Κλέων Ι. | 7 Ιανουαρίου 2014

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

Συνεχίζουμε με το 2ο άρθρο στη σειρά ‘Η Χρυσή Αυγή: Νέα στοιχεία – Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #xx‘, όπου xx ο αύξων αριθμός), μετά από το πρώτο κείμενό μας σ’ αυτή τη σειρά:

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα):
«Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο»

[Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

Στην εισαγωγή του παραπάνω λινκ υπάρχει το σκεπτικό αυτής της νέας σειράς, συνεπώς εδώ θα θυμίσουμε μόνο πως όλα τα άρθρα της νέας κατηγορίας ‘Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά’ θα βρίσκονται σε αυτό εδώ το λινκ, μαζί με κάποιες προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, οι οποίες -όπως τουλάχιστον σημειώνουν πολλοί- έχουν βοηθήσει στην ενημέρωση του κόσμου για το πραγματικό ποιόν της οργάνωσης, έχουν χρησιμεύσει στην ιδεολογική θωράκιση του αντιφασιστικού κονήματος και έχουν χρησιμοποιηθεί στον δημόσιο λόγο αρκετά, όπως αυτές για τα εκρηκτικά και τα όπλα του Φύρερ Μιχαλολιάκου κατά την δεκαετία του 1970 (κλικ εδώ), ή για την προσχώρηση της ναζιστική γκρούπας στην Νεοναζιστική Διεθνή ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της (κλικ εδώ), ή για το (ανύπαρκτο) επάγγελμα του Φίρερ της ναζιστικής γκρούπας (κλικ εδώ), ή για τον ταγματασφαλήτη πατέρα του, όπως και για τους δωσίλογους, προδότες, χίτες και τ/αλήτες προγόνους όλων των ηγετικών στελεχών (κλικ εδώ), ή για την υπόγεια χρηματοδότησή της από μεγάλα κόμματα (κλικ εδώ) ή για την στρατολόγηση ανηλίκων (κλικ εδώ), ή για τη διπλή γλώσσα («Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο») και εξαπάτηση των ψηφοφόρων (κλικ εδώ), ή για την 21η Δεκεμβρίου σαν παγανιστική-μυστικιστική-ναζιστική ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής (κλικ εδώ), ή για τις ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας (κλικ εδώ), ή για τις απόψεις της ΧΑ (ευθανασία και στείρωση) για τα «άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς» και την ‘ευγονική αναγκαιότητα’, την ‘διοικητική ιατρική’ και το ‘Aufartung’ (κλικ εδώ), αλλά και ένα σημείωμα με θέμα την εμπειρία άλλων χωρών στην αντιμετώπιση αντικοινοβουλευτικών ναζιστικών εγκληματικών συμμοριών όπως η ΧΑ (κλικ εδώ), όπως και η μοναδική ‘Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή‘ κ.ο.κ. Μπορείτε να το κάνετε ‘bookmark‘, για γρήγορη πρόσβαση. και με την ευκαιρία, εδώ βρίσκεται και μια ανακεφαλαίωση με πολλές από τις προηγούμενες έρευνες.

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

 

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

 

Πριν περάσουμε στο κείμενο της έρευνας, το γνωστό πρωθυστερόγραφο με την Πολιτική Αναδημοσιεύσεων, για όσους φίλους του ιστολογίου τυχόν θελήσουν να αναδημοσιεύσουν το άρθρο, και μια σημείωση για μια καινοτομία που εγκαινιάζουμε από το παρόν άρθρο:

 • Πολλοί επισκέπτες μας ζητούν υλικό από τις δημοσιεύσεις μας, όπως εικόνες, έγγραφα, ψηφιοποιημένα έντυπα κ.λπ. τα οποία δυσκολεύονται να κατεβάσουν στον σκληρό τους δίσκο, όπως λ.χ. όταν οι εικόνες είναι σε μορφή “gallery” ή όταν τα ψηφιακά έγγραφα βρίσκονται στο scribd όπου δεν έχουν λογαριασμό κ.ο.κ. Γι’ αυτό το λόγο, σε κάθε νέο άρθρο μας, θα υπάρχει στο τέλος κι ένα συμπιεσμένο αρχείο zip με ό,τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε δημοσίευση. Με τον καιρό, θ’ ανεβάσουμε και τα αντίστοιχα υλικά από τις δημοσιεύσεις των 3 προηγουμένων ετών λειτουργίας του ιστολογίου [*].

Είπαμε πολλά, αλλά απαραίτητα, συνεπώς ας περάσουμε τώρα στο κυρίως θέμα. Τίτλος του δεύτερου άρθρου:

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο:

«Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)»
[Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

Στο σημερινό σημείωμα θα εξετάσουμε τη στάση της ναζιστικής οργάνωσης απέναντι στη Δημοκρατία, τους θεσμούς της και τις εκλογές, εν όψει και της επικείμενης απολογίας τριών βουλευτών της σε λίγες μέρες, οι οποίοι ενδεχομένως να βρεθούν αντιμέτωποι και με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα (“προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος”). Χρησιμοποιώντας, αποκλειστικά και μόνο, τα δικά τους λόγια από δημόσιες και λιγότερο δημόσιες (αν όχι κρυφές) τοποθετήσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης, από τα γραπτά τους σε βιβλία περιορισμένης κυκλοφορίας, εφημερίδες, περιοδικά και άλλα έντυπα, θα προσπαθήσουμε να συναρμολογήσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα, έτσι ώστε όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται, να μπορέσει να τη δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, ανεπηρέαστος από την παραπλανητική φιλολογία και τα ψεύδη περί “σεβασμού του Συντάγματος” στα οποία επιδίδονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς στριμώχτηκαν από τις αποκαλύψεις.

Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν ... το χέρι σηκώνεται από μόνο του.

Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν … το χέρι σηκώνεται από μόνο του.

__

Στο σημείωμα του ιστολογίου μας την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, με τίτλο “Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες” γράφαμε:

«Ηλθαν, και η ατζέντα τους είναι πολύ συγκεκριμένη:

Η εξόντωση οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς. Η ναζιστική συμμορία μισεί τον “άλλο”, όχι για πράξεις, όχι για κάτι που έκανε και δεν της αρέσει, αλλά γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που έτυχε να γεννηθεί. Και δεν τίθεται καν θέμα, αν ο “άλλος” είναι διαφορετικός. Σημασία έχει ότι και μόνο που υπάρχει ο “υπάνθρωπος”, μολύνει τη “φυλή”. Και γι’ αυτό πρέπει να εξοντωθεί.

Ομως, οι επιθέσεις και η βία δεν είναι ο τελικός σκοπός των ναζιστών. Ολοι καταλαβαίνουν, πλέον, ότι, ούτε για “Ελληνες εθνικιστές” πρόκειται, ούτε για (απλούς) οπαδούς του εθνικοσοσιαλισμού ή για θεωρητικούς θιασώτες των ναζιστικών θεωριών περί “ανώτερης ράτσας” [Σ.Σ.: Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις “ιδεολογία” και “ιδέες” διότι δεν έχουν καμία σχέση με ιδέες -πρόκειται, απλά για τις πρακτικές του μίσους και του θανάτου]. Πρόκειται για ναζί εν ενεργεία, για ναζί στην πράξη, που υλοποιούν την δική τους εκδοχή του “Aufartung (περισσότερα εδώ)

Ο τελικός στόχος τους είναι η κατάληψη της εξουσίας και η επιβολή του δικού τους, χιτλερικού μοντέλου. Οταν ρωτάται ο Φύρερ Μιχαλολιάκος “αν πιστεύει στη δημοκρατία“, η απάντηση είναι στερεότυπη:

«Τι με ρωτάτε, τώρα;;; Αν πιστεύω ότι ο λαός πρέπει να αντιπροσωπεύεται;;; Φυσικά πρέπει να αντιπροσωπεύεται, αλλά το πολίτευμα που ζούμε δεν μπορεί να είναι δημοκρατία διότι […]» κ.λπ. κ.λπ.

Και ακολουθεί ένας λίβελλος κατά της δημοκρατίας.

[…]

Ετσι, για να μην μείνει καμία αμφιβολία. Δεν θέλουν απλά να κυβερνήσουν. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα κυβερνάνε για πάντα και μόνοι τους, όπως ακριβώς το ίνδαλμά τους, ο Χίτλερ».

Για την συνέχεια κλικ εδώ.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες για να κατανοήσει κανείς ποιες είναι οι φαντασιώσεις των ναζιστών σχετικά με τη μορφή του πολιτεύματος που επιθυμούν. Ό,τι μάθαμε τους τελευταίους τρεις μήνες απλά επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζαμε εδώ και χρόνια για το θέμα αυτό. Ομως, η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στο γεγονός πως πλέον οι χιτλερόψυχοι κινδυνεύουν να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης -προσοχή εδώ- όχι για τις φαντασιώσεις τους, αλλά για συγκεκριμένες πράξεις, προπαρασκευαστικές πράξεις προς την κατεύθυνση της κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα.

Για να χαρτογραφήσουμε το τοπίο, το σχετικό με τις κατηγορίες αυτές, ας ρίξουμε μια ματιά πρώτα στις τελευταίες εξελίξεις μέσα από την ειδησεογραφία:

# Στις 25 Νοεμβρίου 2013, ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, και στη σχετική απόφαση-σκεπτικό της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτης Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, διαβάζουμε μεταξύ άλλων, για τη στάση του Αριου Φύρερ και της οργάνωσής του απέναντι στη Δημοκρατία και το πολίτευμα:

«Η Χρυσή Αυγή διατηρεί μέχρι και σήμερα την ιδεολογική της κατεύθυνση ήτοι την άρνηση του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, και τον θαυμασμό στον Αδόλφο Χίτλερ, στο ναζιστικό καθεστώς και στο δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου»

Οι εισαγγελείς τεκμηριώνουν όλα τα παραπάνω με αναφορές σε έξι πολύ συγκεκριμένες πράξεις/δηλώσεις/απόψεις του Μιχαλολιάκου και των στελεχών του, και όλα αυτά «παρά τις περί αντιθέτου όψιμες διαβεβαιώσεις του αιτούντος-κατηγορουμένου, τις οποίες επαναλαμβάνει και στην ανακριτική του απολογία», όταν δηλαδή είχε αναγκαστεί να απαρνηθεί τα πάντα, από τις “ιδέες” του και τα “πιστεύω” μέχρι και το σύνολο της επί 35 χρόνια εθνικοσοσιαλιστικής αρθρογραφίας του .

Αυτά τα έξι περιστατικά, ο αναγνώστης μπορεί να τα δει στις σελίδες 8-10 του εξής κειμένου [1]:

[Εφετείο Αθηνών Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος προς Ειδική Ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα] – Απόρριψη αίτησης Νίκος Μιχαλολιάκος για αποφυλάκιση + Ονόματα 46 κατηγορούμενων [02 Δεκεμβρίου 2013].pdf

# Με βάση, λοιπόν, -τονίζεται- τα μέχρι στιγμής γεγονότα και στοιχεία για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του “αρχηγού-Φύρερ” Νίκου Μιχαλολιάκου, και ενδεχομένως με το ίδιο σκεπτικό, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τις αντίστοιχες αιτήσεις του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά και του στελέχους Γιάννη Λαγού.

Πηγή TVXS.gr, Ανακριτές: Χιτλερική η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, 04/12/2013
http://www.tvxs.gr/news/ellada/anakrites-xitleriki-i-igesia-tis-xrysis-aygis

Η κατηγορία για προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα

# Διαβάζουμε, επίσης, σε έγκυρα ΜΜΕ:

«Δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα», βασισμένη (η δίωξη) σε μια σειρά πράξεων και δηλώσεων που έχουν λάβει χώρα «σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως προκύπτει από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές».

Πηγή λ.χ. Κώστα Ονισένκο, Τέλος το κρατικό χρήμα για τη ΧΑ, Δικογραφία 10.000 σελίδων και αποδεικτικό υλικό 1.000 Giga, Καθημερινή, 22/12/2013
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_22/12/2013_543989

Και ακόμα πιο αναλυτικά:

«Το αποδεικτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, το οποίο εμφανίζει τη στρατιωτικού τύπου δομή, οργάνωση και δράση της Χρυσής Αυγής, η ύπαρξη οπλισμού και οι φωτογραφίες, που καταδεικνύουν χρήση όπλων από στελέχη της οργάνωσης, καθώς και από βουλευτές της, οδηγούν την ανάκριση στην πιθανότητα απαγγελίας νέων κατηγοριών, για παράβαση του άρθρου 135 του Ποινικού Κώδικα, που διώκει σε βαθμό κακουργήματος τις προπαρασκευαστικές πράξεις για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Πηγή enikos.gr, Στο μικροσκόπιο ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ, 12/12/2013
http://www.enikos.gr/politics/198759,Sto_mikroskopio_oloklhrh_h_koinovoyleyti.html

Ο Ποινικός Κώδικας είναι -και δικαίως- πολύ αυστηρός με ό,τι έχει να κάνει με την μορφή του Πολιτεύματος και με τη μέριμνα για την τήρηση του Συντάγματος και για την ακεραιότητα των θεσμών της Δημοκρατίας. Ισως οι περισσότεροι χρυσαβγίτες να μην το ξέρουν, αλλά το Σύνταγμα έχει κάποιες διατάξεις “μη αναθεωρητέες” [Σ.Σ.: Αρθρο 110, «Oι διατάξεις του Συντάγματος υπόκεινται σε αναθεώρηση, εκτός από εκείνες που καθορίζουν τη βάση και τη μορφή του πολιτεύματος, ως Προεδρευόμενης Kοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς και από τις διατάξεις των άρθρων […]») και είναι εκείνες οι διατάξεις που εξασφαλίζουν την ύπαρξη και τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό, ο Ποινικός Κώδικας τιμωρεί και τις “προπαρασκευαστικές πράξεις” (με σκοπό την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος). Εχοντας μάθει καλά το μάθημά της από τις ανώμαλες καταστάσεις του παρελθόντος (λ.χ. ΙΔΕΑ, συνωμοσίες αξιωματικών, “χούντες” μικρές και μεγάλες κ.λπ), η Δημοκρατία δεν περιμένει να εκδηλωθούν οι εναντίον της πράξεις· λαμβάνει μέριμνα και τιμωρεί και όσους εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Και το ερώτημα εδώ είναι αν η ναζιστική συμμορία μπορεί να κατηγορηθεί ΚΑΙ για αυτό.

Η αλήθεια είναι πως η ναζιστική συμμορία ουδέποτε ξεκαθάρισε τις απόψεις της σχετικά με το πολίτευμα, τις εκλογές και τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Στα τρία πρόσφατα “επίσημα” και δημόσια κείμενά της δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά. Μιλάμε γι’ αυτά τα κείμενα τα οποία είναι παραγωγής 2012, διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της (αλλά και εδώ, για όποιον δεν θέλει να επισκέπτεται ναζιστικές ιστοσελίδες):

 • [Χρυσή Αυγή] – Πολιτικές θέσεις Για την Χρυσή Αυγή του ελληνισμού [2012] – politikes-theseis.pdf
 • [Χρυσή Αυγή] – Ενα κίνημα ιδεολογικό Ιδεολογικές θέσεις [2012] – ideologia.pdf
 • [Χρυσή Αυγή] – Οι θέσεις μας Προτάσεις για μια Νέα Εθνική Πολιτική [2012] – 90087202.pdf

Σιγή ασυρμάτου, λοιπόν, και μάλιστα παραπλανητικώς εσκεμμένη, στα επίσημα δημόσια κείμενά τους. Παρ’ όλα αυτά, όπως είδαμε, ο Εφέτης-Ανακριτής κατάφερε να βρει έξι από τις πολλές περιπτώσεις στις οποίες η ΧΑ λέει ρητά ή λιγότερο ρητά ότι δεν τρέφει καμία εκτίμηση για το παρόν Πολίτευμα, μέσα στο οποίο της έχει δοθεί η ελευθερία να εκφέρει τον ρατσιστικό και διχαστικό της φιλοπόλεμο λόγο. Αν όμως κάποιος ψάξει λίγο προσεκτικότερα, θα δει ότι όταν βρίσκονται αναμεταξύ τους, τα πράγματα είναι διαφορετικά και δισταγμοί δεν φαίνεται να υπάρχουν.

Σταχυολογούμε από μια αρκετά μεγάλη -όπως θα διαπιστώσετε-, δεξαμενή πηγών για τα πεπραγμένα της ΧΑ, από τα ίδια τους τα δικά τους τα λεγόμενα (ελπίζοντας οι άνθρωποι του Νόμου και των άλλων τριών εξουσιών που ασχολούνται με τη συμμορία να βοηθηθούν έστω και λίγο, και -ποιος ξέρει-, ίσως οι έξι αποδείξεις να γίνουν περισσότερες):

# Σε στενό ακροατήριο, ομολογούν πως δεν πιστεύουν στις εκλογές και στη Δημοκρατία, και πως οι εκλογικές διαδικασίες είναι απλά ένα μέσο, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, για την “τελική λύση”:

«Οχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε […]».

 

# Ομοίως, σε άλλη κομματική συγκέντρωση, δεν διστάζουν να ομολογήσουν το “όνειρό” τους: Αυτό που ακολούθησε τη Δημοκρατία της Βαίμάρης, το ολοκληρωτικό μονοκομματικό δικτατορικό Ράιχ:

«Και ξέρετε τι ακολούθησε τη Βαϊμάρη. Ε, λοιπόν, για κάτι παρόμοιο ακριβώς αγωνιζόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν το κρύβω και είμαι περήφανος γι’ αυτό»

Πηγή Αντέννα TV, Ο νεοναζιστικός προσανατολισμός της Χρυσής Αυγής, 11/12/2013
http://www.antenna.gr/news/watch?cid=g6_wiavyx_v_ys%3d

# Σε συνέντευξη σε ευρύτερο “ελληνόψυχο” κοινό, σημειώνουν ότι η κατάργηση του “προδοτικού καθεστώτος” της Δημοκρατίας είναι καθήκον τους, είναι “πατριωτική πράξη”:

«Το να προδίδεις ένα προδοτικό καθεστώς στο κάτω-κάτω της γραφής είναι μια πράξη πατριωτική».

Πηγή Στόχος, Συνέντευξη Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δήμητρα Μυλωνά, “Διώκομαι για τις Ιδέες μου από ένα ανθελληνικό καθεστώς”, 17/10/2013
h**p://eske2013.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7424.html

# Σε άλλη συνέντευξη στο φιλικότατο προς τη συμμορία “Πρώτο Θέμα”, μας δίνουν μια ιδέα για το ποιοι και υπό ποίες συνθήκες θα έχουν την άδειά τους να υπάρχουν και να λειτουργούν στο μιχαλολιάκειο Ράιχ:

«Αν ένα κόμμα δρα αντεθνικά, αν δρα ενάντια στο έθνος […], αν δρα ενάντια στο έθνος ώστε να είναι επικίνδυνο για το κράτος» [τότε δεν θα μπορεί να λειτουργεί, θα απαγορεύεται].

Πηγή ΘΕΜΑtv, Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στο ΘΕΜΑtv και στον Δημήτρη Μαρκόπουλο, 30/04/2012
http://www.protothema.gr/ekloges/article/193709/o-nikos-mixaloliakos-mila-sto-thematv/

 

# Σε άλλη συνέντευξή του, σε χριστιανοταλιμπανικό φασιστικό μπλογκ, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ότι οι “ιδέες” του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον ουμανισμό («-Ποιος σας είπε ότι είμαι ανθρωπιστής;;;», αιφνιδιάζει ακόμα και τον φασίστα φίλο του που του παίρνει τη στημένη συνέντευξη), ακολούθως, δεν αφήνει αμφιβολία για το σύστημα διακυβέρνησης που ονειρεύεται και για το ποιοι ακριβώς θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι:

«[Στο δικό μας πολίτευμα] θα υπάρχουν περιορισμοί, και στο σώμα των εκλεγομένων και στο σώμα των εκλογέων»

Συνέντευξη Μιχαλολιάκου στο Hellas-Orthodoxy (2011)

# Κι αν αναρωτιέστε πόσους και ποιους θα “πιάνουν” οι περιορισμοί που έχουν κατά νου οι νεοναζί, η απάντηση είναι απλή: Ολους τους υπόλοιπους εκτός από τους ίδιους. Το είχε δηλώσει τον Ιούνιο του 2013 ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας όταν πήρε το λόγο από τον βουλευτή Αβράμη-Μιχαήλ Αρβανίτη [Σ.Σ.: Μα πως αντέχει να ζει με ένα τέτοιο εβραιοαρβανίτικο ονοματεπώνυμο;;; :)] για να μιλήσει για την “κοπριτεία” “και τη “σαβούρα” μέσα στη Βουλή:

«Εχουμε πάει στη Βουλή για να μείνουμε και αυτοί που θα φύγουνε από εκεί μέσα θα είναι όλοι εκείνοι οι άλλοι. Κάποια στιγμή μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα υπάρχουν μόνον 300 χρυσαβγίτες»

Πηγή Δελτίο Ειδήσεων AlphaTV, 23 Ιούνη 2013

http://www.youtube.com/watch?v=pmJ7bfCHUZI

 

# Κι αν ακούγεται κάπως παράδοξο το να υπάρχει Κοινοβούλιο το οποίο να αποτελείται στο απόλυτο 100% από βουλευτές ενός μόνο κόμματος (όλοι ξέρουμε σε τι είδους καθεστώτα έχει συμβεί αυτό), αυτό δεν θα πρέπει να ξενίζει τον αναγνώστη καθώς μια τέτοια προοπτική είναι απολύτως συνυφασμένη με την καταστροφή της προηγούμενης δημοκρατικής πολυφωνίας. Αυτό αναλαμβάνει να το εξηγήσει ο Φύρερ στον στενό κύκλο των μυημένων μελών-οπαδών του. Στη δικογραφία, λοιπόν, περιλαμβάνεται ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε ταβέρνα, πριν τις εκλογές του 2012, όπου απευθύνεται σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να τους υπενθυμίζει τον “τελικό στόχο”, αυτόν τον στόχο που θα τους επιτρέψει κάποτε να έχουν υπό τας διαταγάς τους μια μονοκομματική βουλή των 300 κομματικών χρυσαβγιτών: Και ο στόχος αυτός είναι, ασφαλώς, η ολοκληρωτική καταστροφή των θεσμών:

«Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».

Πηγή StarTV, Σοκαριστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Ναζιστική ορκωμοσία στη Χρυσή Αυγή παρουσία Μιχαλολιάκου, 09/12/2013
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=206619&artTitle=sokaristikes_foto_kai_vinteo_nazistiki_orkomosia_sti_chrysi_avgi_parousia_michaloliakou

# Σε άλλη ομιλία, ο Μιχαλολιάκος φαντασιώνεται τον εαυτό του στο Berliner Sportpalast εκείνες τις ωραίες μέρες του Ράιχ:

«Αν υπήρχαν σήμερα ναζί, θα ήμασταν μαζί»

Πηγή Δημόσια Τηλεόραση, Δελτίο Ειδήσεων, 11/12/2013

# Είναι γνωστό ότι χρυσαβγίτης με χιούμορ είναι αδύνατο να υπάρξει, κι έτσι είναι λογικό που ακόμα και στα μεταξύ χρυσαβγιτών αστειάκια, όταν χαριεντίζονται σε στενό κύκλο, ακόμη και τότε, οι αντιδημοκρατικές τους φαντασιώσεις περιλαμβάνουν “καταργήσεις“, π.χ. “κατάργηση των καναλιών” στο μέλλον.

Από μια χρυσαβγίτικη συνδιάσκεψη σε ξενοδοχείο, όταν ο Φύρερ κάνει κατανομή αρμοδιοτήτων στους Συνταγματάρχες του:

«Τα εμπόδια θα τελειώσουν όταν καταργήσουμε τα κανάλια».

http://www.youtube.com/watch?v=ojX6C6GLCH4

_

# Οι εκλογές γίνονται αντικείμενο χλευασμού σε μία ακόμη επίδειξη χρυσαβγίτικου “χιούμορ”, στο περιοδικό του “Μετώπου Νεολαίας” της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009:

Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του "Μετώπου Νεολαίας" της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.

Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του “Μετώπου Νεολαίας” της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.

 

# Αλήθεια, σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς ότι η συμμορία νοιάζεται καθόλου για την ‘εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας’, για το αν τηρούνται οι νόμοι και το Σύνταγμα, για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, για την ψήφο εμπιστοσύνης, για το χάλι του πολιτεύματος, έστω και στο ένα εκατοστό από ό,τι νοιάζονται οι της ευρύτερης @/@ριστεράς (όπως την λένε συχνά);;;

Απλά, χρησιμοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η Δημοκρατία, για να την καταστρέψουν, όπως ακριβώς είχε πει ο Γκέμπελς
Το ‘οραμά’ τους για τη Δημοκρατία είναι να μας μαζέψουν όλους μια νύχτα στον Ιππόδρομο, να παρακολουθήσουμε live κρεμάλες (οι τυχεροί από μας, οι άτυχοι θα βρίσκονται στα ικριώματα).

Το ‘οραμά’ τους, πολύ απλά, είναι να μην υπάρξουν ποτέ ξανά λειτουργία της Δημοκρατίας, νόμοι και Σύνταγμα για να τηρηθούν, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ψήφοι εμπιστοσύνης ή πολίτευμα, έστω και στο μαύρο του το χάλι.

Μιχαλολιάκος: «Θα διαλύσουμε τη Βουλή. Δεν πιστεύω το Σύνταγμα και τους νόμους», Εφημερίδα των Συντακτών, 07/10/2014

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος με ομάδα οπαδών του πριν από τις εκλογές του 2012 ακούγεται καθαρά να λέει ότι σκοπός του είναι να διαλύσει τη Βουλή, ενώ περηφανεύεται πως δεν ορκίστηκε στο Σύνταγμα:

«Θα μπούμε στη Βουλή για να τη διαλύσουμε, αν θέλει ο Θεός. Αυτός είναι ο σκοπός μας και το λέω ευθέως. Και στην ορκωμοσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, [εκεί] που παλάμιζα το Ευαγγέλιο, ήταν ο Καμίνης που έλεγε τον όρκο και έλεγε ‘ορκίζομαι στο Σύνταγμα και τους νόμους’. Εγώ μούγκα! Δεν την είπα αυτή τη φράση, γιατί δεν το πιστεύω αυτό το Σύνταγμα».

Ανεξάρτητα από την τύχη που επιφυλάσσει στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους συνεργάτες του η δικαστική διερεύνηση της δράσης της ναζιστικής οργάνωσης, η αποκάλυψη αυτής της δήλωσης θέτει σε ευθεία αμφισβήτηση την παρουσία του Μιχαλολιάκου στη Βουλή. Και βέβαια πρέπει να ληφθεί υπόψη από τον Άρειο Πάγο, την επόμενη φορά που θα τεθεί ζήτημα εκλογικής καθόδου της οργάνωσης.

 

# Τέλος, σε κλειστή σύσκεψη μόνο για στελέχη της ΧΑ ομολογείται ανοιχτά και χωρίς περιστροφές πως ‘στρατηγικός στόχος’ της ναζιστικής αντικοιβουλευτικής γκρούπας δεν είναι άλλος από την κατάληψη της εξουσίας, που για τον Φίρερ Μιχαλολιάκο και τους ομοϊδεάτες του σημαίνει ταυτόχρονα και ‘την κατάργηση της δημοκρατίας’.
Γραφεία ΧΑ Λαμίας, καλοκαίρι 2011:
http://www.avgi.gr/article/4565182/binteo-ntokoumento-n-mixaloliakos-tha-katargisoume-ti-dimokratia

«Ο στρατηγικός, ο απώτερος στόχος είναι να πάρουμε την εξουσία, δεν υπάρχει άλλος. Έτσι; Να πάρουμε την εξουσία σημαίνει να καταργήσουμε τη δημοκρατία, δηλαδή κάπου λίγο – πολύ, δεν το κρύβω και προσωπικά, ακόμη και στην ορκωμοσία που έγινε στον Δήμο Αθηναίων, παλάμισα το Ευαγγέλιο […]»

Στο 10.25′:

… «αλλά δεν ορκίστηκα πίστη στη Δημοκρατία, μουρμούριζα ‘μμμμ’ για να μην ακούγομαι καθαρά από τον περίγυρο, αφού δεν πιστεύω στην Δημοκρατία» είναι η συνέχεια της σχετικής αποστροφής, την οποία έχει επαναλάβει ο Φίρερ και άλλες φορές, καθιστώντας σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ποιος είναι ο στόχος της ύπαρξης του ναζιστικού μορφώματος: Να κλείσει οριστικά την Βουλή, ασφαλώς, αν θυμηθούμε και το χρυσαβγίτικο αστειάκι «Ψηφίστε για να μην ξαναψηφίσετε».

# Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί (και καλοπροαίρετοι) είναι ότι αυτό που ζούμε τώρα με τη ΧΑ είναι ένα είδος έκτακτης ανάγκης, πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο, που δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλεφτεί από τον νομοθέτη.

Διαβάστε τις συζήτήσεις του 1975, όταν γινόταν η συζήτηση για την πιθανότητα απαγόρευσης κόμματος, εισηγητής μειοψηφίας ο καθηγητής Τσάτσος, και παρέμβαση Ανδρέα Παπανδρέου, που είχε πει ότι «λειτουργία κόμματος που δρα, λειτουργεί εναντίον της δημοκρατίας σημαίνει ότι ΚΑΙ ΜΟΝΟ που υπάρχει -χωρίς να χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε άλλο- ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ» (και συνεπώς πρέπει ν’ απαγορεύεται η λειτουργία του). Τότε, υπήρχε το πολύ φρέσκο προηγούμενο της απαγόρευσης του ΚΚΕ, μόλις λίγους μήνες πριν είχε νομιμοποιηθεί, και συνεπώς όλη η συζήτηση γινόταν με το βλέμμα στα κομμουνιστικά κόμματα (οι ακροδεξιοί τότε έκαναν ‘κινήσεις’ εντός του στρατεύματος και αντιμετωπίζονταν). Κι έτσι η πρόβλεψη για απαγόρευση δεν πέρασε τελικά στο Σϋνταγμα, δυστυχώς, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε τότε να φανταστεί ότι θα υπήρχε κομματικός μηχανισμός που να θέλει να ανατρέψει το πολίτευμα

Αν, λέω αν, υποθετικά, αν ήξεραν τότε τι μπορεί να σημαίνει ναζιστικό κόμμα να μπορεί να λειτουργεί σε συνθήκες δημοκρατίας με σκοπό να την καταστρέψει, πολύ πιθανό η νομοθεσία μας να έμοιαζε περισσότερο με αυτήν της Γερμανίας. Εκεί υπάρχει συνταγματικό δικαστήριο γι’ αυτά τα ζητήματα, εδώ όχι, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ποινικά μπορούν να διωχτούν πλέον -δείτε σχετικά ‘Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες‘.

Και αφού είμαστε σε έκτακτες συνθήκες, δεν βλέπουμε το λόγο η δημοκρατία να μην προσπαθήσει (τουλάχιστον) να αυτοπροστατευθεί.
Ή καλύτερα, να εφαρμόσει την επιταγή του συντάγματος:

Η οργάνωση και η δράση των κομμάτων οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Εμείς όπλα στη φαρέτρα τους δεν πρέπει να τους δίνουμε, για να τα χρησιμοποιήσουν εις βάρος μας και μες στα μούτρα μας. Οποιοι θέλουν να είναι gentlemen απέναντί τους και να πηγαίνουν by the book και με τον σταυρό στο χέρι, να μην φωνάζουν μετά σαν τον Κύρκο, όταν θα μας μαζέψουν στον Ιπποδρομο, ‘τι δεν κάναμε καλά, τι δεν κάναμε καλά, σαν αριστεροί και δημοκράτες, πως την πάθαμε πάλι έτσι;;;’

Αν πρέπει να είμαστε εμείς τώρα λίγο άγαρμποι απέναντι σ’ αυτούς που σκοπό έχουν την εξολόθρευσή μας, ας είμαστε.
Προτιμότερο έτσι τώρα, παρά να μην μπορούμε να είμαστε τίποτε απολύτως αργότερα, ούτε άγαρμποι, ούτε μη μου άπτου, αφού θα μας κρεμάσουν όλους.

 

Γιάννης Περδικάρης, ιστορικό στέλεχος της ΧΑ, σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της ΧΑ: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)

Την πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση επάνω στο ζήτημα, όμως, την έκανε με τον πιο επίσημο τρόπο ο βετεράνος χρυσαβγίτης Γιάννης Περδικάρης. Ο τελευταίος ίσως δεν είναι τόσο γνωστός. Ισως τον έχετε συναντήσει με το ψευδώνυμο “Ιων Φιλίππου“, με το οποίο υπογράφει τα βιβλία του. Πρόκειται για έναν συνεπή “συναγωνιστή” του Μιχαλολιάκου και, ασφαλώς, … φανατικό χρυσαβγίτη, επί 40 και πλέον έτη, από το 1972 και τις μέρες του Κινήματος “4η Αυγούστου” του Κώστα Πλεύρη μέχρι τις μέρες μας. Συνιδρυτής, ουσιαστικά, της Χρυσής Αβγής, βασικός “θεωρητικός ιδεολογικός καθοδηγητής”, κύριος αρθρογράφος στο περιοδικό σε ολόκληρη την περίοδο 1982-1990 και συγγραφέας πολλών από τα λεγόμενα “ιδεολογικά” κείμενά της την περίοδο 1980-1990 (ιδεολογικές διακηρύξεις, εσωτερικοί κανονισμοί, καταστατικά κ.λπ). Το 1991 χωρίζουν οι δρόμοι τους, παραμένει παρατηρητής -αλλά και δημόσιος υπερασπιστής- της ΧΑ μέχρι το 2010, οπότε και επανεντάσσεται στην οργάνωση με τον ρόλο του βασικού “πολιτικού αναλυτή και αρθρογράφου”, σύμφωνα με το απολογιστικού τύπου βιβλίου που εξέδωσε πρόσφατα από τις εκδόσεις του μέντορά του Κώστα Πλεύρη.

Ο Περδικάρης συμμετείχε σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής τον Ιούνιο του 2011. Στο βιβλίο του μας μεταφέρει τμήματα της ομιλίας του:

«Ο τελικός πατριωτικός στόχος (της Χρυσής Αυγής) είναι η κατάργηση της δημοκρατίας και η κατίσχυση της Πολιτείας».

Κι όταν ένας χρυσαβγίτης μιλάει για “Πολιτεία” ή για “λαϊκή κοινότητα της φυλής”, εννοεί ασφαλώς το Ράιχ των φαντασιώσεών του [2].

Σε άλλο σημείο, ρωτάει και απαντάει χωρίς περιστροφές: Το καθήκον της ΧΑ είναι να καταργήσει τη Δημοκρατία, κι αυτή τη φορά για τα καλά, μια κι έξω και διά παντός, και όχι όπως παλαιότερα επί Μεταξά και επί Παπαδόπουλου, που τελικά η Δημοκρατία κατάφερε να παλινορθωθεί:

«Η Χρυσή Αυγή έχει αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά;;; Σαφώς ναι, διότι έχει πατριωτικό χαρακτήρα. Στις κρίσιμες ιστορικές καμπές, η πατρίδα αντιπαρατίθεται με τη δημοκρατία […]

Πατρίδα ή δημοκρατία;;; Αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα της Χρυσής Αυγής. Και η απάντηση είναι καθαρή […] Η επιλογή της ΧΑ είναι αδιαπραγμάτευτη: Πατρίδα.

[…]

Η δημοκρατία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο.

[…]

Εν τούτοις, η ΧΑ είναι νομοταγής, αν και δεν είναι νομιμόφρων. Δεν φρονεί τον νόμο και θέλει να τον αλλάξει, αφού πιστεύει ότι η δημοκρατία είναι πολίτευμα που ζημιώνει τον λαό και την πατρίδα. Ομως υποτάσσεται στην δημοκρατική νομιμότητα […] και προσπαθεί να πείσει τον λαό για την αχρειότητα της δημοκρατίας […] ώστε ο λαός να το συνειδητοποιήσει […]

Αυτό είναι το καθήκον της ΧΑ:

Η δημοκρατία που καταλύεται ερήμην του λαού, παλινορθώνεται.

Μόνον η δημοκρατία που καταργείται από τον λαό πεθαίνει» [3].

Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης) - Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013

Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης) – Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013

# Για αυτό το παιχνίδι με τη νομιμότητα και τη νομιμοφροσύνη, το ίδιο ακριβώς με τον Περδικάρη επισημαίνει και ο Φύρερ της ΧΑ σε κάθε ευκαιρία:

Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο “Εχθροί του καθεστώτος” διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε νομοταγείς και το έχουμε δημόσια δηλώσει.Τίποτα, όμως, δεν μας υποχρεώνει να είμαστε νομιμόφρονες» [4].

# Τι σημαίνει, όμως “ασκώ πολιτική” για τους χρυσαβγίτες;;; Στις 12 Απριλίου 1992, στο ξενοδοχείο “Caravel”,  η Χρυσή Αυγή διεξάγει το Β’ συνέδριό της. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Φύρερ σπεύδει να ξεκαθαρίσει στα περίπου 400 μέλη του την νέα γραμμή της οργάνωσης και την “στροφή στην πολιτική”:

«Δηλώνουμε, λοιπόν, ξεκάθαρα πως έχουμε σκοπό να κάνουμε πολιτική αλλά ξεκαθαρίζουμε […] ότι για εμάς “ασκώ πολιτική” σημαίνει το να επιβάλεις την άποψή σου» [5]

# Την θέση του “Φύρερ-Αρχηγού” περί αναγκαστικής υποταγής στους νόμους σαν τακτικό ελιγμό και μόνο («η ΧΑ είναι νομοταγής, αν και δεν είναι νομιμόφρων») και τη θέση της οργάνωσης πως για να καταργηθεί οριστικά αυτή τη φορά η Δημοκρατία, χωρίς τον κίνδυνο παλινόρθωσης, χρειάζεται να δράσουν διαφορετικά από ό,τι οι συνάδελφοί τους του παρελθόντος Μεταξάς και Παπαδόπουλος, αναλαμβάνει να εκλαϊκεύσει ένα από τα νεότερα στελέχη του “ιδεολογικού” της συμμορίας, ο Σωτήρης Σχοινάς (γιος του Γιάννη Σχοινά, πρώην ΕΝΕΠ, πρώην ΕΝΕΚ, πρώην ΛάΟΣ, ιδιοκτήτης του φιλοφασιστικού εκδοτικού οίκου “Νέα Θέσις”). Πολύ απλά, και αυτός λέει ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία, ότι θέλουν να την καταστρέψουν και στη θέση της να φέρουν την δική τους “πολιτεία” (η ορθογραφία από το πρωτότυπο) [6]:

«Η πολιτική για εμάς είναι ένα εργαλείο, η εξουσία είναι απλώς και μόνο ένα εργαλείο, το κράτος το ίδιο είναι ένα εργαλείο, και αυτά τα εργαλεία σκοπεύουμε να τα αδράξουμε και να τα θέσουμε στην υπηρεσία των Ελλήνων.

[…]

Ηρθαμε για να γκρεμίσουμε ό,τι είναι σάπιο και να χτίσουμε εκ νέου κάτι υγιές! Δεν ήρθαμε από το παρελθόν ή το παρόν, αλλά από το μέλλον, για να ανοίξουμε τον δρόμο για τον Νέο Ανθρωπο, τον Ανθρωπο που στα χέρια του κρατάει το Πεπρωμένο της Φυλής μας! Φέρουμε φωτιά και ατσάλι! Φέρουμε Νιότη! Φέρουμε το Φως της Πίστης που φωτίζει το σκοτάδι της άρνησης!

[…]

Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε γιατί διεξάγεται εναντίον μας ολοκληρωτικός πόλεμος, και η έκβασή του μπορεί να είναι μόνον η Νίκη ή ο όλεθρος.

[…]

Αλλοι, ταυτίζουν την μαύρη μπλούζα μας με την μάχη που δίνουμε στην αρένα του κοινοβουλευτισμού, μάχη σκληρή και καθόλου ευκαταφρόνητη, ξεχνούν όμως πως για εμάς αυτό είναι ένα αναγκαίο κακό, όχι η μάχη -γι’ αυτήν είμαστε γεννημένοι-, αλλά το κοινοβούλιο και τα καλοταϊσμένα σαρκοβόρα θηρία που ενεδρεύουν μέσα του, είναι ένας χώρος ξένος για εμάς, ένας τόπος προδοσίας και ψεύδους που στεγάζει και προστατεύει τους επί δεκαετίες τυράννους των Ελλήνων. Δίνουμε τον νόμιμο πολιτικό αγώνα μας, όχι από πίστη ή σεβασμό στην “δημοκρατία” που οι ίδιοι οι αυτόκλητοι προστάτες της εξευτελίζουν και καταπατούν, αλλά γιατί αναγνωρίζουμε τα διδάγματα της ιστορίας που μας λεν πως η βίαιη κατάληψη της εξουσίας είναι πρόσκαιρη, είναι ουτοπική και καταδικασμένη σε αποτυχία.

[…]

Τα κοινοβούλια, οι διαβουλεύσεις, οι επιτροπές, οι ψηφοφορίες, τα τηλεοπτικά πάνελ, οι συνεντεύξεις, οι αναλύσεις, οι κριτικές, όλος αυτός ο θίασος της μεταπολιτευτικής πραγματικότητας, δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Δεν είμαστε κομμάτι του κατεστημένου αυτού, κάθε άλλο, είμαστε ξένο σώμα μέσα του.

[…]

Λένε πως εμείς, οι “κακοί Φασίστες” οραματιζόμαστε να καταλύσουμε το πολίτευμα και να εγκαθιδρύσουμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς […]. Εμείς οραματιζόμαστε την Πολιτεία των Ελλήνων. Αυτό όμως, ας είμαστε ρεαλιστές, είναι ένα μακρινό όνειρο. Ενα όνειρο που ίσως καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας, ή ακόμη πιο μετά οι γενεές που θα ακολουθήσουν, αρκεί εμείς, εδώ και τώρα, να διασφαλίσουμε ένα μέλλον για αυτές τις γενεές.

Σήμερα, αυτός είναι ο ιερός σκοπός που οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε:

Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της Φυλής μας κι ένα μέλλον για τους ‘Ελληνες».

[Απαραίτητη Σημείωση]: Αν μετρήσουμε τις λέξεις στην τελευταία πρόταση, θα τις βρούμε ακριβώς 14. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι γνωστό πως οι περιβόητες “14 λέξεις” (“14 words” ήτοι “We Must Secure The Existence Of Our People And A Future For White Children“) είναι ένα κορυφαίο συνθηματικό μεταξύ των σύγχρονων νεοναζί, ρατσιστών, white-power, νεοναζί κ.λπ., το οποίο ανταλλάσσουν άλλοτε μόνο του ως “14” και άλλοτε σε συνδυασμό με το “88“, ως “14/88“, όπου “88” ασφαλώς ίσον με “HH”, δηλαδή “Heil Hitler” [7].

Φωτογραφία από ομιλία του Μιχαλολιάκου. Οι γενιές του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού συναντιούνται. Επάνω από τον καθισμένο Γιώργο Χαρλαύτη (παλιό στέλεχος της 4ης Αυγούστου και του ΕΣΕΣΙ, τη νύχτα του Πολυτεχνείου ήταν στα γραφεία Μπουμπουλίνας, συγκατηγορούμενος του Καλέντζη και του Πλεύρη για βόμβες κ.λπ) ο νεαρός χρυσαβγίτης με το "14/88" στην μπλούζα του.

Φωτογραφία από ομιλία του Μιχαλολιάκου. Οι γενιές του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού συναντιούνται. Επάνω από τον καθισμένο Γιώργο Χαρλαύτη (παλιό στέλεχος της 4ης Αυγούστου και του ΕΣΕΣΙ, τη νύχτα του Πολυτεχνείου ήταν στα γραφεία Μπουμπουλίνας, συγκατηγορούμενος του Καλέντζη και του Πλεύρη για βόμβες κ.λπ) ο νεαρός χρυσαβγίτης με το “14/88” στην μπλούζα του.

_

# Ο Σχοινάς ο νεότερος δεν είναι, απ’ όσο γνωρίζουμε, λ.χ. υπάλληλος της Βουλής, και ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Και το σημειώνουμε αυτό, διότι υπάρχουν -λέμε τώρα- υπάλληλοι της Βουλής που πληρώνονται από την Ελληνική Πολιτεία ενώ ταυτόχρονα συναγωνίζονται με τις προτροπές τους σε βαναυσότητα ακόμη και τις σκληρότερες διεγέρσεις σε πράξεις βίας εναντίον της Πολιτείας που τους πληρώνει. Οπως ο -επονομαζόμενος και “Δρ Γκέμπελς της Χρυσής Αβγής”- Γιώργος Μάστορας-Μισιάκας (ο ίδιος υπάλληλος Βουλής που ονειρεύεται πως κάποτε σύντομα «Η συναγωγή των συμπολιτών μας Εβραίων θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο»):

«Είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι οι δρόμοι μάς ανήκουν πλέον ολοκληρωτικά, χωρίς κανένα ίχνος παραχώρησης. Μπορείτε να αλλάξετε μυαλά και να πορευθείτε στον δρόμο μας, τον δρόμο της Φύσης, της Δύναμης και της Ανθρώπινης Ιστορίας. Κάντε το, ειδάλλως εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί ΕΜΕΙΣ, οι Δυνατοί, θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια […] Τσακίστε με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, ό,τι κι αν χρειαστεί, τον κάθε βλάκα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει εσάς και τις Ιδέες σας. Κάντε τους να μετανιώσουν για τις επιλογές τους»

Εφημερίδα Χρυσή Αυγή, στήλη “Μέτωπο Νεολαίας”, 25/07/1997 [8]

# Κυριαρχία στο πεζοδρόμιο, λοιπόν, και ταυτόχρονα και ο διαβόητος (και με μεγάλη σιχασιά διεξαγόμενος) “νόμιμος πολιτικός αγώνας” που διεξάγει το “νόμιμο πολιτικό κόμμα”, όπως έχει πει χιλιάδες φορές ο lieutenant  Κασιδιάρης, ο οποίος, επάνω στον ενθουσιασμός του ίσως, δεν κρύβει λόγια:

Δήλωση την οποία ο Κασιδιάρης έχει επαναλάβει πολλές φορές:

«Στόχος μας είναι η απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, θέλουμε 180 έδρες, ώστε να μπορέσουμε να αναθεωρήσουμε μόνοι μας το Σύνταγμα».

Τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής σε 28 (μέχρι στιγμής) υποθέσεις με εμπλοκή όπλων

# Ο στόχος, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Εκεί που υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμα είναι τα μέσα για την επίτευξη των στόχων. Δεν πρωτοτυπεί καθόλου ο Κασιδιάρης όταν δηλώνει στα Χανιά, μπροστά από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης:

«Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια, και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο κι είμαστε λίγο πιο άνετα στις κινήσεις μας»

Πηγή enikos.gr, “Κασιδιάρης: Οπλοφορούμε με άδεια”, 25/11/2012:
http://www.enikos.gr/politics/99548,Kasidiarhs:_Oploforoyme_me_adeia_.html

Με λίγα λόγια, λέει πως το πλεονέκτημα που έχουν ως βουλευτές είναι πως κατέχουν πια νόμιμα τα όπλα.Αρα παραδέχεται πως μέχρι τώρα τα είχαν παράνομα. Και “πειραγμένα” κατά παράβαση του νόμου, όπως είδαμε πρόσφατα σε πολλές φωτογραφίες του Κασιδιάρη και των άλλων στελεχών σε ερωτικές περιπτύξεις με κάθε λογής όπλα και περίστροφα και πυροβόλα κ.λπ.

# Και λέμε «δεν πρωτοτυπεί» διότι σε πολλούς, αυτές οι δηλώσεις του Κασιδιάρη θύμισαν (και όχι άδικα) κάποιες άλλες δηλώσεις πριν 86 χρόνια, το 1928, του ινδάλματος των χρυσαβγιτών Γιόζεφ Γκέμπελς. Τις εξής (προσέξτε ομοιότητες):

«Τι θέλουμε στη Βουλή (ή αλλιώς μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας)

Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της […] Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας […] Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη […] Ερχόμαστε ως εχθροί!!! Οπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας!!! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!!!» [9]

Σε μια κατάθεση, ένας μετανοημένος πρώην χρυσαβγίτης είχε κάνει λόγο για ομιλίες στα γραφεία της οργάνωσης στις οποίες τους υπόσχονταν πως “κάποια μέρα θα μπουν με τα τανκς στη Βουλή“. Η ΧΑ -και ο Κασιδιάρης πολύ συχνά-, έχει κάνει σημαία της, όταν θέλει να ειρωνευτεί το κατηγορητήριο, αυτή την δική της φιλολογία για τα “τανκς που θα εισβάλουν στη Βουλή”, και προσπαθεί να το γελοιοποιήσει με επιχειρήματα τύπου “αν είναι δυνατόν να λένε για μας ότι έχουμε έτοιμα τανκς για εισβολή στη Βουλή, τι γελοιότητες είναι αυτές“.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι, δεν χρειάζεται όλη αυτή η φιλολογία περί “τανκς που μαρσάρουν για να εισβάλουν στη Βουλή”, κατά τη γνώμη μας. Και αυτό γιατί, όπως είδαμε, τα γραπτά τους και οι δηλώσεις τους μιλάνε από μόνα τους, για το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Ολοι οι επαγγελματίες του χώρου των όπλων συμβουλεύουν πως απαγορεύεται διά ροπάλου να έχουν πρόσβαση σε όπλα τα παιδιά και οι ηλίθιοι.

Ολοι οι επαγγελματίες του χώρου των όπλων συμβουλεύουν πως απαγορεύεται διά ροπάλου να έχουν πρόσβαση σε όπλα τα παιδιά και οι ηλίθιοι.

_

Οσο για τα όπλα, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει έναν κατάλογο με όλες τις δημοσιευμένες συλλήψεις και τις ποινικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται όπλα και μέλη της ναζιστικής οργάνωσης, μάλλον θα χάσει τον λογαριασμό. Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια συγκέντρωσης σε μία λίστα όλων των γνωστών τέτοιου είδους υποθέσεων από το ιστολόγιο “JailGoldenDawn” και την “Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος” απέδωσε στοιχεία από 28 υποθέσεις με όπλα και εμπλοκή της ΧΑ -όλες πρόσφατες, από τον Ιούνιο 2012 μέχρι τα τέλη του 2013.

Δείτε την περιγραφή και τα στοιχεία από τις 28 υποθέσεις στο κείμενο:

[Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος] – Τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής Περιγραφή 28 υποθέσεων με όπλα [Δεκέμβριος 2013].pdf

Αξίζει να δούμε το συμπέρασμα της έρευνας της Πρωτοβουλίας για το οπλοστάσιο της ΧΑ:

«Συγκεντρωτικά:

Από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, προκύπτει ότι η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία είναι βασικό στοιχείο της ταυτότητας κάθε μέλους ή συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Το σύνηθες οπλοστάσιο περιλαμβάνει όπλα, φυσίγγια, σιδερογροθιές, μαχαίρια, γκλομπ, τέιζερ, σπρέι.

Χωρίς να υπολογίζουμε τα οπλοστάσια του Πάλλη και την αποθήκη στο Πέραμα, σε μόλις 26 υποθέσεις τις οποίες εξετάσαμε, βρέθηκαν: 19 πιστόλια, 30 τουφέκια και καραμπίνες, πάνω από 2.000 φυσίγγια, 27 αεροβόλα, 69 μαχαίρια (πεταλούδες, σουγιάδες, κλπ), 31 γκλομπ, 12 σπρέι, 7 σιδερογροθιές και πλήθος άλλων αντικειμένων (από χειροπέδες ασύρματους, καπνογόνα μέχρι τσεκούρια, σπαθιά και ούτω καθεξής).

Αντικείμενο διερεύνησης πρέπει να αποτελέσει κατά πόσο ο εξοπλισμός αυτός ήταν κεντρικά οργανωμένος, όχι μόνο ως “πολιτική” κατεύθυνση (που είναι δεδομένο), αλλά ακόμα και ως εφοδιασμός (για παράδειγμα το κατάστημα του Παναγιώταρου μπορούσε να παίξει τέτοιου είδους ρόλο πέραν από τα “μπλουζάκια” κλπ).

Η κατοχή ενός τόσο εκτεταμένου (όσο πιστεύουμε) οπλοστασίου αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας τον εγκληματικό χαρακτήρα της νεοναζιστικής οργάνωσης» [10].

# Αλλωστε, η κατηγορία για χρήση όπλων από τα χρυσαβγίτικα “Τάγματα Εφόδου”, και, -πολύ συγκεκριμένα-, “πυροβόλων όπλων”, μαζί με τα υπόλοιπα συνηθισμένα και καθημερινής χρήσης σύνεργα της δουλειάς (μαχαίρια, σιδηρολοστούς, σιδηρογροθιές, κοντάρια κ.λπ) υπάρχει σε πολλά από τα κείμενα της δικογραφίας, όπως υπάρχει και στις σελίδες 10-11 της απόρριψης της αίτησης για αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως:

# Για να μην μείνει καμία αμφιβολία, θα κλείσουμε την καταγραφή των αποδείξεων παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του Μιχαλολιάκου, όταν απευθυνόταν στο στενό (τότε) κομματικό του ακροατήριο, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού τους, το 2007. Σε ένα άρθρο με τίτλο “Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς”, δεν λέει τίποτα διαφορετικό από την παραπάνω ανατριχιαστική προτροπή σε πράξεις βίας του fake Γκέμπελς Μάστορα κι από τα μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας του αυθεντικού εγκληματία Γκέμπελς. Ο Μιχαλολιάκος ορμηνεύει τους μαθητευόμενους Χίμλερ και Γκέρινγκ του:

«Λέμε ναι σε όλους, γινόμαστε καλά παιδιά του συστήματος, ευλογούμε με κάθε τρόπο και με όλα τα “κύριε ελέησον” που διαθέτουμε το ένοχο πολιτικό σύστημα και όλα αυτά ασφαλώς με το αζημίωτο, αλλά έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειές μας σαν Δούρειο Ιππο για να αλώσουμε το σύστημα […], ο Οδυσσέας μπαίνοντας στο κάστρο διά της πλαγίας οδού, κατέσφαξε τους Τρώες, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας!!!»

Πηγή Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τχ#134, 2007

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

_

ΣΥΝΟΨΗ

Αν συνοψίζαμε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία, η μεγαλύτερη εικόνα που προκύπτει και την οποία η ναζιστική οργάνωση προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να κρατήσει κρυφή, χαρακτηρίζεται από τα εξής:

# Σιχαίνονται τη Δημοκρατία (της “τυχάρπαστης πλειοψηφίας των πολλών“), τους θεσμούς της (τα “σκουληκόβρωτα ερείπια“) και τις εκλογές.

# Στόχος τους είναι να την κατεδαφίσουν ολοκληρωτικά, αφού είναι “πατριωτική πράξη” η καταστροφή ενός “προδοτικού πολιτεύματος”, και στη θέση τους να οικοδομήσουν ένα μονοκομματικό (εκ 300 χρυσαβγιτών βουλευτών), απολυταρχικό, ολοκληρωτικό ναζιστικού τύπου καθεστώς, με απόλυτη εξουσία του “Ενός”, του “Αρχηγού”, της “ανώτατης Αρχής του Αρχηγού”.

# Αναγκάζονται τώρα να είναι “νομοταγείς” («χωρίς όμως να είναι και νομιμόφρονες», όπως ομολογούν) και να παίζουν το παιχνίδι της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας (για να μπορούν να την υπονομεύουν), και ναι μεν ομολογούν ότι αηδιάζουν και σιχαίνονται και μισούν τους εαυτούς τους όταν παίζουν το παιχνίδι αυτό, αλλά το κάνουν διότι η συμμετοχή στην τωρινή πολιτική σκηνή δεν είναι παρά ένα μέσο μόνο, ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα όπως π.χ. η βία για την “τελική λύση”.

# Εχουν διδαχτεί -λένε- από το παρελθόν και από τις περιπτώσεις Μεταξά και Παπαδόπουλου, ότι η Δημοκρατία ξαναζωντανεύει αν δεν εξοντωθεί ολοκληρωτικά, κι αφού αυτοί δεν θέλουν να την ξαναπάθουν όπως την έπαθαν οι προηγούμενοι δικτάτορες, στις μελλοντικές επιδιώξεις τους συμπεριλαμβάνουν -λένε- την αλλαγή/αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να εγκαθιδρύσουν το μονοκομματικό εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς τους, αυτή τη φορά μια κι έξω και διά παντός.

# Στο καθεστώς που ονειρεύονται, δεν θα έχουν όλοι θέση ή δικαιώματα, και, πολύ περισσότερο, δεν θα έχουν καν λόγο (βιολογικής) ύπαρξης όλοι οι πολίτες. Θα υπάρχουν περιορισμοί (προφανώς εκτός από το δικαίωμα στη ζωή) και στο δικαίωμα του εκλέγειν και στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Ειδικά για το τελευταίο, τις θέσεις εξουσίας θα καταλαμβάνουν οι εκλεκτοί της “φυσικής αριστοκρατίας” της “λαϊκής κοινότητας της φυλής“, δηλαδή του Ράιχ.

Για τους υπόλοιπους όλους, τους “υπανθρώπους” και τα “ανθρώπινα σκουπίδια“, που αφού και μόνο που υπάρχουν “μολύνουν” τη ράτσα, αυτό που τους περιμένει είναι η εξόντωση. Είναι το γνωστό “Aufartung” (περισσότερα εδώ)

http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/

Και όποιοι δεν προλάβουν να συνταχθούν μαζί τους απ’ την αρχή …

«[…] είναι σκουλήκια που αξίζει να τους πατήσουμε και την ημέρα της κρίσης, μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό, μιας που όλοι τους είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».
http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/114375/kaine-th-hrysh-avgh-ta-vinteo-apo-orkomosies-neo.html

«Θα ταλαντευόμαστε από τον κρεμασμένο μας λαιμό», λοιπόν, και αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια του Μάστορα-Μισιάκα στην ορκωμοσία νέων μελών του “Πυρήνα Υποδοχής”, τον Ιούλιο του 2011, όταν οι υποψήφιοι για δόκιμα μέλη της ναζιστικής γκρούπας είχαν περάσει με επιτυχία τις “δοκιμασίες” και καλωσορίζονταν σε μια τελετή μύησης από την ηγεσία της ΧΑ, (Μιχαλολιάκος, υπεύθυνος δόκιμων μελάων Μπούκουρας, βοηθός υπεύθυνου Μάστορας κ.λπ.). [Σ.Σ.: βλ. σχετικά απολογία Μπούκουρα, 11/01/2014, σελ. 57 κ.έ.]

Το μαχαίρι που έκοψε τη ζωή του Παύλου Φύσσα δεν είχε επάνω ένα αποτύπωμα μόνο· είχε 420.000 διαφορετικά αποτυπώματα. Οσοι υποστηρίζουν την ΧΑ θα πρέπει να τους “συμβουλεύουμε” να πάνε να γραφτούνε μέλη της και να τρέχουνε για τις βρωμοδουλειές της συμμορίας. Διότι μόνο έτσι έχουν μία ελπίδα να την γλυτώσουν όταν θα έλθει η σειρά τους, γιατί αργά ή γρήγορα όλοι θα έχουμε μια ολόδικιά μας θέση σε κάποια Α ή Β λίστα με “διαφορετικούς” ή “υπανθρώπους” που “μολύνουν την ράτσα” (δηλαδή όλους τους υπόλοιπους εκτός από τα μυημένα μέλη του “ερμητικού τάγματος” της ναζιστικής οργάνωσης). Αλλά και πάλι, οι υποστηρικτές της δεν μπορούν να είναι και πολύ σίγουροι, γιατί και ο Χίτλερ τους δικούς του πέρασε από λεπίδι πρώτους-πρώτους, τα Τάγματα Εφόδου και τον αρχηγό τους τον Ερνστ Ρεμ. Ετσι θα γίνει και με την ΧΑ. Και όποιος σκέφτεται να τους ψηφίσει πάλι, θα πρέπει να έχει στο νου του πως κάθε ψήφος στη συμμορία αποτελεί και ένα καρφί στο φέρετρο της Δημοκρατίας και πως μετά (την απομάκρυνση εκ της κάλπης), όχι πολύ αργά, το εκλογικό του βιβλιάριο θα χρησιμεύει αποκλειστικά και μόνο σαν προσάναμμα για τις τελετουργικές φωτιές στις οποίες θα καούν μαζικά πρώτα τα βιβλία και στη συνέχεια και οι κάτοχοί τους, οι εκλογείς, όταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το εσωτερικό της Ελλάδας δεν θα είναι παρά ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης μέσα απ’ τα σύνορα της χώρας, δίπλα στους μαζικούς τάφους που θα εκτείνονται μέχρι πέρα από τα σημερινά σύνορα. Διότι αυτή είναι η νομοτελειακή κατάληξη κάθε φασιστικού ολοκληρωτικού καθεστώτος σε όλη την Ιστορία του ανθρώπινου είδους:

Πόλεμος, καταπίεση, θάνατος, πείνα, εξόντωση και μαζικοί τάφοι.

Αλλωστε, όλα τα παραπάνω (στη σύνοψη) υπάρχουν και στο πραγματικό καταστατικό της ΧΑ (κλικ εδώ), εκείνο του 1987, στο οποίο ορκίζονται μετά τις τελετές μύησης όλα τα μυημένα μέλη της οργάνωσης:

 

Καιρός σιγά-σιγά να λειώνει το ‘παγόβουνο’

Ο Περδικάρης στο βιβλίο του χρησιμοποιεί συχνά ένα μότο:

«Η Χρυσή Αυγή είναι όπως το παγόβουνο: Τα οχτώ ένατα δεν φαίνονται. Βλέπετε μόνο ό,τι εμείς θέλουμε να δείτε» [11]

Ασφαλώς, εμείς το ξέρουμε αυτό, και βέβαια, είναι εντελώς αστείο ο “Αρχηγός” του να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο και να επικαλείται (ο Μιχαλολιάκος) τώρα με τις διώξεις εναντίον τους, το “άρθρο 120 του Συντάγματος” (πρώην 114), όπως είχαμε δείξει σε προηγούμενο άρθρο μας [12]

Τα στοιχεία και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους: Οι δηλώσεις τους περί “σεβασμού του Συντάγματος” είναι ψευδείς και παραπλανητικές. Ο Μιχαλολιάκος, άλλωστε, είχε δηλώσει ορθά-κοφτά τι σχεδιάζει για τους “προδότες:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια φρουρά μαχητών, που την κρίσιμη ώρα θα τιμωρήσει τους προδότες» [13]

Και κανείς δεν πιστεύει τον Φύρερ, πως δήθεν κόπτεται τόσο πολύ για το Σύνταγμα και για την τήρησή του, την στιγμή που υπάρχει, πλέον, ένας σεβαστός αριθμός αποδείξεων πως η τακτική του ναζιστικού μορφώματος είναι η υπονόμευση της Δημοκρατίας και πως το μόνο που προτίθεται να κάνει ο “Η Αρχή του Αρχηγού” στο θεμελιώδες κείμενο της Δημοκρατίας μας, στο Σύνταγμα, είναι να το σβήσει διά παντός από τον χάρτη, χωρίς αμφιβολία όπως αποδείξαμε παραπάνω.

Ελπίζουμε αυτό να αποδειχτεί και στην δίκη.


 

Για κάποιες περαιτέρω πληροφορίες επάνω στο ίδιο θέμα, και κυρίως για τον ρόλο του “Αρχηγού” και για την “Αρχή του Αρχηγού”, μεταφορά στα καθ’ ημάς του χιτλερικού “Fuhrerprinzip“, μπορείτε να δείτε, επίσης, τι γράφαμε την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο:

Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/19/mitroo-melon-symmorias/

«Ηλθαν, και η ατζέντα τους είναι πολύ συγκεκριμένη:

Η εξόντωση οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς. Η ναζιστική συμμορία μισεί τον “άλλο”, όχι για πράξεις, όχι για κάτι που έκανε και δεν της αρέσει, αλλά γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που έτυχε να γεννηθεί. Και δεν τίθεται καν θέμα, αν ο “άλλος” είναι διαφορετικός. Σημασία έχει ότι και μόνο που υπάρχει ο “υπάνθρωπος”, μολύνει τη “φυλή”. Και γι’ αυτό πρέπει να εξοντωθεί.

Ομως, οι επιθέσεις και η βία δεν είναι ο τελικός σκοπός των ναζιστών. Ολοι καταλαβαίνουν, πλέον, ότι, ούτε για “Ελληνες εθνικιστές” πρόκειται, ούτε για (απλούς) οπαδούς του εθνικοσοσιαλισμού ή για θεωρητικούς θιασώτες των ναζιστικών θεωριών περί “ανώτερης ράτσας” [Σ.Σ.: Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις “ιδεολογία” και “ιδέες” διότι δεν έχουν καμία σχέση με ιδέες -πρόκειται, απλά για τις πρακτικές του μίσους και του θανάτου]. Πρόκειται για ναζί εν ενεργεία, για ναζί στην πράξη, που υλοποιούν την δική τους εκδοχή του “Aufartung (περισσότερα εδώ)

Ο τελικός στόχος τους είναι η κατάληψη της εξουσίας και η επιβολή του δικού τους, χιτλερικού μοντέλου. Οταν ρωτάται ο Φύρερ Μιχαλολιάκος “αν πιστεύει στη δημοκρατία“, η απάντηση είναι στερεότυπη:

«Τι με ρωτάτε, τώρα;;; Αν πιστεύω ότι ο λαός πρέπει να αντιπροσωπεύεται;;; Φυσικά πρέπει να αντιπροσωπεύεται, αλλά το πολίτευμα που ζούμε δεν μπορεί να είναι δημοκρατία διότι […]» κ.λπ. κ.λπ.

Και ακολουθεί ένας λίβελλος κατά της δημοκρατίας.

[…]

Ετσι, για να μην μείνει καμία αμφιβολία. Δεν θέλουν απλά να κυβερνήσουν. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα κυβερνάνε για πάντα και μόνοι τους, όπως ακριβώς το ίνδαλμά τους, ο Χίτλερ.Για να μάθουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, θα πρέπει να ανατρέξουμε σε ένα παλαιότερο κείμενο της οργάνωσης, με τίτλο “Χρυσή Αυγή, Καταστατικό”. Εκεί θα μάθουμε για την “Αρχή του Αρχηγού”, μεταφορά στα καθ’ ημάς του χιτλερικού Führerprinzip. Θαυμάστε:

«Εμείς οι Ελληνες εθνικοσοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής εξάπτοντας την ευθύνη και το καθήκον μας [Σ.Σ.: Ωραία ελληνικά ο Μιχαλολιάκος] πάνω από το κοινό μέτρο, παραμένουμε υπέροχα πιστοί στη μόνη άφθαρτη κι ακατάλυτη από την παρακμή των καιρών Αρχή, την Αρχή του Αρχηγού.

[…]

Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι η ενσάρκωση της ίδιας της ιστορικής συνείδησης της λαϊκής κοινότητας, ο αξιότερος όλων που με την ενορατική διαύγεια, το πνεύμα θυσίας και το αίσθημα ευθύνης που τον διέπουν [sic] αναλαμβάνει να την οδηγήσει στο πεπρωμένο της.

[…]

Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι ο εκλεκτός ταγός […], ο παράκλητος που ενσαρκώνει τη μυστική φωνή του Αίματος, ο διερμηνευτής των κρυφών ελπίδων, των βαθύτερω πόθων και των μυστικών ψιθύρων του λαού, ο υπέροχος απλοποιητής της θεωρίας και ο εξαγνιστής της πράξεως. Είναι ο ηγέτης που στο πρόσωπό του συμβάλλει η συνισταμένη ενιαία βούληση του έθνους.

[…]

Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός δεν ίσταται πάνω ή δίπλα στο λαό, δεν βρίσκεται μέσα στο λαό· είναι ο ίδιος ο Λαός, είναι η ιστορική του ταυτότητα»

Και αφού εξηγήσουν ότι γι’ αυτούς δεν τίθεται δίλημμα για τον «δημοκρατικό τρόπο διακυβερνήσεως, τον βασιζόμενο στην τυχάρπαστη πλειοψηφία των πολλών», ούτε για τα «σκουληκόβρωτα ερείπια των δημοκρατιών»., ξεκαθαρίζουν:

«Η Γερμανία του Χίτλερ είναι φυσικά το λαμπρότερο επιβλητικό οικοδόμημα […] και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη: Πιστεύουμε στην Αρχή του Αρχηγού ως θεμέλιο πολιτειακής νομιμότητας […] την οποία θέλουμε να είναι ζώσα, να έχει σάρκα και οστά, να είναι η ενανθρωπισμένη υπόσταση αυτών των ακατάλυτων αξιών του πολιτισμού μας, ο άγρυπνος φρουρός τους, ο διερμηνευτής της μυστικής φωνής του Αίματός μας, ο ενσαρκωτής των οραμάτων, ο πρώτος από εμάς, εκείνος που είμαστε εμείς, εκείνος είναι ο Αρχηγός, η ανώτατη Αρχή του Αρχηγού».

Αυτό είναι το “πολίτευμα” που μας ετοιμάζει ο Αριος Ελλην Φύρερ Μιχαλολιάκος, ο ίδιος που ο πρώην υπαρχηγός του Γκέκας, μετά τη ρήξη τους, αποκαλούσε “δραβίδα” (google it).

Στόχος όλοι οι διαφορετικοί, λοιπόν. Πρώτα όσοι “μολύνουν”. Μετά η ίδια η Δημοκρατία. Το λένε και κάπως διαφορετικά:

«Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη Θρησκεία των δυνατών της Ελληνικής Φυλής»
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ideologia-mas-ws-proektash-ths-kosmothewrias-mas

και

«Και προειδοποιούμε τα πολιτικά αθύρματα ότι για την αρνησιπατρία τους, η ποινή ούτε αναστέλλεται, ούτε εφεσιβάλλεται!!!…»
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/arnhsipatria-diarkes-ethniko-egklhma

Το ‘χει δηλώσει και ο ίδιος ο “η Αρχή του Αρχηγού”:

«Τα σκουπίδια για το σφουγγάρισμα της εξουσίας».

«Εμείς αν πάρουμε ποτέ την εξουσία, θα την σφουγγαρίζουν καθημερινά χιλιάδες άτομα. Έχουμε πολλούς προς αυτή την αποστολή ήδη καθορισμένους, λοιπόν δεν είναι αυτό το θέμα. Τα σκουπίδια είναι το δεύτερο. Τα ανθρώπινα σκουπίδια είναι το πρώτο.»

Στο 27:54:

https://youtu.be/q0nJsfzNmxQ?t=27m54s

[…]»

Για την συνέχεια κλικ εδώ.

[UPDATE 2014-07-10]

### Καλή ημέρα η σημερινή, η Πέμπτη 10η Ιουνίου του 2014. Είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται.

Είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από το παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ, στο παρόν άρθρο μας, ότι χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημά της), όπως μπορείτε να δείτε στη φωτοτυπία.

Εφετείο Αθηνών, Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα, Ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Ενταλμα προσωρινής κράτησης κατά του Ηλία Κασιδιάρη για κατοχή λειτουργικών πυροβόλων, 10 Ιουλίου 2014, σ. 6

Εφετείο Αθηνών, Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα, Ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Ενταλμα προσωρινής κράτησης κατά του Ηλία Κασιδιάρη για κατοχή λειτουργικών πυροβόλων, 10 Ιουλίου 2014, σ. 6

 

Το απόσπασμα (με το ακριβές ΔΙΚΟ μας quoting) είναι αυτό εδώ στα εισαγωγικά και το είχαμε παρουσιάσει με αυτο το συνοδευτικό κείμενο. Είναι το κείμενο από την σκαναρισμένη εικόνα που βρίσκεται και στην κορυφή του παρόντος άρθρου και σε ένα ακόμη σημείο, πιο κάτω. Κάνουμε κόπυ/πέηστ για να μην χαθεί ο αναγνώστης:

«# Για να μην μείνει καμία αμφιβολία, θα κλείσουμε την καταγραφή των αποδείξεων παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του Μιχαλολιάκου, όταν απευθυνόταν στο στενό (τότε) κομματικό του ακροατήριο, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού τους, το 2007. Σε ένα άρθρο με τίτλο “Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς”, δεν λέει τίποτα διαφορετικό από την παραπάνω ανατριχιαστική προτροπή σε πράξεις βίας του fake Γκέμπελς Μάστορα κι από τα μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας του αυθεντικού εγκληματία Γκέμπελς. Ο Μιχαλολιάκος ορμηνεύει τους μαθητευόμενους Χίμλερ και Γκέρινγκ του:

«Λέμε ναι σε όλους, γινόμαστε καλά παιδιά του συστήματος, ευλογούμε με κάθε τρόπο και με όλα τα “κύριε ελέησον” που διαθέτουμε το ένοχο πολιτικό σύστημα και όλα αυτά ασφαλώς με το αζημίωτο, αλλά έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειές μας σαν Δούρειο Ιππο για να αλώσουμε το σύστημα […], ο Οδυσσέας μπαίνοντας στο κάστρο διά της πλαγίας οδού, κατέσφαξε τους Τρώες, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας!!!»

Πηγή Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τχ#134, 2007»

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

 

Συνεπώς, μπορούμε να πούμε: Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion
http://xyzcontagion.wordpress.com/anakritries-diabazoun-xyzcontagion/

 

[UPDATE 2014-10-15]

Και ο Εισαγγελέας!!! Οπως διαβάζουμε στην σελίδα 37 της εισαγγελικής πρότασης προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για την υπόθεση της ΧΑ (λεπτομέρειες για την πρόταση από την Πρωτοβουλία JailGoldenDawn, εδώ), και ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, στο σημείο ιγ’ του υποκεφαλαίου “V) Διακηρύξεις της ηγεσίας, στελεχών και μελών του κόμματος” αναφέρει το συγκεκριμένο απόσπασμα με το ακριβές δικό μας quoting.

Το απόσπασμα παίχτηκε μάλιστα και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, βραδινό δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, απόσπασμα με τον "Δούρειο Ιππο" του Μιχαλολιάκου.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, βραδινό δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, απόσπασμα με τον “Δούρειο Ιππο” του Μιχαλολιάκου.

 

Και εδώ, γύρω στο 20.30′ ξεκινάει το ρεπορτάζ:

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=253175

 

[UPDATE 2014-10-20]

Επίσης, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, σε ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα με τίτλο “Χρυσή Αυγή: Για επίθεση κατηγορείται ο οδηγός του Νίκου Κούζηλου”, γύρω στο 02.10 του βίντεο, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου […]», και ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα:
http://www.nerit.gr/eidiseis/ellada/chrisi-avgi-gia-epithesi-katigorite-o-odigos-tou-n-kouzilou/

 

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, με το επίμαχο απόσπασμα να πέφτει σε κάρτα στην οθόνη, στο ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου [...]».

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, με το επίμαχο απόσπασμα να πέφτει σε κάρτα στην οθόνη, στο ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου […]».


 

[UPDATE 2015-02-06]

Είμαστε (γι’ άλλη μια φορά) χαρούμενοι διότι ο πασίγνωστος πλέον «Δούρειος Ιππος» βρήκε τη θέση του ΚΑΙ στο (αμετάκλητο) παραπεμπτικό βούλευμα!!!
Μιλάμε φυσικά για το βούλευμα 215/2015 του Συμβουλίου Εφετών για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου, εκεί όπου αποτυπώνεται όλη η φρίκη της εγκληματικής δράσης με ονοματεπώνυμα, περιγραφές, συμμετοχές και τελικά βαριές κατηγορίες. Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε και τώρα αναμένεται απλά ο τυπικός καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Διαβάζουμε στην τελευταία παράγραφο του αποσπάσματος για τον Κασιδιαρέο (με τα έντονα γράμματα), στο άρθρο των Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα με τίτλο “Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο”, Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015:

«Ηλίας Κασιδιάρης, Ο «παρά τω Αρχηγώ»

«Από την εκτίμηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού δημιουργείται η πεποίθηση ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος εν γνώσει του μετέχει από ετών και ηγείται εγκληματικής οργάνωσης, κατά την έννοια του νόμου, η οποία υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, οργανώνεται και αποσκοπεί στην υλοποίηση των αρχών και των θέσεών της, καθώς στην εγκαθίδρυση της ιδεολογικής της κοσμοθεωρίας διά βίαιων ενεργειών και εγκληματικών πράξεων σε βάρος όσων χαρακτηρίζει ως εχθρούς του Εθνους και του εθνικισμού.

»Ο ίδιος, ως ηγετικό στέλεχος παρά τω Αρχηγώ, συνέβαλε ουσιαστικά στην κατήχηση και εμπέδωση των σκοπών της οργάνωσης, αποσκοπώντας στη χειραγώγηση όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού μελών, τα οποία θα υπέβαλαν τη βούλησή τους στη βούληση της ομάδας, υποτασσόμενοι στις εντολές για “μάχη” με στόχο την εξόντωση του “εχθρού”. Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του κατηγορουμένου, όπως άλλωστε και άλλων κατηγορουμένων, περί “πολιτικού κόμματος με νόμιμη πολιτική δράση” δεν ασκεί οποιαδήποτε έννομη συνέπεια.

»Και τούτο επειδή η άσκηση εκ μέρους του εν λόγω κόμματος, πλην της εγκληματικής του δράσεως, παράλληλα και νόμιμων δραστηριοτήτων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού, δεν αναιρεί ούτε απομειώνει τον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης. Εξάλλου, η συμμετοχή του κόμματος στο Κοινοβουλευτικό σύστημα της χώρας χρησιμοποιείται απ’ αυτό, αποκλειστικά και μόνον ως “μέσον”, ως “Δούρειος Ιππος”, για την επίτευξη των εγκληματικών σκοπών του, όπως άλλωστε απερίφραστα έχει δηλώσει ο Αρχηγός του Νικόλαος Μιχαλολιάκος».

Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»

Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»

[UPDATE ΤΕΛΟΣ]


 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[*] Τα αρχεία με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρόν άρθρο βρίσκονται σε αυτό εδώ το λινκ, με όλους τους τίτλους των αρχείων πολύ προσεκτικά δοσμένους ώστε να μπορούν να μπουν σε αρχείο. Μαζί υπάρχει και ένα αρχείο html με δύο συλλογές bookmarks από αυτές που μόνον οι συντελεστές του XYZ Contagion ξέρουν να φτιάχνουν. Στη μια υπάρχει το σύνολο των σάιτ, μπλογκ, ιστοσελίδων κ.λπ. όλων των υπηρεσιών, όλων των τοπικών γραφείων και της κεντρικής διοίκησης της συμμορίας και στην άλλη όλες οι ειδήσεις στις οποίες εμπλέκονται χρυσαβγίτες και όπλα:
https://www.dropbox.com/sh/qnjqws5mskqeqns/l7Ba28IMUp?lst

[1] Ιστολόγιο JailGoldenDawn, Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος, Απόρριψη του αιτήματος Μιχαλολιάκου για αποφυλάκιση – Ολο το κείμενο (PDF) – Νέοι κατηγορούμενοι, 04/12/2013
http://jailgoldendawn.wordpress.com/2013/12/04/

[2] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013, σ. 53

[3] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), στο ίδιο, σ. 279

[4] Νίκος Μιχαλολιάκος, Εχθροί του καθεστώτος, Χρυσή Αυγή 1993-1998, εκδόσεις Ασκαλών, Αθήνα, 2000, σ. 71 // βλ. και Δημήτρης Ψαρράς, H Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής, Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας, εκδόσεις Πόλις, Αθήνα, 2012, σ. 92, όπου ο Δημήτρης Ψαρράς θυμίζει ότι το ίδιο ακριβώς είχε πει ο Μιχαλολιάκος και σε συνέντευξή του το 1999 στον Τάσο Τέλλογλου.

[5] Νίκος Μιχαλολιάκος, στο ίδιο, σ. 35

[6] Σχοινάς Σωτήρης, Φορώντας τις μαύρες μπλούζες, Περιοδικό Μαίανδρος, τχ. #5, Σεπτέμβριος 2013
h**p://xryshaygh.blogspot.gr/2013/11/blog-post_29.html

[7] Βλ. π.χ. στη Wikipedia, “Fourteen Words

[8] Στο Ιός, «Αλλάξτε μυαλά, γιατί θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια», Ελευθεροτυπία, 01/02/1998
http://www.iospress.gr/extra/xrisavgi-1.htm

[9] Joseph Goebbels, “Was wollen wir im Reichstag” (“Τι θέλουμε στην Βουλή“), εφημερίδα “Der Angriff”, 30-4-1928
http://planet-greece.blogspot.com/2012/09/blog-post_7365.html

[10] Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος, Τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής (Περιγραφή 28 υποθέσεων με όπλα και εμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής), 06/12/2013
http://jailgoldendawn.wordpress.com/2013/12/06/

// Το αρχείο σε μορφή pdf:
http://www.scribd.com/doc/190959740/

[11] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), ό.π., σ. 276

[12] Ιστολόγιο XYZ Contagion, «Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114” των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114”!!!», 20/09/2013
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/

[13] Βλ Τάσος Κατσιμάρδος και Θοδωρής Ρουμπάνης (επιμ.), “Η ιστορία του νεοναζισμού στην Ελλάδα”, εκδόσεις Εθνος, 2013, σ. 84

 


 

Δείτε επίσης: Φάκελος Χρυσή Αυγή

# Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα ‘Χρυσή Αυγή‘:

# Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα:

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

# Φάκελος Σρεμπρένιτσα:

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

# Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)

Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)

# Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: ‘Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά‘.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).

# Εδώ τα άπαντα:
http://xyzcontagion.wordpress.com/greatest-hits/

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:
http://xyzcontagion.wordpress.com/mainstream-mme/

# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού
http://xyzcontagion.wordpress.com/metafraseis/

# Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion
http://xyzcontagion.wordpress.com/anakritries-diabazoun-xyzcontagion/

«Αν τεθεί σαν ερώτημα, φαίνεται πως ναι, η απάντηση είναι καταφατική· οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion.
Εξηγούμαστε:

Η Πέμπτη 10 Ιουλίου του 2014 ήταν μια καλή ημέρα. Οχι μόνο είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται, αλλά είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ […], χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημα της), όπως μπορείτε να δείτε […]

 

# Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/01/e-book-of-9-1-scenes-bibliography/

XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2
http://xyzcontagion.wordpress.com/ebook/

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]
http://xyzcontagion.wordpress.com/?attachment_id=4437

το οποίο προτείνεται, μάλιστα, και από τον Ιό της Εφημερίδας των Συντακτών

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

 

# Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/11/kryfa-04-parakratos-nazistiko-zombi/

# Συγκεντρωμένες όλες οι “Εννέα συν μία σκηνές από την ιστορία της Χρυσής Αυγής“, και εδώ με τον τίτλο ‘Η 4η μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς‘:
http://xyzcontagion.wordpress.com/q/

# Οι 9+1 σκηνές

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/30/mikri-parousiasi-episkeptes-tetarti-megali-erevna/

Η εισαγωγή-προοίμιο: Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/16/fasistikes-orgs-100-xronia/

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/01/skini-01/

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/02/skini-02/

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/03/skhnh-03/

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/04/skhnh-04/

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/05/skini-05/

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/06/skana-06/
΄
Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο “Caravel”, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/07/skini-07/

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/08/skhnh-08/

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/09/skini-09/

Σκηνή Δέκατη και Τελική #10 – Αυλαία: Ας συνοψίσουμε (Το παζλ συμπληρώνεται;;;) + Αντί επιλόγου + Υστερόγραφο: Η ομολογία για την μεταμφίεση, τη διπλή γλώσσα και το κρυφτούλι με την πραγματική τους ταυτότητα
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/10/skhnh-10/

 

# ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;

Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;

# Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

# Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/27/anoixti-epistoli-patera-xa/

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

# Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

# Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/16/fasistikes-orgs-100-xronia/

# Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το “χρίσμα” για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους “εχθρούς της ράτσας”) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/

# Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/01/07/kryfa-02-sxedia-xa-politevma/

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

# Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

# Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

# Καταγγελία από στέλεχος της Χρυσής Αυγής για διπλά λογιστικά βιβλία, αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ και άλλα προεκλογικά παρατράγουδα

Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα

Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

# Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/02/blutfahne/

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

# Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 67 χρόνια πριν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/23/xa-sta-xnaria-tis-eee-tromokratia-florina/

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη αδικήματα και παρανομίες, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

# Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το “Κόμμα 4ης Αυγούστου” την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/17/foitites-xrysavgites-polytexneio/

# Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε “αυτοάμυνα” ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/07/09/xrysavgitis-diplomatouxos/

# Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/01/antilipseis-xa-gia-xristianismo-gynaika/

# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/19/mitroo-melon-symmorias/

# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα “Ενθέματα” της κυριακάτικης “Αυγής”, 2013-03-31)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/

# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/

# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/03/18/ypagrhxoi-xrysh-avgh-nea-dimokratia/

# Ευθανασία και στείρωση για “άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς”: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την “ευγονική αναγκαιότητα”, την “διοικητική ιατρική” και το “Aufartung
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/13/eyfanasia-steirosi-dekalogos-xa-gia-amea/

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο “Πρώτο Θέμα” για τις “γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ” με την προστασία της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/02/grioules-atm-savvidis-apati/

# Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/28/ekklisia-xa-amvrosios-rigas/

# Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής: Σφαγή στους κατηγορούμενους-“βαρίδια” μεσαία στελέχη και προνόμια στους “ημέτερους” του Φίρερ
http://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/08/dystokia-ekloges-2015-sfagi/

# Μαϊμού η συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι “δημοσιογράφοι” ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/13/maimou-synentefxi-typou-deth/

# Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/

# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/

# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και “χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον”
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/30/dikigoroi-akrodexia/

# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας “Εμπρός”;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/06/25/ios-entypa-akrodexias-fragkos-empros/

# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον ‘ιδεολογικό’ καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/05/20/mastoras/

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για “φούρνους και σαπούνια”, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/11/plomaritis-dipla-se-kasidiari/

# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο “Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες” στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο “Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα” στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/04/21/ios-albanese/

# Διαβάστε στα Ενθέματα της “Αυγής” αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα “Ενθέματα”, το Left.gr και την Αυγή Online beta)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/30/proo8itiki-energeia-en8emata-left-gr/

# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/26/mixaloliakos-synergasia-me-nd/

# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114” των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114”!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/

# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/04/30/boyleftis-yperaspizotan-xrysi-avgi/

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/30/sfyrodrepano-provokatsia-xa/

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/10/14/xrisi-avgi-paidiki-sta8moi/

# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/29/mparmparousis/

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/02/xrysi-avgi-elme-xanion-epitheseis/

# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/22/uefa-maiandros-xrysi-avgi/

# Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/05/05/fasistes-198-2/

 

Φάκελος Σρεμπρένιτσα

[…] Αυτό, όμως, το -κατά γενική ομολογία- επίτευγμα του XYZ Contagion, μεγαλύτερο ίσως και από την έκδοση του βιβλίου (XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, αποκτήστε το εδώ δωρεάν) είναι το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός:

Είπαμε ότι θα στείλουμε στον εισαγγελέα τους Ελληνες εθελοντές φασίστες που πήγαν το 1995 στη Βοσνία να βοηθήσουν τους Σέρβους στις σφαγές αθώων και αμάχων και στις εθνικές εκκαθαρίσεις όπως στην Σρεμπρένιτσα -και το κάναμε.
Τους στείλαμε στον εισαγγελέα.

Και μάλλον κάναμε καλά, αφού οι αμετανόητοι εξακολουθούν να εξυμνούν ανατριχιαστικά την γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και τα εγκλήματα πολέμου, λ.χ.
# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;
https://xyzcontagion.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

Ενας πρώτος στόχος, τον οποίο ελπίζαμε να καταφέρουμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες, ήταν, μετά την δημοσίευση της έρευνας και του υλικού (Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα), από τη δική μας δουλειά να γράψουν μεγάλες εφημερίδες και άλλα μέσα [Σ.Σ.: Δείτε επιλογή από τις κυριότερες δημοσιεύσεις σε μεγάλα ΜΜΕ εδώ αναλυτικά ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)‘, ή παρακάτω τον κατάλογο με όλες τις δημοσιεύσεις, μία προς μία].

Ενας δεύτερος, σε μια γωνιά του μυαλού μας, να γίνουν ερωτήσεις στη Βουλή. Εγινε κι αυτό (Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015). Και η απάντηση (Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015).

Και ο τελικός στόχος, που ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε να συμβεί εύκολα, ήταν να γραφτεί απ’ τη δουλειά μας αναφορά στον εισαγγελέα. Τελικά δεν χρειάστηκε· οι στόχοι όλοι, όμως, επετεύχθησαν, και μία βδομάδα μάλιστα μετά την δημοσίευση της έρευνας, στις 22 Ιουνίου 2015, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κινήθηκε και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα:

# Ολες οι εξελίξεις στην ‘μη στατική’ σελίδα (ενημερώνεται διαρκώς) ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα‘:
https://xyzcontagion.com/justice-for-srebrenica/

 

Λίγα λόγια απ’ το ιστορικό της υπόθεσης:

Με την ευκαιρία, πρέπει να πούμε εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη δουλειά μας με πολλούς τρόπους, αλλά και με την κατακόρυφη αύξηση των επισκέψεων, γύρω στις 200.000 σε λιγότερο από από έναν μήνα, και να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι συντάκτες του XYZ Contagion (πρέπει να) είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι από όσα φάνηκαν όλο αυτό το διάστημα με αφορμή και επίκεντρο την εξαιρετικά σημαντική ιστορία της Σρεμπρένιτσα:
Στα πλαίσια της δημοσίευσης της έρευνας μας για την Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή ‘Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα‘, πρώτα σκεφτήκαμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας μερικές πτυχές από τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο πόλεμο:

# ‘Τέσσερα χρόνια πόλεμος, 50 φωτογράφοι, 248 φωτογραφίες – Βοσνία 1992-1995’
https://xyzcontagion.com/2015/04/09/bosnia-248-photos/

Κατόπιν, προσπαθήσαμε ώστε η λέξη ‘Σρεμπρένιτσα’ να εμφανιστεί στην δημόσια συζήτηση, συνεπώς και να ανεβεί στην ιεράρχηση των μηχανών αναζήτησης, κι έτσι αποφασίσαμε να γράψουμε άρθρα για να θυμηθούν ή για να μάθουν τα γεγονότα όσοι και όσες ενδιαφέρονταν.

# ‘Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;;’

Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;; [Προειδοποίηση: Πολύ σκληρές εικόνες]

# ‘Τρεις ερωτήσεις δεν ακούγονται ποτέ εδώ και 20 χρόνια στη Σρεμπρένιτσα – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία θυμάται τα 20 χρόνια από την μεγάλη σφαγή, 1995-2015’
https://xyzcontagion.com/2015/07/10/icty-remembers-20-years-srebrenica/

Εστιάσαμε στην μοναδική βαλκανική περίπτωση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ:

# ‘Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς (Zvonko Bajagic): Ποιος ήταν ο Σερβοβόσνιος διοικητής της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς’
https://xyzcontagion.com/2015/06/12/prodimosiefsi-srebrenica-zvonko/

Με τη βοήθεια φίλων, φτιάχτηκε ένα βίντεο στο οποίο αναδείξαμε μεγάλο τμήμα από το κρίσιμο και χρήσιμο οπτικό υλικό:

# ‘Ελληνες εθελοντές και χρυσαυγίτες από την ΕΕΦ σε επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995 – YouTube‘,
κι εδώ σε αγγλική version:
# ‘Greek Volunteers and Golden Dawn members during operations in the Srebrenica massacre, July 1995 – YouTube

Κατόπιν, και με τη βοήθεια φίλων και συνοδοιπόρων, η έρευνα βρήκε τον δρόμο της σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ:

Στην Εφημερίδα των Συντακτών, 13/06/2015:
# ‘Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)’

Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

Στο Εθνος, 14/06/2015:
# ‘Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)’

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Στην Αυγή, 14/06/2015:
# ‘Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)’

Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)

και στα αγγλικά:
# ‘Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

και στα ισπανικά:
# ‘Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

Στην ιταλική Manifesto, 25/06/2015:
# ‘Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)’

Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

Στα Νέα, 19/06/2015:
# ‘Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)’

Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)

Στην Καθημερινή, 08/07/2015:
# ‘Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)’

Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)

Σε αυτήν την προσπάθεια να δείξουμε την ελληνική συμμετοχή, σαν ένα άγος, σαν μια βαριά ντροπή που βαραίνει δομικά την πολιτική και δημόσια ζωή της χώρας μας, προσπαθώντας παράλληλα να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι χωρίς να χαριστούμε σε κανένα, όπως σημείωσε και η Αυγή, 28/06/2015:
# ‘Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 28/06/2015)’

Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 2015-06-28)

… είχαμε τη βοήθεια, επίσης, από την πρώτη στιγμή, καλών φίλων από το περιοδικό Unfollow, 13/06/2015:
# ‘Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)’

Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)

… ή τον Χριστόφορο Κάσδαγλη από το περιοδικό ‘4 Τροχοί’ (άρθρο στο τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)
# ‘Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης)’

Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)

… ή το περιοδικό ‘Athens Review of Books’, ειδικά για τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε.
# ‘Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)’

Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)

… και αργότερα, από το The Books’ Journal
# ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα’ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Αν και έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλούς σκοπέλους από πολλά χρόνια παραπληροφόρησης και μονόπλευρης κάλυψης των γεγονότων, όπως λ.χ. ένα παράδειγμα εδώ:
# ‘Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ’

Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ

… τελικά, οι στόχοι μας σαν ερευνητικό ιστολόγιο που κάτι έχει να πει επιτεύχθηκαν, ίσως και με το παραπάνω:
Υπήρξε στις 25/06/2015
# ‘Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015’

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Και στις 15/07/2015 υπήρξε η …
# ‘Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015’

Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Και τέλος, ο απώτερος στόχος:
# ‘Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015’

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Ολες οι ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα’ θα βρίσκονται εδώ.
http://xyzcontagion.wordpress.com/justice-for-srebrenica/

Και για όποιον/α θέλει το υλικό σε έντυπη μορφή, στο αρχείο pdf περιέχονται όλες οι σελίδες της έρευνας, με τις εικόνες, τα URL των βίντεο και με όλα τα λινκ στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπό μορφή παραπομπών:
# ‘Srebrenica – Η 5η μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή’

[XYZ Contagion] – Srebrenica Four pages – Intro + Two parts Study + Legal stuff [ALL Photo + Links] [May + June 2015] – xvbwczpq-book

Τέλος, όλες μας οι αποκαλύψεις συνοδεύονταν από μια σειρά δυσεύρετων φιλμ και βίντεο, τα οποία σκονίζονταν επί χρόνια σε κάποιες αποθήκες στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Τα ‘ξεθάψαμε’ και τα παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό:
# Η PlayList του XYZ Contagion στο YouTube: Srebrenica Massacre by XYZ Contagion
https://www.youtube.com/playlist?list=PLir9jywufW_wIkujp0cV_-T09wZ7-tHAm

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για το συναρπαστικό ταξίδι, και … συνεχίζουμε!

 

Το 2013 στο ιστολόγιό μας (2013 in review) + Τα 20 πιο δημοφιλή άρθρα του 2013
Μετά 69 χρόνια, η μοναδική ανφάς χαμένη φωτογραφία με το κομμένο κεφάλι του Αρη Βελουχιώτη από τον φανοστάτη της πλατείας στα Τρίκαλα + Βιβλιογραφία

Comments

 1. Είναι καλό να αναφέρετε ότι το ντοκουμέντο με το άρθρο του ναζί-φυρερ με τίτλο : “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ;” που δημοσιεύετε, είναι από το αρχείο της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας (www.antinazi.gr) και βρίσκεται εδώ: http://www.antinazi.gr/image/web/p1.htm

 2. Τέλος Χαρτοσήμου
  8 Ιανουαρίου 2014 - 00:33

  @3

  Ναι, έχεις δίκιο, ασφαλώς, παράλειψίς μας, συγγνώμη.

  Απλά, είναι λίγο δύσκολο να θυμόμαστε όλες τις πηγές για όλες τις εικόνες που κρατάμε όλα αυτά τα χρόνια στους σκληρούς δίσκους, επειδή θεωρούμε πως κάποτε θα μας χρειαστούν, ούτε μπορούμε μέσα στον τίτλο της εικόνας που δίνουμε να βάζουμε και την πηγή μέσα -δεν φτάνουν οι χαρακτήρες στο όνομα του κάθε αρχείου.

  Σ’ ευχαριστούμε, πάντως, και συγγνώμη, άλλη φορά θα έχουμε το νου μας. Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, όλοι το ξέρουν αυτό.

 3. Βασιλική Μετατρούλου
  8 Ιανουαρίου 2014 - 00:43

  Ναι, αλλά να πω κάτι, just for the record, σχετικά με τα σχόλια 3 και 4.

  Αν προσέξετε μέσα στο κείμενο, έχουμε πλήρη καταγραφή του αποσπάσματος από το ντοκουμέντο που λέει η φίλη Αννα στο σχόλιο #3.

  Ακόμη και όσα δεν φαίνονται επειδή υπάρχουν επάνω οι κόκκινες γραμμές του μαρκαδόρου.

  Ασφαλώς, δεν είμαστε μάντεις για να μαντέψουμε τι γράφει από κάτω από εκεί που δεν φαίνεται, που είναι σκεπασμένο από το κόκκινο χρώμα.

  Και η “λύση” του *αινίγματος* είναι απλή:

  Το κείμενο που παραθέτουμε (όπως και ολόκληρο το άρθρο εκείνο) υπάρχει στη σελίδα 147 του εξής βιβλίου:

  Συλλογικό έργο, Τάκης Κατσιμάρδος & Θοδωρής Ρουμπάνης (επιμέλεια), Η μαύρη βίβλος του νεοναζισμού, Στο φως η πραγματική Χρυσή Αυγή, (“Σιγά μη Φοβηθώ”), Αθήνα, Εθνος, Πήγασος Εκδοτική ΑΕ, 2013, 224σ., 20×15εκ., Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” στις 29.9.2013

  Από εκεί πήραμε το απόσπασμα, και βοηθητικά είπαμε να βάλουμε και την εικόνα, που άλλωστε έχει κυκλοφορήσει σε δεκάδες ιστοσελίδες, από όπου (υποθέτω) κάπου τη βρήκαμε και τη σώσαμε.

  Οχι ότι έχει καμιά σημασία όλο αυτό, αλλά το λέμε αφού για να γραφτεί ένα τέτοιο άρθρο χρειάζονται πολλές δεκάδες αν όχι εκατοντάδες πηγές.

  Πάντως, συγγνώμη και πάλι στην Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, για την οποία -συμφωνώ ασφαλώς- χρειάζονται πάρα πολλά εύσημα όλα αυτά τα χρόνια.

 4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Προφανώς το σχόλιό μου δεν αποσκοπούσε στην απόδοση ευσήμων στην Αντιναζιστική Πρωτοβουλία. Να είστε καλά.

 5. Τέλος Χαρτοσήμου
  8 Ιανουαρίου 2014 - 16:38

  Αναδημοσιεύσεις -δυστυχώς, με αλλαγή του τίτλου -ίσως επειδή δεν χωρούσε;;;- και χωρίς να τηρείται η ελάχιστη δέσμευση που έχουμε ζητήσει στην “Πολιτική Αναδημοσιεύσεων” (αλλά και στην δεξιά στήλη του μπλογκ), δηλαδή να αναγράφεται στην αρχή του αντιγραμμένου άρθρου ότι πρόκειται για αναδημοσίευση, ώστε να γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης του σάιτ που μας τιμάει με την αναδημοσίευση ότι δεν πρόκειται για δικό τους κείμενο αλλά για αντιγραφή.

  Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά
  http://www.kar.org.gr/2014/01/08/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CF%83%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA/

  Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής | Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος
  http://syspeirosi.wordpress.com/2014/01/13/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82/

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ – ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
  http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/05/02.html

  Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02] | ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
  http://eniaiometopopaideias.wordpress.com/2014/06/19/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84/

  ________

  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ: Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
  http://exthrostoumalaka.blogspot.gr/2014/01/02_9.html

  ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ: Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)»
  http://friktoria.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8742.html

  ________

  ((i)) Indymedia :: Athens – Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02 – Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα
  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1515314

  Antinazi zone: Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)»
  http://www.antinazizone.gr/2014/02/blog-post_9.html

  αντιφασίστες/αντιφασίστριες κοζάνης » Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα
  http://antifakozanis.squat.gr/2014/02/09/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84/

  ________

  Εντός:

  4 Τροχοί • Προβολή θέματος – Το αυγό του φιδιού και η άνοδος της Χ.Α. [Διάσπαση]
  http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=51893&start=14130

  ((i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ + ΚΥΠ= LOVE 5
  Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02
  από Αναδημοσίευση από XYZ Contagion 21:38, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014
  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1496354#1515316

 6. Δεν ξερω ποιός ακομη και φανατικός αντιφα και καλα μπορει να αντεξει να διαβασει ολο αυτο το ατελειωτο κατεβατο.
  Και αν το κανει θα φτασει και στο σημειο με τις περιβοητες υποθεσεις και τοτε θα αντιληφθει οσο στοκος και να ειναι το γελοιον του πραγματος και το ματαιο της προσπαθειας σας.Και το οπλοστασιο του Παλλη παραμενει η κορυφαια γελοιοτητα.
  Και στο Αμπερντιν οχι της Σκωτιας αλλα του Μερυλαντ οι αμερικανοι εχουν φτιαξει μουσειο με γερμανικα αρματα μαχης του Β’Παγκοσμιου ακομη και ενα τεραστιο σιδηροδρομικο πυροβολο των γερμανων.Το γραφω πληροφοριακα για να ενημερωσετε τους συριζοκομμουνιστες ανακριτες ανακριτριες δικαστες κλπ ωστε να περιλαβουν την συλλογη του παραπανω μουσειου στον φακελο να το εμφανισουν σαν οπλοστασιο της ΧΑ και να εγκαλεσουν τους διαχειριστες του σαν χρυσαυγιτες.

 7. Επισκέπτης100
  8 Ιανουαρίου 2014 - 22:55

  @8

  Παρότι ήρθες να βρίσεις και να διαστρεβλώσεις και να πεις ψέματα εδώ, δεν πειράζει, τέτοια σχόλια σαν τα δικά σου μας βολεύουν πολύ διότι όλος ο κόσμος μπορεί να δει το ποιόν του (φιλο)χρυσαβγίτη και την ένδεια των επιχειρημάτων.

  Πολύ ωραία, μας είπες για το Μέριλαντ, μας είπες και για τον Πάλλη (που, ειρήσθω εν παρόδω, πουθενά μέσα στο άρθρο δεν γίνεται λόγος για αυτουνού το “οπλοστάσιο”, ενώ γίνεται λόγος για τα υπαρκτότατα δεκάδες όπλα που βρέθηκαν στις συλλήψεις χρυσαβγιτών μαχαιροβγαλτών),
  ωραία όλα αυτά, αλλά εντελώς άσχετα,
  οπότε, να ρωτήσω,
  για την ταμπακιέρα τίποτα?

  Γαργάρα όλα, έτσι?

  Εστω ένα επιχείρημα για την τιμή των όπλων?
  Ο Πάλλης ήταν το καλύτερο που μπόρεσες να σκεφτείς?
  Τσ, τσ, τσ, ρε παιδί μου, κοίτα κάτι πράγματα.

  Δεν μας κάνει εντύπωση, όμως.
  Το ‘χουμε δει το έργο χιλιάδες φορές.

  Να μην απαντάει (ούτε λέξη μιλάμε) ο χρυσαβγίτης σε όσα υπαρκτά του καταμαρτυρούν,
  αλλά να απαντάει (ολόκληρες παραγράφους) σε ό,τι … δεν του είπανε, δηλαδή σε πράγματα που ουδείς τα ανέφερε!!!

  Λογικό, άμα ο άλλος δεν έχει τίποτα να πει, είτε θα προσπαθεί να παραπλανήσει, είτε να ρίξει την μπάλα στην κερκίδα.

  Πάλλης, έτσι?

  Σας πήρανε χαμπάρι.

 8. θα κανετε και ενα αντιστοιχο για το ΚΚΕ ;

 9. Η αλήθεια είναι μία. Αλλάζει μόνον η οπτική της γωνία. Και εσείς είστε από την λανθασμένη.

 10. Οι διαχειριστές του Ιστολογίου XYZ Contagion
  12 Ιουλίου 2014 - 21:22

  Καλή ημέρα η σημερινή. Είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται.

  Είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ, στο άρθρο μας στο οποίο είχαμε συλλέξει όλες τις αναφορές της ΧΑ σχετικά με τα σχέδιά τους για την κατάργηση της Δημοκρατίας και το πολίτευμα, δηλαδή σε αυτό εδώ το άρθρο:

  Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
  http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/01/07/kryfa-02-sxedia-xa-politevma/

  είδαμε, λοιπόν, ότι χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την κράτηση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημα της), όπως μπορείτε να δείτε στη φωτοτυπία.

  http://xyzcontagion.wordpress.com/?attachment_id=3560

  Το απόσπασμα (με το ακριβές ΔΙΚΟ μας quoting) είναι αυτό εδώ στα εισαγωγικά και το είχαμε παρουσιάσει με αυτο το συνοδευτικό κείμενο (κι από κάτω το όνομα της σκαναρισμένης εικόνας από το άρθρο του 2007 του Μιχαλολιάκου, με τη λεζάντα της):

  # Για να μην μείνει καμία αμφιβολία, θα κλείσουμε την καταγραφή των αποδείξεων παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του Μιχαλολιάκου, όταν απευθυνόταν στο στενό (τότε) κομματικό του ακροατήριο, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού τους, το 2007. Σε ένα άρθρο με τίτλο “Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς”, δεν λέει τίποτα διαφορετικό από την παραπάνω ανατριχιαστική προτροπή σε πράξεις βίας του fake Γκέμπελς Μάστορα κι από τα μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας του αυθεντικού εγκληματία Γκέμπελς. Ο Μιχαλολιάκος ορμηνεύει τους μαθητευόμενους Χίμλερ και Γκέρινγκ του:

  «Λέμε ναι σε όλους, γινόμαστε καλά παιδιά του συστήματος, ευλογούμε με κάθε τρόπο και με όλα τα “κύριε ελέησον” που διαθέτουμε το ένοχο πολιτικό σύστημα και όλα αυτά ασφαλώς με το αζημίωτο, αλλά έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειές μας σαν Δούρειο Ιππο για να αλώσουμε το σύστημα […], ο Οδυσσέας μπαίνοντας στο κάστρο διά της πλαγίας οδού, κατέσφαξε τους Τρώες, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας!!!»
  Πηγή Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τχ#134, 2007

  [ΦΩΤΟ 2007-xx-xx-Χρυσή Αυγή-ΤΧ#134-ΣΕΛ-04 – Μιχαλολιάκος – Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς (Δούρειος Ιππος) – Τίτλος + Ο Οδυσσέας έσφαξε δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας – Τέλος άρθρου – 1p002-magazine-xa-no134-2007-pg4.jpg]
  Λεζάντα: Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας.

  http://xyzcontagion.wordpress.com/?attachment_id=3004

 11. Οι διαχειριστές του Ιστολογίου XYZ Contagion
  7 Φεβρουαρίου 2015 - 00:10

  Είμαστε χαρούμενοι (γι’ άλλη μια φορά) διότι ο πασίγνωστος πλέον «Δούρειος Ιππος» βρήκε τη θέση του ΚΑΙ στο (αμετάκλητο) παραπεμπτικό βούλευμα!!!
  Μιλάμε φυσικά για το βούλευμα 215/2015 του Συμβουλίου Εφετών για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου, εκεί όπου αποτυπώνεται όλη η φρίκη της εγκληματικής δράσης με ονοματεπώνυμα, περιγραφές, συμμετοχές και τελικά βαριές κατηγορίες. Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε και τώρα αναμένεται απλά ο τυπικός καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

  Διαβάζουμε στην τελευταία παράγραφο του αποσπάσματος για τον Κασιδιαρέο (με τα έντονα γράμματα), στο άρθρο των Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα με τίτλο “Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο”, Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015:

  «Ηλίας Κασιδιάρης, Ο «παρά τω Αρχηγώ»

  «Από την εκτίμηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού δημιουργείται η πεποίθηση ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος εν γνώσει του μετέχει από ετών και ηγείται εγκληματικής οργάνωσης, κατά την έννοια του νόμου, η οποία υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, οργανώνεται και αποσκοπεί στην υλοποίηση των αρχών και των θέσεών της, καθώς στην εγκαθίδρυση της ιδεολογικής της κοσμοθεωρίας διά βίαιων ενεργειών και εγκληματικών πράξεων σε βάρος όσων χαρακτηρίζει ως εχθρούς του Εθνους και του εθνικισμού.

  »Ο ίδιος, ως ηγετικό στέλεχος παρά τω Αρχηγώ, συνέβαλε ουσιαστικά στην κατήχηση και εμπέδωση των σκοπών της οργάνωσης, αποσκοπώντας στη χειραγώγηση όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού μελών, τα οποία θα υπέβαλαν τη βούλησή τους στη βούληση της ομάδας, υποτασσόμενοι στις εντολές για “μάχη” με στόχο την εξόντωση του “εχθρού”. Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του κατηγορουμένου, όπως άλλωστε και άλλων κατηγορουμένων, περί “πολιτικού κόμματος με νόμιμη πολιτική δράση” δεν ασκεί οποιαδήποτε έννομη συνέπεια.

  »Και τούτο επειδή η άσκηση εκ μέρους του εν λόγω κόμματος, πλην της εγκληματικής του δράσεως, παράλληλα και νόμιμων δραστηριοτήτων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού, δεν αναιρεί ούτε απομειώνει τον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης. Εξάλλου, η συμμετοχή του κόμματος στο Κοινοβουλευτικό σύστημα της χώρας χρησιμοποιείται απ’ αυτό, αποκλειστικά και μόνον ως “μέσον”, ως “Δούρειος Ιππος”, για την επίτευξη των εγκληματικών σκοπών του, όπως άλλωστε απερίφραστα έχει δηλώσει ο Αρχηγός του Νικόλαος Μιχαλολιάκος».

  [caption id="attachment_4800" align="aligncenter" width="529"]Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ» Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»[/caption]

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *