Gill Torn Stealth | 25 Ιουλίου 2012

Το άρθρο μας για το Teacher Rating of Oral Language & Literacy (TROLL) και για το λεξικογραφικό λογισμικό I-Patroll ήταν απλά … troll!!!

Οπως αρκετοί φίλοι και συνοδοιπόροι του ιστολογίου είχαν καταλάβει, το προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η επιχειρούμενη κατάργηση της Ελληνικής Γλώσσης και Γραφής και το Διεθνές Φωνητικό Σύστημα – Το λεξικογραφικό λογισμικό I-Patroll και το σχέδιο “Languages Open Doors”», κλικ εδώ, ήταν ολόκληρο, από την αρχή ως το τέλος, ένα αστείο.

Τίποτε από όσα περιείχε δεν είχε την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα και με την αλήθεια. Υπήρχε στην αρχή του άρθρου μια προειδοποίηση, που μπορούσε να διαβαστεί μόνο από τους “φίλους” μας στο Facebook, που έλεγε τα εξής:

Για να μην παραξενευτούν οι φίλοι και συνοδοιπόροι:

Στο από κάτω λινκ υπάρχει ένα κείμενο ενός Gill Torn Stealth, το οποίο είναι τρολλάρισμα, από την αρχή έως το τέλος, σε ποσοστό 200%.
Δεν περιέχει ούτε μία σοβαρή θέση, ούτε έναν λογικό ισχυρισμό, ούτε ένα νορμάλ επιχείρημα.
Αποτελείται από ασυναρτησίες, παράδοξα, άσχετα, εξωφρενικούς συσχετισμούς, λογικά άλματα εις τριπλούν και ό,τι τερατολόγημα μπορείτε να φανταστείτε.
Ωστόσο χρησιμοποιεί πραγματικά στοιχεία, ονομασίες, πρόσωπα, σχέδια, συστήματα, πρότζεκτ, λεξικά, βιβλία κ.λπ.
Ετσι αν κάποιος ψάξει στο ίντερνετ, λογικά θα τα βρει όλα αυτά,
και εάν δεν έχει την ευθυκρισία (και την επιμονή) που επιβάλλεται,
τότε ίσως να τα θεωρήσει όλα καλώς καμωμένα.
Σας παρακαλώ, μην το λάβετε υπόψη σας.
Ο σκοπός για τον οποίο φτιάχτηκε είναι άλλος.

Και ο σκοπός ήταν να δούμε πόσοι από τους γλωσσαμύντορες και εθναμύντορες, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα γράμματα από τους φθόγγους (όπως εκείνη η ανεκδιήγητη δασκάλα από τη Ραφήνα), πόσοι θα πίστευαν οποιαδήποτε ασυναρτησία καλύπτει την “εθνική τους ανασφάλεια”, πόσοι θα κατάπιναν αμάσητο οπoιοδήποτε τερατολόγημα εξυπηρετεί τις θεωρίες συνωμοσίας σύμφωνα με τις οποίες θέλουν να καταστρέψουν τη γλώσσα μας γιατί θέλουν να καταστρέψουν το έθνος μας, και πόσοι θα βρίσκονταν να αναδημοσιεύσουν οποιαδήποτε βλακεία βολεύει την στρεβλή εικόνα που έχουν στο μυαλό τους για το έθνος που βάλλεται, επειδή το νέο βιβλίο Γραμματικής γράφει τα ίδια ακριβώς με το βιβλίο του Μανόλη Τριανταφυλλίδη πριν 70 χρόνια, παρά τις διαβεβαιώσεις Μπαμπινιώτη, Καζάζη, 140 γλωσσολόγων και των συγγραφέων του βιβλίου..
Και παρά τα διάσπαρτα tips σε όλο το σώμα του κειμένου (υπήρχαν τουλάχιστον 4-5 στοιχεία σε κάθε παράγραφο που θα έπρεπε να βάζουν τον αναγνώστη σε σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά), αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και λίγοι. Κλικ εδώ

Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι αυτοί έχουν τον Πολύδωρα, τον Αδ-όνειδος Γεωργιάδους και τους Κασιδιάρηδες που τους αξίζουν.

Υπογραφή:

Ο “συγγραφέας” Gill Torn Stealth (=αναγραμματισμός του Stealth Trolling)

.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η επιχειρούμενη κατάργηση της Ελληνικής Γλώσσης και Γραφής και το Διεθνές Φωνητικό Σύστημα – Το λεξικογραφικό λογισμικό I-Patroll και το σχέδιο “Languages Open Doors”
Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …

Comments

 1. Είπα κι εγώ!

 2. Bασιλική χαίρομαι που έκανες την ειδοποίηση αυτή σχετικά νωρίς, όπως έπρεπε.

  Τουλάχιστον δύο άτομα (ο συνιστολόγος μου Αιρετικός κι εγώ) ανησυχήσαμε πάρα πολύ με αυτό που γινόταν, διότι η βλακεία που κυκλοφορεί είναι τεράστια και φονική. Αν παράτεινες τη φάρσα λίγο ακόμη, τα αποτελέσματα θα αποκτούσαν μια “κρίσιμη μάζα” που στο διαδίκτυο (και ειδικά στους συγκεκριμμένους κύκλους εθνικιστών βλακών)… θα οδηγούσε με μη-αντιστρέψιμη μαζική παρανόηση και internet legend.

  Εδώ… ακόμη και σήμερα βγαίνουν ποστ με τον δήθεν “δεκάλογο του Τσόμσκυ”, παρόλο που υπήρξαν αλλεπάλληλες, λεπτομερείς τεκμηριώσεις του γεγονότος ότι ήταν στην πραγματικότητα άρθρο ενός εκκεντρικού ημι-παρανοϊκού Γάλλου. Αυτός ο (σχετικά αβλαβής και “΄προοδευτικός”) μύθος έδειξε ότι το Viral Effect του διαδικτύου είναι αήττητο μετά από μια κρίσιμη μάζα δημοσιευμάτων, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ για μη-ηλίθιους ή προοδευτικούς εξαπλωτές των μύθων. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για ηλίθιους και ακροδεξιούς, κλπ.

  Αν έκανες αυτό το ξεκαθάρισμα λίγο πιο καθυστερημένα, ξέρεις ΤΙ θα λέγανε τότε, όσοι τσίμπησαν και το αναπαρήγαγαν? Θα λέγανε… ό,τι λένε σήμερα μερικοί αντισημίτες για την (αποδεδειγμένη) πλαστότητα των “Πρωτοκόλλων της Σοφών της Σιών”, δηλαδή ότι “δεν έχει σημασία που ήταν πλαστά, διότι ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία” (κάπου αλλού).

  Αν σκεφτείς καλύτερα θα καταλάβεις ΠΟΣΟ ανησυχήσαμε και ΓΙΑΤΙ δώσαμε πρόσθετα στοιχεία “κλου” (hint) σε διάφορα σχόλια…

  Ενυγουαίη, τέλος καλό, όλα καλά. 🙂

 3. http://t.co/Cf20lpjK
  http://bit.ly/O9Xl2M
  Δείτε αυτή τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει η κ. Β. Παπαχρήστου στο twitter. 45άρι πιστόλι “Μολών λαβέ”! Με αυτό θα πήγαινε στο Λονδίνο; Άρα, δεν έκανε αστείο με τα κουνούπια στο Twitter… Πρόκειται για μια (αθώα) Χρυσαυγίτισσα!

 4. Βασιλική Μετατρούλου
  26 Ιουλίου 2012 - 00:18

  Ευχαριστούμε για τα σχόλια. Τώρα πέρασε, βέβαια, αλλά ήταν δυνατόν ποτέ να γράφαμε στα σοβαρά κάτι τέτοιο:

  Είναι εκείνη η ίδια σελίδα, που “χτύπησε στο μάτι” της δασκάλας από την Ραφήνα και την έκανε να σχολιάσει, με πόνο και αγωνία στο μνημειώδες κείμενο-καταπέλτη με τίτλο “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ!!!”

  Εντάξει, ένα μικρό λάθος της δασκάλας (“παραλήψεις” αντί για “παραλείψεις“, άλλωστε υπάρχουν και οι “λήψεις“) δεν μπορεί να ακυρώσει την πολύ διορατική της παρατήρηση, ίσως από ένστικτο θα λέγαμε εμείς, πως «το βιβλίο τείνει να μοιάσει στην αγγλική γραμματική». Φαίνεται, χτύπησε ακαριαία κάποιος “συναγερμός” μέσα της, μέσα στο μυαλό της, μέσα στον πλούτο των γνώσεων της, όταν διείδε τις σημαντικές διαφορές με τη Γραμματική του Τριανταφυλλίδη, που διδάχτηκε κι αυτή η συγκεκριμένη δασκάλα, και πόσες άλλες γενεές φιλολόγων, από το 1941 και μετά.

  Δεν φαίνεται ότι περνάμε τη δασκάλα ψιλό γαζί;;;
  Και πόσα ακόμη 🙂

  Ή το ότι παντού ξεφύτρωνε η λέξη “troll”, τι να λέμε τώρα, είναι σαν να φωνάζαμε μέσα στα αυτιά τους ότι είναι τρολλάρισμα, αλλά χαμπάρι αυτοί!!!

  Ακόμη και η επιμονή μας να λέμε “γλώσσης”, και στον τίτλο του άρθρου ακόμα, έπρεπε να χτυπήσει καμπανάκι, αλλά που …;;;

  Χεχεχεχε 🙂

 5. κυρια Βασιλικη , κανατε πολυ περισσοτερα για να πετυχει η φαρσα σας ,πραγματα που η κοινη λογικη δε σας επιτρεπει να χαιρεστε ,αντιθετως εσεις λετε πως κανατε κατορθωμα …. Ευγε κι απο μενα.

 6. Τέλος Χαρτοσήμου
  26 Ιουλίου 2012 - 20:00

  Αυτά όλα που αναφέρετε, κύριε Περίοπα, δεν γράφτηκαν από εμάς.

 7. Ας τρολλάρω κι εγώ λοιπόν!

  “Αχ ορθογραφία, μου ‘χεις κάψει την καρδιά”

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dcsWNzdeFiU

 8. Αχ, λίγη τάξη ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ να βάλω, σε ορισμένα “επιχειρήματα” τώωωρα…

  Ο Περίοπας, ο οποίος (βέβαια) ήταν από τους πρώτους που “τσίμπησαν” κι έκανε reblog την αρχική φάρσα, στο ιστολόγιο “Αβέρωφ” (το οποίο επέμεινε ακλόνητο ότι η φάρσα δεν ήταν φάρσα) ρίχνει τώρα ευθύνες… ενοχής στη Βασιλική επειδή… (λέει)

  κυρια Βασιλικη , κανατε πολυ περισσοτερα για να πετυχει η φαρσα σας ,πραγματα που η κοινη λογικη δε σας επιτρεπει να χαιρεστε ,αντιθετως εσεις λετε πως κανατε κατορθωμα ….

  ΤΙ εννοεί εδώ, ΑΚΡΙΒΩΣ? ΤΙ ακριβώς “περισσότερα” έκανε η Βασιλική που (μάλιστα) “η κοινή λογικήδεν της επιτρέπει” να (τα) χαρεί, “για να πετύχει η φάρσα”???

  Ομως ο Περίοπας, δεν θέλει ΟΥΤΕ και τώρα να παραδεχτεί πράματα που η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ επιβάλλει σαν αληθή, τα οποία είχα προσπαθήσει να του εξηγήσω και στο δικό του(ς) ιστολόγιο αλλά έφαγα στη μάπα προσβολες, αναίτιες λογοκρισίες, και άλλα τινα….

  Δηλαδή… ντάξ’ να’ ούμε, ο αιρετικός τα είπε λίγο πιο χύμα από μένα αλλά… η ουσία παραμένει ίδια.
  Και η ουσία είναι η εξής, ότι… όπως είπε κι η Βασιλική προ ολίγου…

  Αυτά όλα που αναφέρετε, κύριε Περίοπα, δεν γράφτηκαν από εμάς.

  Ε, ναι, από ΕΣΑΣ (που ‘τσιμπήσατε’) γράφτηκαν πράματα… αντίθετα με την κοινή λογική, για τα οποία θα έπρεπε κανονικά να ντρέπεστε ΕΣΕΙΣ.

  Αλλά επειδή είστε… αδιόρθωτοι, το μυαλό σας προβάλλει τώρα το φταίξιμο αλλού.
  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ.

  Μηχανισμοί ‘άρνησης’ και ‘προβολής’ όπως λέει κι η ψυχολογία.
  = η ουσία του εθνικισμού (και της κάθε εγκληματικής βλακείας).

  • Αυτα που δεν “γραφτηκαν” απο σας κ.Βασιλικη , να πατε στο Αλλενακι να τα πειτε…Αλλωστε αυτος ηταν μαλλον κι ο “στοχος” ολων σας εξ αρχης…Για αυτο και σβησατε το υπολοιπο μου σχολιο , βολευει εεε !

   Τωρα στην ουσια..
   1.Δεν εκανα εγω το reblog..
   2.Πουθενα δεν πηρα θεση αν το συγκεκριμενο αληθευει ή οχι..
   3.Δεν μπορω να σας κανω υποδειξεις και δε μου επιτρεπει η λογικη μου την αγενεια.Το ιδιο απαιτω κι απ τους αλλους .
   4.Αν ο εριστικος και προκλητικος λογος ειναι το “χυμα” ,σηκωνω τα χερια..
   5.Στο σπιτι μου ομως κι οπου εχω την ευθυνη δεν τα επιτρεπω..Εκει εχω κανονες συμπεριφορας για ολους..
   6.Οταν με απειλουν ξεκαθαρα ,αντιδρω..

   Και τελος σαν εβδομη λυχνια : οταν αντιδρω ,τα σαγιανιμ και τα γκοϊμ να φυλαγονται…

   ΥΣ. Παντα “μιλω” με το ονομα μου και με κανενα αλλο..και δεν ντρεπομαι για αυτο. Ουτε επειδη αγαπω την πατριδα μου και το λαο της.

 9. Τέλος Χαρτοσήμου
  27 Ιουλίου 2012 - 00:03

  @10

  Τι είναι αυτά τα ακατάληπτα “σαγιανιμ” και “γκοϊμ” που πρέπει να φυλάγονται κιόλας;;;

  Δεν πιστεύω να μας έχει επισκεφτεί κανένας Πολέμαρχος από τα βιβλία του Λιακόπουλου, ναι;;;

 10. Ο Αιρετικός
  3 Αυγούστου 2012 - 12:51

  Το ότι οι περισσότεροι από τους “πατριώτες” που αναδημοσίευσαν την τρολλιά είναι υμνητές της ναζιστικής παρακρατικής συμμορίας τραμπούκων/πληρωμένων δολοφόνων/μπράβων που φέρει την επωνυμία “Χρυσή Αυγή” και προέρχεται ιδεολογικά και πνευματικά από τον απατεωνίστικο χώρο του πνευματισμού και του σατανισμού (το πρώτο έμβλημα που χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή προέρχεται από τη μυστικιστική “Thule Gesellschaft”, το όνομά της προέρχεται από τον σατανιστή εγκληματία και “πνευματιστή” Aleister Crowley, ο δε Μιχαλολιάκος έχει δημοσιεύσει πάμπολλους ύμνους για τον Εωσφόρο και το Σατανά) βέβαια μαρτυρά πάρα πολλά για το “ήθος”, τον “πατριωτισμό”, ακόμα και τα “χριστιανικά ήθη” των συγκεκριμένων “κυρίων” και “κυριών”…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *