Β.Μ. | 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αντα Ψαρρά – Εχει (ρατσιστικό) θέμα!!! (άρθρο στο TVXS.gr 2012-09-18)

Η Αντα Ψαρρά, εκ των φορέων του ‘Ιού‘, σε ένα άρθρο της στο TVXS.gr, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012, με τίτλο ‘Εχει (ρατσιστικό) θέμα!‘, στο οποίο σχολιάζει την συνέντευξη μιανού Λευτέρη Χαχαμίδη, για την Βούλα Παπαχρήστου και για τον Ηλία Κασιδιάρη (και για το μεταξύ τους ‘τρίγωνο’) στην (σκουπιδοφυλλάδα-Γραφείο Τύπου της ‘Χρυσής Αυγής‘) εφημερίδα ‘Πρώτο Θέμα’, με τίτλο ‘Πως ο Κασιδιάρης έκλεψε το κορίτσι μου’, κλικ εδώ.

Σκίτσο του Θανάση Πέτρου.

Σκίτσο του Θανάση Πέτρου.

 

Εχει (ρατσιστικό) θέμα! Της Άντας Ψαρρά

Με το βλέμμα να ατενίζει το ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσει το κόμμα του με το μαλλί κοκκινισμένο χάρη στο photoshop (να θυμίζει και λίγο περισσότερο Άρειο) ο υπόδικος βουλευτής Κασιδιάρης ποζάρει στο φακό του «Πρώτου Θέματος» με την άσπιλη άσπρη γραβάτα του. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι κάτω από τη φωτογραφία ακολουθεί μια συνέντευξη «χείμαρρος» του βουλευτή για το πώς δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου στη ΧΑ, για το πώς δεν είναι χρυσαυγίτες οι μαχαιροβγάλτες των μεταναστών και για το πώς δεν είναι ναζιστής ο ίδιος αλλά απλός εθνικιστής με «χαλαρό» πρότυπο το Χίτλερ ή έστω κανέναν ταγματασφαλίτη.

Η συνέντευξη χείμαρρος προέρχεται από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Λευτέρη Χαχαμίδη που αποφάσισε για χάρη του κόμματος, της Ελλάδας ή απλά της δημοσιότητας να μας πληροφορήσει για το ότι υπήρξε αυτό που στα νεοελληνικά ονομάζεται κερατάς. Ενώ λοιπόν ο ίδιος γονατιστός στις πίστες έραινε με λουλούδια την αγαπημένη του πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου (γνωστή από τον πρόσφατο αποκλεισμό της από του Ολυμπιακούς) εκείνη τα είχε φτιάξει ήδη με τον Κασιδιάρη και όλοι μαζί αποτελούσαν ένα χαριτωμένο τρίο. Με τη συνέντευξη ποταμό ο άτυχος απατημένος πετυχαίνει ηθελημένα ή άθελά του τα εξής:

Πρώτα πρώτα εμφανίζει την αθλήτρια περίπου ηλίθια «δεν είχε εκφράσει ποτέ 2,5 χρόνια που τα είχαμε κάποια πολιτική θέση. Δεν γνώριζε τίποτα, δεν είχε άποψη για τίποτα» και λίγο παρακάτω «από αφέλεια ακολούθησε την ΧΑ». Από την άλλη αφήνει και τη μπηχτή του για την πρώην λέγοντας «Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο (εννοεί τον Κασιδιάρη) ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανόν να τον πλησίασε (sic) και η Βούλα και να γοητεύτηκε. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του».

Ο ίδιος λόγω της ιδιότητάς του έμαθε από τα Σώματα Ασφαλείας ότι η Βούλα τον κερατώνει και εδώ μας επιβεβαιώνει και τον άξιο ρόλο των υπηρεσιών που γνωρίζουν ακόμα και τα ζητήματα των ερωτικών αντιζηλιών. Μάλιστα τους πίστεψε μόνο όταν είδε τις φωτογραφίες της Βούλας με τον αδελφό του Κασιδιάρη (;;;) Αμέσως μετά μας πληροφορεί για το πόσο τα συμπληρώματα διατροφής είναι «απαραίτητα» στο σύγχρονο αθλητισμό και διακινούνται ακόμα και μέσα στα σπίτια τους. Επίσης μαθαίνουμε ότι ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση όταν συναντήθηκε με τον Κασιδιάρη στο σπίτι της Βούλας εντούτοις δεν έπεσε καμιά μπούφλα μια και όπως μας ενημερώνει παρά κάτω, ο Κασιδιάρης δεν ξέρει να ρίχνει ξύλο.

«Όσον αφορά την τεχνική του χτυπήματος (εννοεί το χτύπημα στην Λιάνα Κανέλη) είναι ότι χειρότερο έχω δει. Ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε ένα τέτοιο άτεχνο χτύπημα ονομάζεται στην ορολογία της πυγμαχίας ματσόλα». Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν την ίδια γνώμη έχουν τα παιδιά που δέχτηκαν τέτοια χτυπήματα από κάποιους που βγήκαν μέσα από το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, μια και αυτό είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο πρωταθλητής του κικ λοιπόν με μεγαλείο ψυχής δεν δίστασε να γίνει ρόμπα στους πολυάριθμους αναγνώστες της εφημερίδας για το καλό του βουλευτή ακόμα κι αν αυτός του έφαγε τη γυναίκα της ζωής του μια και της είχε κάνει μέχρι και πρόταση γάμου. Για άλλη μια φορά το life style ξεπλένει όχι ένα τρίο αλλά τους χρυσαυγίτες πρωταγωνιστές του και τις ανθρώπινες … αδυναμίες τους.

Ο δε εθνικός μας εκδότης αφού πέρασε από τα ανέκδοτα με τους εβραίους, τους αλβανούς και τις ξανθιές στη μπανιέρα με το Μάκη έβαλε πλώρη για μεγάλες επιτυχίες. Πηγαινοήρθε μερικές φορές μεταξύ Μαξίμου, Χίλτον και Mega με το DVD του Ζαχόπουλου παραμάσχαλα, πηγαινοήρθε και στα δικαστήρια για 5 εκατομμύρια ευρώ και για κάποιες ανυπόστατες κατηγορίες εκβιασμού και τώρα μοιράζει βενζίνες τζάμπα ταυτόχρονα με τα αφιερώματα στη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα προάγει τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας στην νυχτερινή τηλεοπτική του εκπομπή με τις ταλαίπωρες ξανθιές ή μελαχρινές μισόγυμνες και τους εκλεκτούς του επισκέπτες.

Όσο για τους αναγνώστες της καλής εφημερίδας τρέχουν να πάρουν το φύλλο με τη τζάμπα βενζίνη διαβάζοντας παράλληλα για την κακή, βίαια πλην όμως τιμία Χρυσή Αυγή, τους βρωμερούς μετανάστες, τους κακόβουλους γερμανούς, τους βάρβαρους μουσουλμάνους και φυσικά για τον «uber alles» εχθρό της Ελλάδας το ΣΥΡΙΖΑ.

 


 

Δείτε επίσης:

# Ολα τα άρθρα του ‘Ιού’ στην ΕφΣυν.

# Ολα τα ‘κομμένα’ κείμενα των φορέων του ‘Ιού’ που δεν «χώρεσαν» στην Ελευθεροτυπία, Κείμενα εκτός Ελευθεροτυπίας.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα ‘Δημήτρης Ψαρράς‘.

# Ολα τα άρθρα με ετικέτα ‘Αντα Ψαρρά

# Ολα τα άρθρα με ετικέτα ‘Τάσος Κωστόπουλος

# Ολα τα άρθρα με ετικέτα ‘Δημήτρης Τρίμης

# Ολα τα άρθρα με ετικέτα ‘Αγγέλικα Ψαρρά

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ

Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα ‘Ιός‘ …

… τους φορείς του οποίου πρέπει να ευχαριστήσουμε, αφού στο άρθρο τους ‘Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!!‘, 04/04/2015, πρότειναν στους αναγνώστες τους, στο τμήμα «Διαβάστε/Δείτε/Επισκεφτείτε» που συνηθίζουν, το βιβλίο μας «XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι», έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, το οποίο έχει εξαντληθεί στην έντυπη μορφή του (ούτως ή άλλως δωρεάν δινόταν σε όλους όσους το ζήτησαν), αλλά κατεβαίνει δωρεάν σε αυτό το λινκ:

Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

# Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!

Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος; Απών! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!

# Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά ‘Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής, Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας’, εκδόσεις Πόλις, Οκτώβριος 2012

Το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής, Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας», εκδόσεις Πόλις, Οκτώβριος 2012

# Δημήτρης Ψαρράς – Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη – Η κάθαρση σε αναμονή (Συνέντευξη στο left.gr 2015-03-10)

Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη – Η κάθαρση σε αναμονή (Συνέντευξη Δημήτρη Ψαρρά στο left.gr 2015-03-10)

# Δημήτρης Ψαρράς – Δύο απροσδόκητοι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής – Τα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου και του Γιώργου Δελαστίκ που αθωώνουν το ναζιστικό μόρφωμα

Δημήτρης Ψαρράς – Δύο απροσδόκητοι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής – Τα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου και του Γιώργου Δελαστίκ που αθωώνουν το ναζιστικό μόρφωμα (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-09-27)

# Δημήτρης Ψαρράς – Το αντιφασιστικό κίνημα και η δίκη της ΧΑ (Παρέμβαση στην εκδήλωση της συλλογικότητας ‘Ανήσυχοι Γονείς’ στη Νέα Σμύρνη 2014-12-04)

Δημήτρης Ψαρράς – Το αντιφασιστικό κίνημα και η δίκη της ΧΑ (Παρέμβαση στην εκδήλωση της συλλογικότητας «Ανήσυχοι Γονείς» στη Νέα Σμύρνη 2014-12-04)

# Το καινούργιο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά για την ‘Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη’, μια εκδήλωση του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ -κι ένα ευχαριστώ!!!

Το καινούργιο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά για την «Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη», μια εκδήλωση του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ -κι ένα ευχαριστώ!!!

# Τρίτος χρόνος ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ – Ολα τα κείμενα της ομάδας του ‘Ιού’ και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

Τρίτος χρόνος ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ – Ολα τα κείμενα της ομάδας του ‘Ιού’ και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

# Δεύτερος χρόνος ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ – Ολα τα κείμενα της ομάδας του ‘Ιού’ και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

Δεύτερος χρόνος «Εφημερίδα των Συντακτών» – Ολα τα κείμενα της ομάδας του «Ιού» και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

# Ενας χρόνος ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ – Ολα τα κείμενα της ομάδας του ‘Ιού’ και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

Ενας χρόνος «Εφημερίδα των Συντακτών» – Ολα τα κείμενα της ομάδας του «Ιού» και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

# Δημήτρης Ψαρράς – Η «ιδιωτικοποίηση» του ναζισμού (άρθρο στην ‘Ελευθεροτυπία’ 2010-11-28)

Δημήτρης Ψαρράς – Η «ιδιωτικοποίηση» του ναζισμού (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία» 2010-11-28)

# Ιός – Ναζί με στολή φιλάθλου (άρθρο για τη ‘Γαλάζια Στρατιά’ της ‘Χρυσής Αυγής’)

Ιός – Ναζί με στολή φιλάθλου (άρθρο για τη ‘Γαλάζια Στρατιά’ της Χρυσής Αυγής στην Ελευθεροτυπία 2001-12-01)

# Δημήτρης Ψαρράς – Τα αναβολικά του φασισμού

Δημήτρης Ψαρράς – Τα αναβολικά του φασισμού (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2012-06-10)

# Δημήτρης Ψαρράς – Χρυσή Αυγή: Η συμμορία που την έκαναν κόμμα

Δημήτρης Ψαρράς – Χρυσή Αυγή: Η συμμορία που την έκαναν κόμμα (άρθρο στην «Εποχή» 2012-04-29)

# Δημήτρης Τρίμης και Δημήτρης Ψαρράς: ‘Για τη Χρυσή Αυγή το μέσο (βία) είναι το μήνυμα’

Δημήτρης Τρίμης και Δημήτρης Ψαρράς για το «εγέρθητου» των χρυσαυγιτών: «Για τη Χρυσή Αυγή το μέσο (βία) είναι το μήνυμα»

# Δημήτρης Τρίμης – Η σιωπή είναι συνενοχή: Για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής

Δη­μή­τρης Τρί­μης – Η σιωπή είναι συνενοχή: Για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής (άρθρο στην ΕΠΟΧΗ 2012-09-16)

# Δημήτρης Ψαρράς – Ε, όχι και «φασιστική», η Χρυσή Αυγή

Δημήτρης Ψαρράς – Ε, ό­χι και «φα­σι­στι­κή», η Χρυ­σή Αυ­γή (άρθρο στην ΕΠΟΧΗ 2012-10-07)

# Ιός – «Ρωμηοσύνη» αλά αμερικανικά (άρθρο που δεν ‘χώρεσε’ στην Ελευθεροτυπία 2010-01-23)

Ιός – «Ρωμηοσύνη» αλά αμερικανικά (άρθρο που δεν ‘χώρεσε’ στην Ελευθεροτυπία 2010-01-23)

# Δημήτρης Ψαρράς – Ζήλεψε τη δόξα του Μανιαδάκη, Ο βουλευτής του ΛάΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος χέρι-χέρι με τον διαβόητο υπουργό του Μεταξά (άρθρο στην ‘Ελευθεροτυπία’ 2011-10-09)

Δημήτρης Ψαρράς – Ζήλεψε τη δόξα του Μανιαδάκη, Ο βουλευτής του ΛάΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος χέρι-χέρι με τον διαβόητο υπουργό του Μεταξά (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-10-09)

# Δημήτρης Ψαρράς – Παρέλαση ρατσισμού (ρεπορτάζ για τη δίκη των ρατσιστικών συνθημάτων των ΟΥΚ στην ‘Ελευθεροτυπία’ 2011-12-21)

Δημήτρης Ψαρράς – Παρέλαση ρατσισμού (ρεπορτάζ για τη δίκη των ρατσιστικών συνθημάτων των ΟΥΚ στην «Ελευθεροτυπία» 2011-12-21)

# Δημήτρης Ψαρράς – Η εξίσωση του μίσους (άρθρο στην ‘Ελευθεροτυπία’ 2011-06-23)

Δημήτρης Ψαρράς – Η εξίσωση του μίσους (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-06-23)

# Δημήτρης Ψαρράς – Σπίθα, Τιμή, Χρυσή Αυγή;
http://x2t.com/spitha-timi-xa

# Δημήτρης Ψαρράς – Ο παππούς μας ο λαθρομετανάστης
http://x2t.com/pappous

# Δημήτρης Ψαρράς – Το πογκρόμ κατά των μεταναστών σχεδιαζόταν ήδη από το 1997

Δημήτρης Ψαρράς – Το πογκρόμ κατά των μεταναστών σχεδιαζόταν ήδη από το 1997 (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-05-22)

# Δημήτρης Ψαρράς – Οι ‘ικέτες’ της Αθήνας και του Παρισιού
http://x2t.com/iketes

# Δημήτρης Ψαρράς – Ο Σπίθας και το Παιδί Φάντασμα την εποχή του Μνημονίου
http://x2t.com/spithas

# Δημήτρης Ψαρράς – Τα ‘νόμιμα’ στιλιάρια

Δημήτρης Ψαρράς – Τα «νόμιμα» στιλιάρια (άρθρο που δεν «χώρεσε» στην Ελευθεροτυπία 2011-07-01)

# Δημήτρης Ψαρράς – Ο υιός του πατρός

Δημήτρης Ψαρράς – Ο υιός του πατρός (άρθρο στο RedNotebook.gr 2012-05-18, απόσπασμα από το βιβλίο του «Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη»)

# Αντα Ψαρρά – Τα ‘talk show’ της Χρυσής Αυγής

Αντα Ψαρρά – Τα «talk show» της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο RedNotebook.gr 2012-05-16)

# Αυστρία: Μοντέλο Χάιντερ: Τότε που «περιμέναμε τον Ελληνα Χαϊντερόπουλο» (άρθρο του ‘Ιού’ στο περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ, 2000-03-19)

Αυστρία: Μοντέλο Χάιντερ: Τότε που «περιμέναμε τον Ελληνα Χαϊντερόπουλο»

# Αντα Ψαρρά – ΕΛΑΣ, Τιμή, Χρυσή Αυγή

Αντα Ψαρρά – ΕΛΑΣ, Τιμή, Χρυσή Αυγή (άρθρο στο TVXS.gr 2012-05-14)

# Αντα Ψαρρά – Εχει (ρατσιστικό) θέμα!!!

Αντα Ψαρρά – Εχει (ρατσιστικό) θέμα!!! (άρθρο στο TVXS.gr 2012-09-18)

 

Δη­μή­τρης Τρί­μης – Η σιωπή είναι συνενοχή: Για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής (άρθρο στην ΕΠΟΧΗ 2012-09-16)
Συζήτηση για τα γεγονότα στο Μελιγαλά το 1944, και περί “μαύρης βίας” VS “κόκκινης βίας”

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *