολλανδία και προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κατά τη γερμανική κατοχή, η οποία είναι γνωστή στην Ολλανδία ως ‘Μαύρη Χήρα’, καθώς μετά τον θάνατο του συζύγου της η ίδια συνέχισε την προπαγάνδα υπέρ του ναζισμού.
– Πηγή: Ελλη Ζώτου, Ταξιδάκι με τρενάκι στις καμινάδες, αποκαλεί το Άουσβιτς ο Μιχαλολιάκος, Αυγή, 29/10/2014
http://www.avgi.gr/article/4599262/taxidaki-me-trenaki-stis-kaminades-apokalei-to-aousbits-o-mixaloliakos

 

 

«Στο ναζιστικό ‘μουσείο’ που διατηρούσε ο Χρ. Παππάς στο σπίτι του, εντοπίστηκε και ένα γράμμα που είχε στείλει στον ίδιο και τη σύζυγό του η F.S.Rost van Tonningen-Heubel. Πρόκειται για την λεγόμενη ‘Μαύρη Χήρα’ της Ολλανδίας, σύζυγο του Meinoud Rost van Tonningen, του δεύτερου ηγέτη του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος της Ολλανδίας (National Socialist Movement in the Netherlands) και προέδρου της Εθνικής Τράπεζας της χώρας κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής. Η ίδια παρέμεινε αμετανόητη ιδεολόγος του ναζισμού, ακόμη και μετά το θάνατο του συζύγου της, ο οποίος ευθύνεται για πολλά εγκλήματα στην Ολλανδία.
Η ‘Μαύρη Χήρα’ είχε έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, γύρω στο 1998, καλεσμένη -έκπληξη!- από τη Χρυσή Αυγή. Τελικά πέθανε στις 24 Μαρτίου του 2007, στα 92 της χρόνια.
Η επιστολή που βρέθηκε στο αρχείο του Παππά, η Rost Van Tonningen απαντά λακωνικά σε ερωτήσεις που τής έχει αποστείλει ο ίδιος και η γυναίκα του. Στις απαντήσεις της δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «η γυναίκα του σήμερα οφείλει να σέβεται και να τιμά τους νόμους της Φύσης. Δηλαδή να ζει τη ζωή της με σεβασμό και πειθαρχία τη ζωή της ως σύζυγος, μητέρα και ως φυλετικά συνειδητοποιημένος πολίτης».
– Πηγή: Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας, Η Δράση των Πρωτοπαλίκαρων της Χρυσής Αυγής, 09/02/2015
http://www.vice.com/gr/read/xrysi-augi-vouleuma-symvoulio-efeton/page/0

 

ΣΗΜΕΙΟ 7ο:
Οι νεοναζί πάλι τι λένε για τη δολοφονία; Μήπως θυμήθηκαν τις σχέσεις τους με τους ναζί του εξωτερικού;
Οχι, βέβαια. Λένε πως πρόκειται για «συνωμοσία για να μην βγει το Brexit», λένε για «σκοτεινά κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης» (δε λέει ο μεγάλος θεωρητικός ευθέως λ.χ. οι Εβραίοι ή έστω ‘οι σιωνιστές’) και άλλα κρυφά μυστικά που δεν θα μάθουμε ποτέ

«Πρόκειται, λοιπόν, για μια πολύ βολική δολοφονία, που έγινε στον κατάλληλο χρόνο! Και μου θυμίζει εντόνως την δολοφονία Φύσσα και τα πολιτικά της αποτελέσματα… Και το κατά πόσον ήταν τυχαία ή πολύ καλά μεθοδευμένη από σκοτεινά κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ίσως να μην μάθουμε ποτέ!»
https://archive.is/n9Ao7#selection-151.0-157.129

Συνωμοσία.
Η εύκολη εξήγηση:
Η χαρά του ανεγκέφαλου ανορθολογιστή χρυσαβγίτη και όλων των οπαδών τους.
Συνωμοσία, ασφαλώς, που δεν θα αποδειχτεί και θα μείνει για πάντα μυστική, αφού η καλή συνωμοσία δεν αποδεικνύεται ποτέ. Αλλιώς δεν θα ήταν συνωμοσία. Ξέρετε, ο φαύλος κύκλος και το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ορθολογιστές όταν αποδομούν θεωρίες συνωμοσίας.

Ο συνωμοσιολόγος όταν βρει μια ‘απόδειξη’ για την υποτιθέμενη συνωμοσία θα την χρησιμοποιήσει και θα πει «να, ορίστε η απόδειξη».
Οταν όμως, είτε απουσιάζουν οι αποδείξεις, είτε στοιχεία της ιστορίας δεν ταιριάζουν, τότε και αυτή η έλλειψη αποδείξεων αποτελεί … απόδειξη της συνωμοσίας.
Διότι «η καλή συνωμοσία δεν αποδεικνύεται», ή αλλιώς «όταν υπάρχει συνωμοσία που αποδεικνύεται ότι δεν είναι συνωμοσία, τότε σίγουρα είναι συνωμοσία».
Αυτό είναι το μυστικό των συνωμοτικών θεωριών: ότι όσο περισσότερο αποκαλύπτεται η πλαστότητά τους, τόσο οι υποστηρικτές τους μπορούν να ισχυρίζονται ότι οι επικριτές τους αποτελούν μέρος της «συνωμοσίας» ή αλλιώς, η τεκμηρίωση ότι μια συνωμοτική θεωρία είναι πλανημένη, χρησιμοποιείται ως μια ακόμα απόδειξη ότι «κάποια αλήθεια υπάρχει στο βάθος».

Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Είναι προτιμότερο να βλέπουμε την πραγματική εικόνα, βασιζόμενοι στα πραγματικά στοιχεία και δεδομένα. Στις σχέσεις του Αγγλου δολοφόνου με τους Αμερικανούς ρατσιστές και στις διασυνδέσεις αυτών με τους δικούς μας εγχώριους ναζί. Και, κυρίως, στην ‘ιδεολογία’ (ορθότερα ‘τις ιδεοληψίες’) που μοιράζονται όλοι αυτοί.
Και αυτά δείχνουν σε οποιονδήποτε στοιχειωδώς λογικό άνθρωπο ότι αυτού του είδους η βία, η τρομοκρατία και οι δολοφονίες έχουν τη ρίζα τους στις μισάνθρωπες φασιστικές και ρατσιστικές ‘ιδέες’. Δεν πρόκειται για ‘ιδέες’, ασφαλώς, πρόκειται για τη ρητορική του ρατσιστικού μίσους, της έλλειψης ανοχής και του θανάτου. Και γνωρίζουμε ποια είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη ναζιστική βία.
Η υλοποίηση της δικής τους εκδοχή του ‘Aufartung’ [*]. Οταν ο κόσμος σου χωρίζεται σε ‘υπανθρώπους’ και ‘master race’, η κατάληξη είναι πάντα η ίδια: Η δολοφονική βία.

Μαδρίτη, στο σπίτι του Leon Degrelle (Λεόν Ντεγκρέλ), Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ζουμπούλης, Φωτογραφία από το Vice.gr

Μαδρίτη, στο σπίτι του Leon Degrelle (Λεόν Ντεγκρέλ), Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ζουμπούλης, Φωτογραφία από το Vice.gr

 

[*] ‘Aufartung’, πρόκειται για όρο του ναζιστικού φυλετικού ευγονισμού, που σημαίνει, σε ελεύθερη απόδοση, ‘φυλετική βελτίωση ή ανύψωση ή εξαγνισμός’, πάντοτε ‘μέσω επιλογής ή αποκλεισμών’, δηλαδή φυλετική βιολογική αναγέννηση μέσω της εξόντωσης των κατωτέρων. Συχνά απαντάται μαζί με το παραπλήσιο ‘Aufnordung‘ (Nordification, αριανοποίηση), ενώ το αντίθετό του είναι το ‘entartung‘ (‘φυλετική βιολογική παρακμή’). Δείτε σχετικά:
Christopher Hutton, Race and the Third Reich: Linguistics, Racial Anthropology and Genetics in the Dialectic of Volk, Polity, 2005, σελίδα 18
και
Robert Gellately & Nathan Stoltzfus, Social Outsiders in Nazi Germany, Princeton University Press, 2001, σελίδα 147
Περισσότερα εδώ:

# Ευθανασία και στείρωση για ‘άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς’: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την ‘ευγονική αναγκαιότητα’, την ‘διοικητική ιατρική’ και το ‘Aufartung’
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/13/eyfanasia-steirosi-dekalogos-xa-gia-amea/

# Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή ‘Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη’ και στη ‘Διακήρυξη της Βαρκελώνης’, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα ‘Ενθέματα’ της κυριακάτικης ‘Αυγής’, 2013-03-31)
https://xyzcontagion.com/2013/03/31/net/

ΥΓ: Η Jo Cox ενδιαφερόταν ιδιαιτέρως για τα θύματα της Σρεμπρένιτσα και για τα γεγονότα στη Βοσνία, είχε δεσμούς με τους συλλόγους των θυμάτων, και είχε βαφτίσει το πρώτο της κορίτσι με όνομα (Leijla) που συνάντησε στις κοινότητες των Βόσνιων ορφανών και επιζώντων της σφαγής. Οπως διαβάζουμε στο Balkan Insight:

«Συχνά αναφερόταν στο παρελθόν και στα τραγικά γεγονότα στη Βοσνία -και στο Κοσσυφοπέδιο- κατά τις κοινοβουλευτικές της ομιλίες, προτρέποντας συντηρητική κυβέρνηση της Βρετανίας να παρέμβει πιο δυναμικά στο συριακό εμφύλιο πόλεμο. Σε αντίθεση με τη νέο ηγεσία του Εραγτικού Κόμματος, η οποία αντιτίθεται στις δυτικές επεμβάσεις ως ‘αποικιοκρατικές’, η Cox παρέμεινε προσηλωμένη στην ιδέα ότι τα ισχυρά δυτικά έθνη έχουν την υποχρέωση να αναλαμβάνουν στρατιωτική δράση, προκειμένου να αποτρέψουν φρικαλεότητες και να σπάσουν πολιορκίες».
– Πηγή: Marcus Tanner, Slain UK MP Took Close Interest in Bosnia: British MP Jo Cox, killed by a far-right fanatic, gave her first child a Bosniak name and had ties to Srebrenica, Balkan Insight, 19/06/2016

 


Δείτε επίσης: Φάκελος Χρυσή Αυγή

# Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα ‘Χρυσή Αυγή‘:

# Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα:

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

# Φάκελος Σρεμπρένιτσα:

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Διαβάστε τις νέες μεγάλες έρευνες του XYZ Contagion με θέμα ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα‘:

– ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία για την συμμετοχή Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή’
https://xyzcontagion.com/srebrenica-more-evidence/

Και:

– ‘Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ‘.

Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ


[Για την Short version, κλικ εδώ ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα’]
– ‘Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής’

Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής


– ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)
https://xyzcontagion.com/srebrenica-sta-mme/

Δείτε επίσης:

Πως ο Μιχαλολιάκος αυτολογοκρίθηκε στο θέμα της συμμετοχής χρυσαβγιτών στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Ολες οι διαγραμμένες σελίδες

Πως ο Μιχαλολιάκος αυτολογοκρίθηκε στο θέμα της συμμετοχής χρυσαβγιτών στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Ολες οι διαγραμμένες σελίδες


– ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα‘ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)


‘ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία’

ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία


– ‘Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;’

Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;


Το hoax με την ‘Αθώωση Μιλόσεβιτς’
https://xyzcontagion.com/2017/03/15/hoax-milosevic-innocent/

# Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: ‘Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά‘.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).

# Εδώ τα άπαντα:
http://xyzcontagion.wordpress.com/greatest-hits/

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:
http://xyzcontagion.wordpress.com/mainstream-mme/

# Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού
http://xyzcontagion.wordpress.com/metafraseis/

# Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion
http://xyzcontagion.wordpress.com/anakritries-diabazoun-xyzcontagion/

«Αν τεθεί σαν ερώτημα, φαίνεται πως ναι, η απάντηση είναι καταφατική· οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion.
Εξηγούμαστε:

Η Πέμπτη 10 Ιουλίου του 2014 ήταν μια καλή ημέρα. Οχι μόνο είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται, αλλά είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ […], χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημα της), όπως μπορείτε να δείτε […]

# Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/01/e-book-of-9-1-scenes-bibliography/

XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2
http://xyzcontagion.wordpress.com/ebook/

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]
http://xyzcontagion.wordpress.com/?attachment_id=4437

το οποίο προτείνεται, μάλιστα, και από τον Ιό της Εφημερίδας των Συντακτών

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

# Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/11/kryfa-04-parakratos-nazistiko-zombi/

# Συγκεντρωμένες όλες οι ‘Εννέα συν μία σκηνές από την ιστορία της Χρυσής Αυγής‘, και εδώ με τον τίτλο ‘Η 4η μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς‘:
http://xyzcontagion.wordpress.com/q/

# Οι 9+1 σκηνές

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/30/mikri-parousiasi-episkeptes-tetarti-megali-erevna/

Η εισαγωγή-προοίμιο: Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/16/fasistikes-orgs-100-xronia/

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/01/skini-01/

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/02/skini-02/

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/03/skhnh-03/

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/04/skhnh-04/

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/05/skini-05/

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/06/skana-06/
΄
Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο ‘Caravel’, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/07/skini-07/

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/08/skhnh-08/

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/09/skini-09/

Σκηνή Δέκατη και Τελική #10 – Αυλαία: Ας συνοψίσουμε (Το παζλ συμπληρώνεται;;;) + Αντί επιλόγου + Υστερόγραφο: Η ομολογία για την μεταμφίεση, τη διπλή γλώσσα και το κρυφτούλι με την πραγματική τους ταυτότητα
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/10/skhnh-10/

 

# Χρυσή Αυγή: Τιμούμε τη σβάστικα και βεβηλώνουμε τον Εθνικό Υμνο και την Γαλανόλευκη στην επέτειο του Χίτλερ – Η αληθινή πατρίδα του Νίκου Μιχαλολιάκου και της ομάδας του

Χρυσή Αυγή: Τιμούμε τη σβάστικα και βεβηλώνουμε τον Εθνικό Υμνο και την Γαλανόλευκη στην επέτειο του Χίτλερ – Η αληθινή πατρίδα του Νίκου Μιχαλολιάκου και της ομάδας του

# Ο «Μαύρος Ήλιος» των SS, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, και οι σημαίες της Χρυσής Αυγής: Από τις κερκίδες της Εθνικής στον εισαγγελέα: Η συμβολή του XYZ Contagion: Αρθρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην Αυγή

Ο «Μαύρος Ήλιος» των SS, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, και οι σημαίες της Χρυσής Αυγής: Από τις κερκίδες της Εθνικής στον εισαγγελέα: Η συμβολή του XYZ Contagion: Αρθρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην Αυγή

# ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;

Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;

# Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

# Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή – Αγχιβασίην’: Αλλη μια μικρή στιγμή στη δίκη της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου

Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην’: Αλλη μια μικρή στιγμή στη δίκη της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου

# Πως ο Μιχαλολιάκος αυτολογοκρίθηκε στο θέμα της συμμετοχής χρυσαβγιτών στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Ολες οι διαγραμμένες σελίδες

Πως ο Μιχαλολιάκος αυτολογοκρίθηκε στο θέμα της συμμετοχής χρυσαβγιτών στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Ολες οι διαγραμμένες σελίδες

# Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/27/anoixti-epistoli-patera-xa/

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

# «Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, αλλά ήταν φοβερό και οι Εβραίοι το άξιζαν!»: Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και η ταινία ‘Denial’ (2016)

«Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, αλλά ήταν φοβερό και οι Εβραίοι το άξιζαν!»: Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και η ταινία ‘Denial’ (2016)

# Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

# Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/16/fasistikes-orgs-100-xronia/

# Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το ‘χρίσμα’ για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους ‘εχθρούς της ράτσας’) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/

# Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της ‘Πολιτείας’ (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/01/07/kryfa-02-sxedia-xa-politevma/

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

# Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

# Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

# Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο»

Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα

Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

# Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/02/blutfahne/

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την ‘κρυπτεία’ του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

# Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 67 χρόνια πριν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/23/xa-sta-xnaria-tis-eee-tromokratia-florina/

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη αδικήματα και παρανομίες, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

# Ανάληψη Ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στην Κατάληψη Νοταρά 26 στις 24 Αυγούστου 2016: Οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί ‘Μοναχόλυκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού’ ανέβασαν και βίντεο από την στιγμή της έκρηξης

Ανάληψη Ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στην Κατάληψη Νοταρά 26 στις 24 Αυγούστου 2016: Οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί ‘Μοναχόλυκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού’ ανέβασαν και βίντεο από την στιγμή της έκρηξης

# Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το ‘Κόμμα 4ης Αυγούστου’ την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/17/foitites-xrysavgites-polytexneio/

# Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε ‘αυτοάμυνα’ ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/07/09/xrysavgitis-diplomatouxos/

# Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/01/antilipseis-xa-gia-xristianismo-gynaika/

# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/19/mitroo-melon-symmorias/

# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή ‘Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη’ και στη ‘Διακήρυξη της Βαρκελώνης’, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα ‘Ενθέματα’ της κυριακάτικης ‘Αυγής’, 2013-03-31)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/

# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/

# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/03/18/ypagrhxoi-xrysh-avgh-nea-dimokratia/

# Ευθανασία και στείρωση για ‘άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς’: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την ‘ευγονική αναγκαιότητα’, την ‘διοικητική ιατρική’ και το ‘Aufartung’
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/13/eyfanasia-steirosi-dekalogos-xa-gia-amea/

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/02/grioules-atm-savvidis-apati/

# Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού.
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/28/ekklisia-xa-amvrosios-rigas/

# Η απάτη του Παττακού με την οποία κατόρθωσε να ζήσει τα 26 τελευταία χρόνια της ζωής του ελεύθερος -και συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή

Η απάτη του Παττακού με την οποία κατόρθωσε να ζήσει τα 26 τελευταία χρόνια της ζωής του ελεύθερος -και συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ
http://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/08/dystokia-ekloges-2015-sfagi/

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/13/maimou-synentefxi-typou-deth/

# Ενα ‘μικρό’ ‘λάθος’ του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/

# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/

# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και ‘χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον’
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/30/dikigoroi-akrodexia/

# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Εμπρός’;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/06/25/ios-entypa-akrodexias-fragkos-empros/

# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον ‘ιδεολογικό’ καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο ‘Μάστορα’
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/05/20/mastoras/

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/11/plomaritis-dipla-se-kasidiari/

# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο ‘Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες’ στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο ‘Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα’ στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/04/21/ios-albanese/

# Διαβάστε στα Ενθέματα της ‘Αυγής’ αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα ‘Ενθέματα’, το Left.gr και την Αυγή Online beta)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/30/proo8itiki-energeia-en8emata-left-gr/

# Οταν ο Φύρερ Μιχαλολιάκος έκανε στροφή 180 μοιρών: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/26/mixaloliakos-synergasia-me-nd/

# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων ‘114’ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε ‘ανένδοτο 114’!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/

# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/04/30/boyleftis-yperaspizotan-xrysi-avgi/

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/30/sfyrodrepano-provokatsia-xa/

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/10/14/xrisi-avgi-paidiki-sta8moi/

# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/29/mparmparousis/

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/02/xrysi-avgi-elme-xanion-epitheseis/

# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/22/uefa-maiandros-xrysi-avgi/

# Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/05/05/fasistes-198-2/

 

Φάκελος Σρεμπρένιτσα

[…] Αυτό, όμως, το -κατά γενική ομολογία- επίτευγμα του XYZ Contagion, μεγαλύτερο ίσως και από την έκδοση του βιβλίου (XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, αποκτήστε το εδώ δωρεάν) είναι το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός:

Είπαμε ότι θα στείλουμε στον εισαγγελέα τους Ελληνες εθελοντές φασίστες που πήγαν το 1995 στη Βοσνία να βοηθήσουν τους Σέρβους στις σφαγές αθώων και αμάχων και στις εθνικές εκκαθαρίσεις όπως στην Σρεμπρένιτσα -και το κάναμε.
Τους στείλαμε στον εισαγγελέα.

Και μάλλον κάναμε καλά, αφού οι αμετανόητοι εξακολουθούν να εξυμνούν ανατριχιαστικά την γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και τα εγκλήματα πολέμου, λ.χ.
# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;
https://xyzcontagion.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

Ενας πρώτος στόχος, τον οποίο ελπίζαμε να καταφέρουμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες, ήταν, μετά την δημοσίευση της έρευνας και του υλικού (Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα), από τη δική μας δουλειά να γράψουν μεγάλες εφημερίδες και άλλα μέσα [Σ.Σ.: Δείτε επιλογή από τις κυριότερες δημοσιεύσεις σε μεγάλα ΜΜΕ εδώ αναλυτικά ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)‘, ή παρακάτω τον κατάλογο με όλες τις δημοσιεύσεις, μία προς μία].

Ενας δεύτερος, σε μια γωνιά του μυαλού μας, να γίνουν ερωτήσεις στη Βουλή. Εγινε κι αυτό (Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015). Και η απάντηση (Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015).

Και ο τελικός στόχος, που ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε να συμβεί εύκολα, ήταν να γραφτεί απ’ τη δουλειά μας αναφορά στον εισαγγελέα. Τελικά δεν χρειάστηκε· οι στόχοι όλοι, όμως, επετεύχθησαν, και μία βδομάδα μάλιστα μετά την δημοσίευση της έρευνας, στις 22 Ιουνίου 2015, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κινήθηκε και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα:

# Ολες οι εξελίξεις στην ‘μη στατική’ σελίδα (ενημερώνεται διαρκώς) ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα‘:
https://xyzcontagion.com/justice-for-srebrenica/

Τον Ιούλιο του 2016, στην 21η επέτειο, παρουσιάσαμε τα ‘Νέα στοιχεία για την υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα‘: Διαβάστε την πλήρη νέα έρευνα ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή‘ ή τα αυτόνομα report με θέμα ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα‘.

# Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015
https://xyzcontagion.com/2015/06/22/eisaggelia-prodikon-proanakrisi-srebrenica/

Λίγα λόγια απ’ το ιστορικό της υπόθεσης:

Με την ευκαιρία, πρέπει να πούμε εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη δουλειά μας με πολλούς τρόπους, αλλά και με την κατακόρυφη αύξηση των επισκέψεων, γύρω στις 200.000 σε λιγότερο από από έναν μήνα (και πάνω από 1.000.000 στον χρόνο που ακολούθησε), και να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι συντάκτες του XYZ Contagion (πρέπει να) είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι από όσα φάνηκαν όλο αυτό το διάστημα με αφορμή και επίκεντρο την εξαιρετικά σημαντική ιστορία της Σρεμπρένιτσα:
Στα πλαίσια της δημοσίευσης της έρευνας μας για την Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή ‘Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα‘, πρώτα σκεφτήκαμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας μερικές πτυχές από τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο πόλεμο:

# ‘Τέσσερα χρόνια πόλεμος, 50 φωτογράφοι, 248 φωτογραφίες – Βοσνία 1992-1995’
https://xyzcontagion.com/2015/04/09/bosnia-248-photos/

Κατόπιν, προσπαθήσαμε ώστε η λέξη ‘Σρεμπρένιτσα’ να εμφανιστεί στην δημόσια συζήτηση, συνεπώς και να ανεβεί στην ιεράρχηση των μηχανών αναζήτησης, κι έτσι αποφασίσαμε να γράψουμε άρθρα για να θυμηθούν ή για να μάθουν τα γεγονότα όσοι και όσες ενδιαφέρονταν.

# ‘Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;;’

Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;; [Προειδοποίηση: Πολύ σκληρές εικόνες]

# ‘Τρεις ερωτήσεις δεν ακούγονται ποτέ εδώ και 20 χρόνια στη Σρεμπρένιτσα – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία θυμάται τα 20 χρόνια από την μεγάλη σφαγή, 1995-2015’
https://xyzcontagion.com/2015/07/10/icty-remembers-20-years-srebrenica/

Εστιάσαμε στην μοναδική βαλκανική περίπτωση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ:

# ‘Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς (Zvonko Bajagic): Ποιος ήταν ο Σερβοβόσνιος διοικητής της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς’
https://xyzcontagion.com/2015/06/12/prodimosiefsi-srebrenica-zvonko/

Με τη βοήθεια φίλων, φτιάχτηκε ένα βίντεο στο οποίο αναδείξαμε μεγάλο τμήμα από το κρίσιμο και χρήσιμο οπτικό υλικό:

# ‘Ελληνες εθελοντές και χρυσαυγίτες από την ΕΕΦ σε επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995 – YouTube‘,
κι εδώ σε αγγλική version:
# ‘Greek Volunteers and Golden Dawn members during operations in the Srebrenica massacre, July 1995 – YouTube

Κατόπιν, και με τη βοήθεια φίλων και συνοδοιπόρων, η έρευνα βρήκε τον δρόμο της σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ:

Στην Εφημερίδα των Συντακτών, 13/06/2015:
# ‘Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)’

Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

Στο Εθνος, 14/06/2015:
# ‘Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)’

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Στην Αυγή, 14/06/2015:
# ‘Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)’

Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)

και στα αγγλικά:
# ‘Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

και στα ισπανικά:
# ‘Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

Στην ιταλική Manifesto, 25/06/2015:
# ‘Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)’

Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

Στα Νέα, 19/06/2015:
# ‘Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)’

Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)

Στην Καθημερινή, 08/07/2015:
# ‘Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)’

Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)

Σε αυτήν την προσπάθεια να δείξουμε την ελληνική συμμετοχή, σαν ένα άγος, σαν μια βαριά ντροπή που βαραίνει δομικά την πολιτική και δημόσια ζωή της χώρας μας, προσπαθώντας παράλληλα να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι χωρίς να χαριστούμε σε κανένα, όπως σημείωσε και η Αυγή, 28/06/2015:
# ‘Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 28/06/2015)’

Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 2015-06-28)

… είχαμε τη βοήθεια, επίσης, από την πρώτη στιγμή, καλών φίλων από το περιοδικό Unfollow, 13/06/2015:
# ‘Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)’

Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)

… ή τον Χριστόφορο Κάσδαγλη από το περιοδικό ‘4 Τροχοί’ (άρθρο στο τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)
# ‘Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης)’

Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)

… ή το περιοδικό ‘Athens Review of Books’, ειδικά για τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε.
# ‘Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)’

Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)

… και αργότερα, από το The Books’ Journal
# ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα’ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Αν και έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλούς σκοπέλους από πολλά χρόνια παραπληροφόρησης και μονόπλευρης κάλυψης των γεγονότων, όπως λ.χ. ένα παράδειγμα εδώ:
# ‘Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ’

Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ

… τελικά, οι στόχοι μας σαν ερευνητικό ιστολόγιο που κάτι έχει να πει επιτεύχθηκαν, ίσως και με το παραπάνω:
Υπήρξε στις 25/06/2015
# ‘Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015’

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Και στις 15/07/2015 υπήρξε η …
# ‘Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015’

Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Και τέλος, ο απώτερος στόχος:
# ‘Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015’

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Ολες οι ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα’ θα βρίσκονται εδώ.
http://xyzcontagion.wordpress.com/justice-for-srebrenica/

Και για όποιον/α θέλει το υλικό σε έντυπη μορφή, στο αρχείο pdf περιέχονται όλες οι σελίδες της έρευνας, με τις εικόνες, τα URL των βίντεο και με όλα τα λινκ στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπό μορφή παραπομπών:
# ‘Srebrenica – Η πέμπτη μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή’

[XYZ Contagion] – Srebrenica Four pages – Intro + Two parts Study + Legal stuff [ALL Photo + Links] [May + June 2015] – xvbwczpq-book

Τέλος, όλες μας οι αποκαλύψεις συνοδεύονταν από μια σειρά δυσεύρετων φιλμ και βίντεο, τα οποία σκονίζονταν επί χρόνια σε κάποιες αποθήκες στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Τα ‘ξεθάψαμε’ και τα παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό:
# Η PlayList του XYZ Contagion στο YouTube: Srebrenica Massacre by XYZ Contagion
https://www.youtube.com/playlist?list=PLir9jywufW_wIkujp0cV_-T09wZ7-tHAm

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για το συναρπαστικό ταξίδι, και … συνεχίζουμε!

 

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)
Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στη νέα σειρά ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα: Νέα αποκλειστικά στοιχεία’

Comments

 1. Ίσως να πρέπει να διερευνηθούν και ενδεχόμενες σχέσεις της Χ.Α. με μια άλλη λευκή ρατσιστική οργάνωση της Ν.Αφρικής, του “White Rhino Club”, μιας φιλοαπαρτχάιντ ομάδας (δηλώνει παρά ταύτα μη φασιστική, αν και οι συγκυριακές δηλώσεις αποκήρυξης αυτών των οργανώσεων-η Χ.Α. διεκδικεί εδώ το ρεκόρ-δεν έχουν την παραμικρή αξία), τοποθετημένης ενάντια στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες και στο επεκτατικό Ισλάμ, στο περιοδικό S. A. Patriot (Ν.Αφρικανός πατριώτης), της οποίας ήταν συνδρομητής ο ανισόρροπος δολοφόνος:

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/16/jo-cox-mp-everything-we-know-so-far-about-thomas-mair/

  “…a decade-old website posting identified Mair as a subscriber to S. A. Patriot, a South African magazine that was published by the pro-apartheid group, the White Rhino Club.The club describes the magazine’s editorial stance as being against “multi-cultural societies” and “expansionist Islam”.

  Mετά την πτώση του λευκού καθεστώτος, η οργάνωση πέρασε στην εξορία, καταφεύγοντας το 1991 στη Μ.Βρετανία

  http://i4.mirror.co.uk/incoming/article8213385.ece/ALTERNATES/s615b/Screen-Shot-2016-06-16-at-221921.png

  Eδώ φαίνεται η καμπάνια του περιοδικού για την απελευθέρωση του Clive Derby-Lewis, ενός ισοβίτη δολοφόνου που πήρε μέρος στη δολοφονία τον Απρίλη του 1993 του μαύρου κομμουνιστή ηγέτη Chris Hani (Martin Thembisile Hani), με κίνητρο όπως ομολόγησε τη χριστιανική του πίστη στον Παντοδύναμο Θεό, που του επέβαλε τον πόλεμο κατά του Κομμουνισμού, που είναι όχημα του Αντίχριστου.

  http://3.bp.blogspot.com/_XLxL5xIl-m8/SUvx-zkuhjI/AAAAAAAABlM/9DDcUOvtiW8/s1600-h/harvey-free-derby-lewis.jpg

 2. Τέλος Χαρτοσήμου
  18 Ιουνίου 2016 - 14:31

  Μια θεωρία συνωμοσίας λύνει αυτόματα όλα τα προβλήματα και μας επιτρέπει να αποφύγουμε τη σκληρή δουλειά να διαβάσουμε για να μάθουμε τα γεγονότα.
  Ο λόγος που ανεβαίνει ο φασισμός και ο εθνολαϊκισμός είναι επειδή προσφέρει εύκολες απαντήσεις.

  – «Φταίνε οι προδότες και οι Εβραίοι που θέλουν να μας καταστρέψουν εμάς τους Ελληνες επειδή είμαστε οι καλύτεροι».

  Αυτή τη φράση, άπαξ και τη μάθει ένας απλός άνθρωπος, ένας απολίτικος, ένας μπουχτισμένος από την πολιτική, είναι αρκετή για να εξηγεί τα πάντα. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

  Ενώ εμείς, για να κερδίσουμε συνειδήσεις με τον ορθολογισμό, πρέπει να ξεσκιστούμε να εξηγήσουμε και να ξαναεξηγήσουμε και να εξηγούμε συνέχεια και συνέχεια. Γι’ αυτό κερδίζει η ΧΑ. Επειδή ο αντιφασισμός και η αντίθεση στον εθνολαϊκισμό, στον ρατσισμό, στον αντισημιτισμό θέλουν δουλειά και πόρους να καταναλωθούν για να γίνουν κατανοητά απ’ τον τυχαίο άνθρωπο δίπλα μας. Οποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να μιλήσουν απλά και κατανοητά, όποιοι έχουν ροπή στον ελιτισμό, να ξέρουν ότι δεν κάνουν καλά. «Ελα μωρέ τώρα που θα εξηγούμε τα αυτονόητα».
  Κι έρχεται ο στούρνος ο αμόρφωτος ο ναζί και του προσφέρει απαντήσεις σε όλα ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ, κι άντε να του ξεκολλήσεις το μυαλό τώρα του άλλου, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι.
  Λέει ένα «φταίει ο ανθέλληνας/προδότης/πληρωμένος» (από Εβραίους, από τη Μέρκελ, από άλλους προδότες, δεν έχει σημασία), και τελειώνει.

 3. 2017-08-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Οι φαιοί θείοι από το Σικάγο
  http://www.efsyn.gr/arthro/oi-faioi-theioi-apo-sikago

  Εκεί που λέει:

  Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που πήρε δημοσιότητα στον διεθνή Τύπο η διαφαινόμενη άνοδος της Χρυσής Αυγής στις αρχές του 2012, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον γι’ αυτήν από ορισμένα γνωστά στελέχη του ακροδεξιού και ρατσιστικού κινήματος στις ΗΠΑ. Oπως αποκαλύπτει η επίσημη ιστοσελίδα της National Alliance, τον Μάρτιο του 2012 επισκέφτηκαν την Ελλάδα για επαφή με τη Χρυσή Αυγή δύο στελέχη της αμερικανικής νεοναζιστικής οργάνωσης, ο Μ. P. και ο T. H.
  http://archive.li/1yC8u

  … όποιος θυμάται:
  ΣΗΜΕΙΟ 3ο:
  Το Μάρτιο του 2012, η ΧΑ φιλοξένησε υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης της California της National Alliance, κάποιον με τα αρχικά T.H. Οπως διαβάζουμε:

  «During the last week in March ’12, southern California National Alliance member MP and Alliance supporter T.H. visited Greece and spent a week with members and officials including the chairman of Greece’s shining star organization representing the interests of Greeks and fighting against the New World Order and Marxism. In fact they are the only national pro-White group in the country and they are known as The Golden Dawn».
  – Πηγή: Η ιστοσελίδα του παραρτήματος Sacramento California της National Alliance, ‘The Rising Sun Heralds The Golden Dawn’, 05/05/2012
  https://archive.today/1yC8u

  Από
  – Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998
  https://xyzcontagion.com/2016/06/17/thomas-mair-national-alliance-pierce-xa-1998-filyro/

  Οπως και περί της Illinois nazi Carolyn Yeager:

  Την ίδια περίοδο (άνοιξη του 2012), η Κάρολιν Γέγκερ (Carolyn Yeager) που ειδικεύεται στην αντισημιτική προπαγάνδα στις ΗΠΑ άνοιξε τις διαδικτυακές εκπομπές και το ιστολόγιό της σε «ανταποκρίσεις» από την Ελλάδα απεσταλμένων ομοϊδεατών της, οι οποίοι περιγράφουν τη Χρυσή Αυγή «από τα μέσα», τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου (https://goo.gl/2B4RLK). Πέρα από την ομολογημένη προσπάθεια διασύνδεσης, οι περιγραφές των Αμερικανών νεοναζί έχουν το ενδιαφέρον ότι αποκαλύπτουν όσα η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να κρύψει.
  Ειδικά η σκηνή με την είσοδο του «Αρχηγού» στα γραφεία, την κραυγή «εγέρθητω» και τον ναζιστικό χαιρετισμό είναι απολύτως αποκαλυπτική. Βέβαια οι ανταποκρίσεις μιλούν για «ρωμαϊκό χαιρετισμό», αλλά όλοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς υπονοείται
  https://archive.is/adJTc

  Η ξενάγηση των Αμερικανών από κάποιον «θεωρητικό» της Χρυσής Αυγής ονόματι Γιώργο (κατά πάσα πιθανότητα τον υπάλληλο της Βουλής Μάστορα-Μισιάκα) περιλάμβανε βόλτα στο Θησείο, όπου σύμφωνα με τον ξεναγό ζουν μόνο «μετανάστες, ομοφυλόφιλοι και πρεζόνια» και κατάληξη στην εβραϊκή συναγωγή, η οποία «θα μετατραπεί σε ένα καλό δημόσιο αποχωρητήριο μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Χρυσή Αυγή»
  https://archive.is/A3YzY

  Είχαμε δει εδώ:
  – Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
  https://xyzcontagion.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *