Β.Μ. | 8 Ιανουαρίου 2015

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την ‘Πολιτική Αναδημοσιεύσεων‘, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου –ευχαριστούμε. Φυσικά, αναδημοσιεύσεις και reblog, με αναφορά στην πηγή, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Οι σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες των νεοναζί οδηγούν σε αντίγραφα αυτών· δεν τους χαρίζουμε κλικ και επισκεψιμότητα.].

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

Ανθρακες ο θησαυρός για τις πολυαναμενόμενες ‘εκπλήξεις’ με τα σημαντικά ονόματα που υποτίθεται ότι θα στελέχωναν τα χρυσαβγίτικα ψηφοδέλτια, όπως διαφήμιζαν από τη διαδικτυακή τους τηλεόραση και τις ιστοσελίδες τους όλο αυτό το διάστημα οι υπόδικοι χρυσαβγίτες, με πρώτο και πιο ενθουσιώδη τον Κασιδιάρη. Στα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα τους (για να μην τους χαρίζουμε κλικ, εδώ) μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα εξής:

Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του "Μετώπου Νεολαίας" της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.

Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του “Μετώπου Νεολαίας” της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.

 

Πλήρης ένδεια σε νέα πρόσωπα. Οι θέσεις καλύφθηκαν κατά κύριο λόγο από υποψήφιους των περασμένων εκλογών. Η μοναδική μεταγραφή ήταν αυτή του ‘δημοσιογράφου’ και εκδότη της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Ακρόπολις’, με τις πολλές φήμες να τον ακολουθούν, του κ. Αρη Σπίνου, και μετά απ’ αυτόν η … μητέρα του Κασιδιάρη σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να εξαφανίσει σχεδόν το σύνολο των στελεχών του που έχουν ή είχαν δοσοληψίες με τη Δικαιοσύνη. Σφαγιάστηκαν όλοι οι ‘πιστοί στρατιώτες’ της οργάνωσης και όσοι ‘έδωσαν το αίμα τους’ ή και την ελευθερία τους ακόμα γι’ αυτήν, ενώ επιφυλάχθηκε προνομιακή μεταχείριση σε όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη και τους βουλευτές. Λογικόν, αφού οι τελευταίοι δεν είναι αναλώσιμοι, σε αντίθεση με τα μέλη των ταγμάτων εφόδου που είναι εκεί μόνο για τις βρωμοδουλειές.

Εμφανή, επίσης, ήταν τα μαγειρέματα και η ακροβατική ισορροπία, ώστε να μπορέσει να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων με όσο το δυνατόν περίσσότερους απόφοιτους Λυκείου, μιας που έμαθε καλά το μάθημά του, όταν στις περασμένες εκλογές, η συντριπτική πλειοψηφία των τυχερών εκλεχθέντων ήταν απολύτως ανίκανοι να συντάξουν μια απλή πρόταση με αρχή, μέση και τέλος, και ειδικά μέσα στη Βουλή.

Για τον κ. Αρη Σπίνο, υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αναφορές στο διαδίκτυο. Λ.χ.:
http://ardin-rixi.gr/archives/14871

‘[…] η επόμενη εφημερίδα, που επανακυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου, η Ακρόπολις, που διευθύνεται από το δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, είναι το βαρύ πυροβολικό του χρυσαυγιτισμού. Στο πρώτο φύλλο της ο Σπίνος πήρε συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο, όπου, φυσικά, ήταν αγιογραφία για τον έγκλειστο «φύρερ», και βρήκε ευκαιρία ο Μιχαλολιάκος να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να πληρώσει μέχρι και με τη ζωή του για την πίστη του στην Ελλάδα και τον εθνικισμό, σε τέτοιο ύφος ώστε να συγκρατήσει όσους περισσότερους χρυσαυγίτες από την πόρτα εξόδου. Ο Σπίνος δεν μένει μόνο στην αγιογράφηση του Μιχαλολιάκου, σειρά παίρνει ο Λαγός, στις 16 Οκτωβρίου. Στο πρωτοσέλιδο γράφει ότι η αντιτρομοκρατική γκρέμισε με τη μπουλντόζα το σπίτι του Λαγού, στις μέσα σελίδες λένε ότι, «παραλίγο να… «γκρεμιστεί» το σπίτι του Λαγού» στη διάρκεια της έρευνας, στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα παραπάνω από μια κλασική έρευνα, αλλά ο Σπίνος πόνταρε στο ότι ο αναγνώστης θα έμενε στον τίτλο του πρωτοσέλιδου. Την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο μας ενημερώνει ότι η συγκέντρωση των χρυσαυγιτών στον Σταθμό Λαρίσης ήταν εντυπωσιακή και μάζεψε 9.000 χρυσαυγίτες (στην πραγματικότητα δεν ήταν πάνω από 2.000)! Στο εκτενές ρεπορτάζ μας ενημερώνει ότι οι διοργανωτές τους υπολόγιζαν σε 10.000, αλλά η έγκυρη εφημερίδα τους «κατεβάζει» λίγο, αναφέρει ότι ακούστηκαν συνθήματα του τύπου «νάτος, νάτος ο δήμαρχος», για τον Κασιδιάρη, και στο τέλος παίρνει θέση ότι η προφυλάκιση αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος είναι αδιανόητη και επικίνδυνη!
Ο Σπίνος έχει μακρά ιστορία στον χώρο της λεγόμενης «αποκαλυπτικής» και «αντιμνημονιακής» δημοσιογραφίας, επί χρόνια ήταν συνεργάτης του Γ. Παπαγιάννη. Το 1996 ο Σπίνος συνελήφθη γιατί εκβίαζε έναν τοκογλύφο, πιάστηκε έξω από τη Νομική Αθηνών να παίρνει 200.000 δρχ. σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον άνθρωπο που εκβίαζε, προκειμένου να μη γράψει στην εφημερίδα που εργαζόταν για το κύκλωμα τοκογλυφίας του. Ο «αντιμνημονιακός» Σπίνος είχε διοριστεί επί Αβραμόπουλου, το 2009, υποδιοικητής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και, όταν αποκαλύφθηκε, αναγκάστηκε σε παραίτηση. Τις εκπομπές στο EXTRA 3, KONTRA και πολλά άλλα περιφερειακά κανάλια τις προτιμούσαν οι χρυσαυγίτες, αφού με φοβερή συχνότητα εμφανίζονταν και αβαντάρονταν από τον Σπίνο.
Οι Σπίνος και Χίος δεν είναι μοναδικές περιπτώσεις. Τόσα χρόνια η σχολή δημοσιογραφίας Γ. Κουρή-Τράγκα-Τριανταφυλλόπουλου έφτιαξε συγκεκριμένο τύπο δημοσιογράφου, τάχα αποκαλυπτικού μέχρι το 2009, αλλά που, αν έβρισκε καμιά καλή ευκαιρία, τα «άρπαζε» και αυτός, και από το 2009 και μετά τάχα αντιμνημονιακού’.

Ακρόπολη, 18/10/2013. Οταν ο Σπίνος έκανε αγιογραφίες στον Μιχαλολιάκο.

Ακρόπολη, 18/10/2013. Οταν ο Σπίνος έκανε αγιογραφίες στον Μιχαλολιάκο.

 

Ακρόπολη, 29/10/2013. Αβάντες στη ναζιστική συμμορία από τον εκβιαστή Παναγιώτη Μαυρίκο.

Ακρόπολη, 29/10/2013. Αβάντες στη ναζιστική συμμορία από τον εκβιαστή Παναγιώτη Μαυρίκο.

 

Ας προσπαθήσουμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά το υπέροχο πολιτικό προσωπικό της ναζιστικής συμμορίας, για την οποία -υπενθυμίζουμε- στόχος της είναι η κατάργηση του πολιτεύματος, όπως έχουμε δείξει (βλ. ‘Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της ‘Πολιτείας’ (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]‘)

# Οπως είπαμε, ο Φίρερ έσφαξε όλα τα μικρομεσαία στελέχη που είναι κατηγορούμενοι. Σε κανέναν δεν έδωσε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος, μήπως και πετύχει κάποια ευνοϊκότερη τύχη στη δίκη που θ’ ακολουθήσει. Κανένας από τα 5μελή συμβούλια των υποδειγματικών τοπικών οργανώσεων-Ταγμάτων Εφόδου της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, Νίκαιας, Περάματος. Ετσι, έχουν εξαφανιστεί από τις λίστες, ενδεικτικά, τα σημαντικά στελέχη, γραμματείς και πυρηνάρχες όπως οι Πατέλης (ήταν υποψήφιος το 2012), Μπαρέκας, Κυριτσόπουλος, Σιατούνης, Χατζηδάκης, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Πανταζής, Τσακανίκας, Αγγος κά.

Οι μοναδικοί κατηγορούμενοι που συμπεριλήφθησαν είναι ο Σαλούφας Νεκτάριος από το Κερατσίνι, προφανώς διότι πρόκειται για τον προσωπικό φρουρό του βουλευτή Νίκου Κούζηλου (είναι κατηγορούμενος διότι είχε επιτεθεί μαζί με Αποστόλου κά σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας στον Πειραιά στις 15/09/2012, ενώ είχε συμμετάσχει και στην επίθεση σε μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στο Πειραιά τον Μάρτη του 2012) και η Δημοπούλου Γεωργία (Τζίνα) που ισχυριζόταν ότι ήταν υπάλληλος της ΕΥΠ (πρωτοστατούσε σε επεισόδια εναντίον των μεταναστών με ρόπαλο, μία εκ των χρυσαυγιτών που συνέταξαν τη σχετική πολυμήνυση εναντίον των Κωνσταντίνου Μουτζούρη και Σάββα Μιχαήλ, διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο στις δράσεις της Χρυσής Αυγής στην Ομόνοια, υποψήφια Κορινθίας 2009, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα Δημοτικές 2010, υποψήφια Α’ Αθηνών Ιουνίου 2012, υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής 2014)

# Αντίθετα, όλοι οι τωρινοί βουλευτές και κατηγορούμενοι τοποθετήθηκαν σε ‘εκλόγιμες’ θέσεις και περιφέρειες, ώστε να διασφαλιστεί η παραπέρα πορεία τους, ακόμη και δικαστικά.
Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα, από το γεγονός πως δεν αρχίζει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες το αλφάβητο με το γράμμα ‘Α’.
Με λίγα λόγια: Στις προηγούμενες εκλογές, υπήρχαν αμφιβολίες για το γεγονός πως στο υπόλοιπο Αττικής, ο Μιχαλολιάκος διέγραψε όλους τους υποψήφιους που το επώνυμό τους άρχιζε με γράμμα πριν το ‘Κ’, ώστε να είναι πρώτος στη λίστα ο Κασιδιάρης.
Στις τωρινές εκλογές, το φαινόμενο αυτό, που πλέον αποκλείεται να θεωρηθεί σύμπτωση, το συναντάμε σε πολλούς νομούς. Ενδεικτικά:

– Στις Σέρρες, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Μ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Ματθαιόπουλου. Μην τυχόν γίνει κανένα αστείο πάλι και δεν βγει ο σώγαμπρος και τρέχουμε πάλι για παραιτήσεις, όπως το 2012 με την περίπτωση του Ν. Σιώη.

– Στην Α’ Πειραιά, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Κ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Κούζηλου.

– Στη Β’ Πειραιά, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Λ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Λαγού.

– Στη Μαγνησία, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Η’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Ηλιόπουλου.

– Στην Ημαθία, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Τ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρη Μιχάλη, για να βγει επιτέλους κάπου κι αυτός.

– Στη Βοιωτία, το αλφάβητο αρχίζει από ‘Κ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Καρακώστα, επίσης χωρίς σημαντικό αξίωμα, για τον οποίο μάλλον κρίθηκε ότι η παρουσία του στην διαδικτυακή τηλεόραση της ΧΑ ήταν ικανοποιητική και θα μπορούσε να κάνει καριέρα εντός της Βουλής (την οποία θέλει να κλείσει, ασφαλώς, αν θυμηθούμε και το χρυσαβγίτικο αστειάκι «Ψηφίστε για να μην ξαναψηφίσετε»).

– Και στο Ηράκλειο (παρότι Χανιώτης ο εν λόγω), το αλφάβητο αρχίζει από ‘Κ’, ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι αυτό του Καρεφυλλάκη Σταύρου, επίσης χωρίς σημαντικό αξίωμα, αυτός που είχε καταδικατεί για πλαστογραφία το Μάρτιο 2014, όπως γράφτηκε στον τύπο.

Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν ... το χέρι σηκώνεται από μόνο του.

Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν … το χέρι σηκώνεται από μόνο του.

 

# Ηχηρές απουσίες, από τα πολύ παλιά ή/και ιδρυτικά στελέχη της ΧΑ, όλοι υποψήφιοι στις περασμένες εκλογές, όπως οι:
– Πατεράκης Οδυσσέας, πρώην γραμματέας Ηρακλείου (είχε ανακοινωθεί υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου 2014, αλλά στα μουλωχτά αντικαταστάθηκε).
– Καρακώστας Μιχαήλ, εκ των συνιδρυτών της Χρυσής Αυγής, υψηλόβαθμο στέλεχος, κουμπάρος του Ηλία Παναγιώταρου, θεωρείται εκ των θεωρητικών της ΧΑ.
– Αλευράς Λυκούργος, μέλος της ΧΑ από το 1989, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γραμματέας της ΤΟ Καλαμάτας, υποψήφιος ευρωβουλευτής 1994, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας 2010, υποψήφιος Μεσσηνίας 2012.
– Πορίχης Φραντζέσκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
– Αλτζερίνος-Γρηγοράκης Παναγιώτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
– Λύρης Ιωάννης, υπεύθυνος ιδεολογικού.

# Κόπηκαν επίσης αναρίθμητα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όλοι υποψήφιοι στις περασμένες εκλογές, όπως οι:
– Δεβελέκος Σωτήριος (οδηγός του Μιχαλολιάκου, μέλος της ΧΑ από το 2003, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συνελήφθη για οπλοκατοχή, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα Δημοτικές 2010, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά 2014, εκτελών χρέη περιφερειάρχη Πειραιά στη θέση του Λαγού)
– Καρυτιανός Παναγιώτης
– Κοσμάς Θωμάς
– Κουδούνας Θεόδωρος (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, υπεύθυνος Ιδεολογικού, μέλος της ΧΑ από αρχές της δεκαετίας του ’90, συγγραφέας χρυσαβγίτικων βιβλίων)
– Κυρίτσης Ηλίας
– Καπετάνιος Χρήστος (γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας)
– Πατσαλής Αθανάσιος (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής)
– Ρήγας Γεώργιος
– Ρήγας Νικόλαος
– Σίμος Ανδρόνικος, (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αρχισυνδεσμίτης Θύρας 7).

# Αλλες ηχηρές απουσίες, όλοι υποψήφιοι στις περασμένες εκλογές:

– Ο γνωστός από το κεφαλοκλείδωμα στον ΜΑΤατζή Λύρης Αλέξανδρος (βλ «Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε ‘αυτοάμυνα’ ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα»)

– Η γνωστή ξανθιά του Αγίου Παντελεήμονα Σκορδέλη Θέμις.

– Ο γνωστός από τους φούρνους και τις κρεμάλες Πλωμαρίτης Αλέξανδρος (βλ. «Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή»), όπως και η μητέρα του και ή θεία του, που ήταν επίσης υποψήφιες στις προηγούμενες εκλογές (βλ «Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής»)

– Ο γνωστός ψυχίατρος Παρασχάκης, ιδρυτικό μέλος στην χρυσαβγίτικη παράταξη «Ιατροί του Ελληνισμού», που συμμετείχε ως ένορκος στην εκπομπή ‘Ερωτοδικείο’ της Βίκυς Μιχαλονάκου.

– Ο Ορφανάκος Γιώργος, πρώην γραμματέας ΤΟ Σπάρτης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας 2014, ο οποίος παύθηκε λόγω της δημοσιοποίησης της ιστορίας του βιασμού μικρού κοριτσιού στα γραφεία, και επειδή το τέως στέλεχος της ΧΑ Σπάρτης και υποψήφια το 2012 στη Λακωνία Γρηγορία Στραβοκέφαλου κατάγγειλε ότι στα γραφεία της ΧΑ Σπάρτης έφτασαν από χρηματοδότες πολύ μεγάλα ποσά, τα οποία με κάποιο τρόπο κακοδιαχείρισης, εξαφανίστηκαν ενώ υπεύθυνος για το τοπικό τμήμα κατά την Στραβοκέφαλου ήταν ο Γιώργος Ορφανάκος ο οποίος διαχειριζόταν όλα αυτά τα χρήματα.

– Ο κατηγορούμενος Δασκαλάκης Αριστόδημος (Αρης) ή Κρής, πυρηνάρχης ΤΟ Ιεράπετρας και υποψήφιος Λασιθίου 2012, που είναι κατηγορούμενος για την επίθεση σε Πακιστανούς σε ελαιοτριβείο στην Ιεράπετρα στις 13/02/2013

– Η συζυγος Παππά, η Ειρήνη Δημοπούλου.

– Ο Μανδραπήλιας Νικήτας, υποψήφιος Μεσσηνίας 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας 2014, που πήδηξε πρώτος απ’ τη φωτιά στο Norman Atlantic, όπως γράφτηκε στον τύπο.

– Ο παλιός ακροδεξιός Πατριαρχέας Δημοσθένης (παλαιό στέλεχος της ΕΠΕΝ, συνεργάτης του χουντικού Πλεύρη, Αρχηγός της Νεολαίας της Βασιλικής Ενώσεως ΒΕΟ, μέλος της ηγεσίας της ΕΝΕΠ, της ΝΕΠ, της Νεολαίας ΕΠΕΝ, ιδρυτικό μέλος της ΕΠΕΝ, του Ελληνικού Μετώπου και της Πρώτης Γραμμής, υποψήφιος Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και Βουλευτής με το ΛάΟΣ), που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ στην Αθήνα στις Δημοτικές 2010, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών το 2012 και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής το 2014.

# Είδαμε, επίσης, πολλές μετακινήσεις, προφανώς για να μπαζωθούν κατάλληλα οι συνδυασμοί, όπως λ.χ. ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος συνδικαλιστής Χασιώτης να μετακομίζει στην Ημαθία ή ο Βεροιώτης επικεφαλής της τοπικής Τολιόπουλος στη Θεσσαλονίκη, ο Κρίκος μετακομίζει στη Φθιώτιδα, ο Σωτηρόπουλος στην Ηλεία κ.ο.κ.

# Ενδιαφέρον ότι οι λεγόμενοι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί απουσιάζουν τελείως, όπως και σχεδόν όλοι οι ‘γιατροί του ελληνισμού’.

# Τέλος, χαρακτηριστικό είναι ότι οι απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού και της αστυνομίας φτάνουν στον αριθμό των 22 (είκοσιδύο)!!!

Χαρίλαος Μέξας, αξιωματικός Π.Ν. στη Β΄ Αθήνας,
Σωτήρης Βοργιάς, αξιωματικός Π.Ν. στο υπόλοιπο Αττικής,
Σπυρόπουλος Γιώργος, αστυνομικός στο υπόλοιπο Αττικής,
Χρήστος Ζάγκλας, αξιωματικός Π.Α., στην Αχαΐα,
Αντώνιος Χριστόπουλος, αντισμήναρχος, στην Αχαΐα,
Στυλιανός Γαραντωνάκης, αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., στα Δωδεκάνησα,
Σάββας Σπυρίδης, αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., στα Δωδεκάνησα,
Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ταξίαρχος, στον Εβρο,
Κων/νος Νικήτας, αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., στην Ηλεία,
Πολύβιος Ζησιμόπουλος, αντισυνταγματάρχης καταδρομών, στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Παντελής Παρουσίνας, αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Χαράλαμπος Σκοπελίτης, συνταγματάρχης, στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Ψαθάς Αναστάσιος, πλωτάρχης ειδικών δυνάμεων, στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Κωνσταντίνος Αναγνώστου, ταγματάρχης, στα Ιωάννινα,
Χαράλαμπος Μαυρίδης, ταγματάρχης, στην Καβάλα,
Αθανάσιος Τσιαμαντάς, ταξίαρχος, στην Καρδίτσα,
Βασίλειος Μπουτεράκος, συνταγματάρχης, στη Λακωνία,
Αθανάσιος Κουτσιανούδης, αξιωματικός ΕΛΑΣ, στη Μαγνησία,
Σπυρίδων Μπαρτζώκας, αξιωματικός ΕΛΑΣ, στην Πρέβεζα,
Νικόλαος Τσουμαρέλης, σμηναγός, στη Ροδόπη,
Σταύρος Κρίκος, αξιωματικός Π.Υ., στη Φωκίδα
Δημήτρης Παπαεμμανουήλ, ταξίαρχος στο Επικρατείας
Δείτε και:
http://www.efsyn.gr/arthro/epistrateyontai-oi-apostratoi-en-opsei-kalpis

Για σύγκριση, εδώ οι υποψήφιοι του Μαΐου 2012 και εδώ του Ιουνίου 2012

Ωραίες εποχές. Λίγοι και καλοί (ναζιστές) μεταξύ μας. Το ευρωψηφοδέλτιο της ΧΑ στις Ευρωεκλογές του 1994

Ωραίες εποχές. Λίγοι και καλοί (ναζιστές) μεταξύ μας. Το ευρωψηφοδέλτιο της ΧΑ στις Ευρωεκλογές του 1994

 


 

Δείτε και μερικά άλλα δείγματα χρυσαβγίτικης ηλιθιότητας, και άλλες περιπτώσεις στις οποίες επίσης αυτοκαρφώνονται:

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/30/sfyrodrepano-provokatsia-xa/

# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο»

Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

# Ενα ‘μικρό’ ‘λάθος’ του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/02/grioules-atm-savvidis-apati/

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/11/plomaritis-dipla-se-kasidiari/

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/13/maimou-synentefxi-typou-deth/

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/02/xrysi-avgi-elme-xanion-epitheseis/

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την ‘κρυπτεία’ του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

# Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα προεκλογικά παρατράγουδα
https://xyzcontagion.com/2015/09/19/xa-dipla-logistika-vivlia-von/

 

Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας
Οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης – 1942: «Αρκετά εβραϊκά όντα έμειναν στον τόπο» – 1943: «Αι ελληνικαί γεννεαί θα εορτάσουν όταν αποκαθαρθή η γάγγραινα με τους κίτρινους αστέρας» (Από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Ελλάδας, το “Μαύρο Σάββατο” της 11ης Ιουλίου 1942)

Comments

 1. Τέλος Χαρτοσήμου
  9 Ιανουαρίου 2015 - 16:23

  Αναδημοσιεύσεις:

  Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής | JailGoldenDawn
  http://jailgoldendawn.com/2015/01/09/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD/

  Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής :: left.gr
  http://left.gr/news/emfanis-i-dystokia-stin-stelehosi-ton-psifodeltion-tis-hrysis-aygis

  Άνεμος Αντίστασης: Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής
  http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_735.html

  Antinazi zone: Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής
  http://www.antinazizone.gr/2015/01/blog-post_44.html

  Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής: Σφαγή στους κατηγορούμενους-«βαρίδια» μεσαία στελέχη και προνόμια στους «ημέτερους» του Φίρερ « XYZ Contagion | crockorozistas
  https://crockorozistas.wordpress.com/2015/01/09/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD/

  Οι πιστοι που απέμειναν στη ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαζί τους και ο εκδότης της «Ακροπόλεως» …Αρης Σπίνος | Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος
  http://syspeirosi.wordpress.com/2015/01/09/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
  15 Ιανουαρίου 2015 - 07:57

  Reblogged this on agelikifotinou.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *