Β.Μ. | 8 Μαΐου 2012

Δημήτρης Τρίμης και Δημήτρης Ψαρράς για το “εγέρθητου” των χρυσαυγιτών: “Για τη Χρυσή Αυγή το μέσο (βία) είναι το μήνυμα”

Ο Δημήτρης Τρίμης και ο Δημήτρης Ψαρράς, εκ των φορέων του ‘Ιού‘, για το περιστατικό το βράδι των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, με την Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου:

Ο «εγέρθητου» Καιάδας (υπεύθυνος ιδεολογίας του 'κινήματος', το αντίστοιχο του Γκέμπελς, δηλαδή) σε 'Συνδιάσκεψη' εντός 'Εθνικιστικής Κατασκήνωσης' το 2007

Ο «εγέρθητου» Καιάδας (υπεύθυνος ιδεολογίας του ‘κινήματος’, το αντίστοιχο του Γκέμπελς, δηλαδή) σε ‘Συνδιάσκεψη’ εντός ‘Εθνικιστικής Κατασκήνωσης’ το 2007

 

‘Εγέρθητου’ (sic) προστάζει σε άψογα ελληνικά το μέλος της Χρυσής Αυγής -«εις ένδειξη σεβασμού, το έχουμε εμείς οι χρυσαυγίτες»- την ώρα που ο αρχηγός τους Νικός Μιχαλολιάκος εισέρχεται στην αίθουσα για να προβεί σε δηλώσεις. Στέλεχος του κόμματος ζητεί από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι. Στο στρατιωτικό παράγγελμα αντέδρασε δημοσιογράφος η οποία το θεώρησε προσβλητικό. Η απάντηση που έλαβε ήταν «ως ένδειξη σεβασμού. Μπορείτε να βγείτε έξω» και οι  δημοσιογράφοι αποχώρησαν.

 

Δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη

Λίγη ώρα μετά την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης ‘Χρυσή Αυγή’ στο ελληνικό κοινοβούλιο, τα στελέχη της, λειτουργώντας σαν μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και απέναντι στους εργαζόμενους στον τύπο και τα ΜΜΕ, που προσπαθούσαν να καταγράψουν τις δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης. Ασκώντας τρομοκρατία, οι χρυσαυγίτες αρχικά προχώρησαν σε ένα ιδιότυπο face control των μέσων ενημέρωσης, βάζοντας όρους και αποκλείοντας όσα δεν ήταν της αρεσκείας τους, και στη συνέχεια απαίτησαν από τους δημοσιογράφους με το πρόσταγμα ‘εγέρθητι’, να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη ‘σεβασμού’ στο πρόσωπο του φύρερ Ν. Μιχαλολιάκου.

 Καλούμε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες της χώρας να μην υποτιμήσουν το φασιστικό φαινόμενο, ως γραφικό, δήθεν, και να αγωνίζονται κάθε στιγμή για την προάσπιση της δημοκρατίας.

Ο ναζισμός δεν θα περάσει

Δημήτρης Τρίμης

Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ο συνάδελφος -και συγγραφέας του βιβλίου ‘Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη, Η τηλεοπτική αναγέννηση της ελληνικής Ακροδεξιάς, επίσης εκ των φορέων του ‘Ιού’ Δημήτρης Ψαρράς , σημειώνει τα εξής:

1. Οπως αποδείχτηκε από την πρώτη ‘συνέντευξη Τύπου’ ο ‘φίρερ’ της οργάνωσης αυτής αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους όπως θα έκανε το αφεντικό μιας λατινοαμερικάνικης συμμορίας ή ο λοχαγός ενός δικτατορικού καθεστώτος, περιφρονώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και διαλόγου.

2. Η οργάνωση μετά την εκλογική της επιτυχία αποθρασσύνεται και απειλεί ανοιχτά τους εκπροσώπους του Τύπου, με στρατιωτικά παραγγέλματα και απειλή βίας.

3. Ο λόγος που η οργάνωση αυτή καταφεύγει σε τόσο ακραία συμπεριφορά ακόμα και απέναντι σε δημοσιογράφους είναι ότι δεν έχει κανένα άλλο πολιτικό στόχο παρά μόνο τη βία απέναντι σε όσους αυτή θεωρεί ‘αντιφρονούντες’. Για τη Χρυσή Αυγή το μέσο (βία) είναι το μήνυμα.

4. Αν η οργάνωση αυτή συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο απέναντι σε δημοσιογράφους και με ανοιχτές τις κάμερες, καταλαβαίνει κανείς το πώς λειτουργεί απέναντι στους αδύναμους της κοινωνίας, τους μεμονωμένους πολίτες που θεωρεί αντιπάλους της ή τους απλούς μετανάστες που βρίσκονται στο δρόμο της.

5. Η δράση της οργάνωσης αυτής έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη δημοκρατία. Οχι μόνο προπαγανδίζει ανοιχτά τις ιδέες του ναζισμού, αλλά θέτει και σε εφαρμογή τα διδάγματα του Χίτλερ και τις μεθόδους των Ταγμάτων Εφόδου. Η δράση αυτή έχει φτάσει πολλές φορές στα δικαστήρια και διαθέτουμε σήμερα πολλές σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Η σημαντικότερη απ’ αυτές, η οποία έχει τελεσιδικήσει σε επίπεδο Αρείου Πάγου δέχεται ότι μια ομάδα δέκα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υπαρχηγό της επιτέθηκε   με σκοπό να δολοφονήσει έναν φοιτητή, μόνο και μόνο επειδή ήταν συνδικαλιστής και αριστερός (απόφαση 1167/2010 του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου).

6. Με αυτά τα δεδομένα η ΕΣΗΕΑ θα μπορούσε να καλέσει τους δημοσιογράφους να απέχουν από κάθε παρόμοια φασιστική τελετή (δήθεν συνέντευξη Τύπου) που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους προκλητικούς τραμπουκισμούς, αλλά και για να προστατεύσει τα μέλη της και όλους τους δημοσιογράφους από την επικίνδυνη αυτή οργάνωση.

7. Η ΕΣΗΕΑ να ξεκινήσει μια καμπάνια ενημέρωσης της κοινής γνώμης για το χαρακτήρα και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς της πολιτείας (Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κλπ.) να διοργανώσει ημερίδα για το ζήτημα αυτό, και να ζητήσει να δοθεί μεγάλη κάλυψη στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έστω και κατόπιν εορτής θα πρέπει να αντιληφθούν τις δικές τους ευθύνες και να συμβάλουν στην ενημέρωση των πολιτών για το ζήτημα του νεοναζισμού.

 

Από προεκλογική ομιλία του, όπως είπαμε, ‘υπεύθυνου ιδεολογίας του κινήματος’, το αντίστοιχο του Γκέμπελς, δηλαδή.

… λαϊκή δομή από άρειους ή άριστους αγωνιστές … ανωτερότητα ελληνικής φυλής/πολιτισμού … εμείς δώσαμε τα φώτα στους βελανιδοφάγους του δυτικού πολιτισμού …
… από την αρχαία ελληνική γραμματεία
γεννήθηκαν οι διαφωτιστές, οι ευρωπαίοι φιλόσοφοι και η Αναγέννηση … και έρχεται,
σήμερα μία Μέρκελ, ένας Σόιμπλε, μία Σαρκοζύ,
να μας κουνάν το δάχτυλο … (ού,ού,ού!!!) … .
με τον πολιτισμό μας ξεστραβώσαμε και τους ανατολίτες … .θα αναγεννηθούμε σαν αρχαίος φοίνικας… θα τους συντρίψουμε, στοχεύουμε στη ρίζα του κακού, που δεν είναι άλλος από τον αιώνιο κηλιδωτή γαμψομύτη

ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Χρυσοί Αετοί ή ‘Πρωτεσίλαος’. Το πρώτο τάγμα εφόδου της ναζιστικής συμμορίας. Από τις φωτογραφίες, είναι εμφανής η προσπάθεια κατάληψης του πεζοδρομίου και οι ‘δράσεις’ «πολιτικού ακτιβισμού» για να κυριαρχήσουν στο πεζοδρόμιο εναντίον των «λαθρομεταναστών εισβολέων, των αναρχοκαθεστωτικών συμμοριτών και των αριστερών συνοδοιπόρων».

Αντα Ψαρρά – Κακές ειδήσεις (άρθρο στο RedNotebook.gr 2012-05-07)
Γεωργία Λινάρδου – Ο Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο μελαχρινός Αριος (άρθρο στο περιοδικό ΗOT DOC 2012-05-10)

Comments

 1. ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ
  8 Μαΐου 2012 - 19:15

  Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

 2. Τέλος Χαρτοσήμου
  8 Μαΐου 2012 - 22:15

  Ο “εγέρθητου” Καιάδας (υπεύθυνος ιδεολογίας του “κινήματος”)

  Από προεκλογική ομιλία του Καιαδίσκου,
  είπαμε,
  υπεύθυνου ιδεολογίας του “κινήματος” (Γκαίμπελς)

  …λαϊκή δομή από άρειους ή άριστους αγωνιστές……ανωτερότητα ελληνικής φυλής/πολιτισμού……εμείς δώσαμε τα φώτα στους βελανιδοφάγους του δυτικού πολιτισμού…
  ….από την αρχαία ελληνική γραμματεία
  γεννήθηκαν οι διαφωτιστές, οι ευρωπαίοι φιλόσοφοι και η Αναγέννηση…και έρχεται
  σήμερα μία Μέρκελ, ένας Σόιμπλε, μία Σαρκοζύ
  να μας κουνάν το δάχτυλο …(ού,ού,ού!!!) ….
  με τον πολιτισμό μας ξεστραβώσαμε και τους ανατολίτες…….θα αναγεννηθούμε σαν αρχαίος φοίνικας…θα τους συντρίψουμε, στοχεύουμε στη ρίζα του κακού, που δεν είναι άλλος από τον αιώνιο κηλιδωτή γαμψομύτη

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bnw5aoxP7v8#t=57s

 3. Θράσος Χαϊδαρίου
  9 Μαΐου 2012 - 21:17

  Απόσπασμα από δήθεν “απάντηση” στη Νάντια Αλεξίου:

  Και ένα τελευταίο ερώτημα ρητορικό: Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι αμέσως έσπευσε να της συμπαρασταθεί ο Τρίμμης του γνωστού ΙΟΥ που συκοφαντούσε συστηματικά επί σειρά ετών τη Χρυσή Αυγή;

  h**p://xryshaygh.wordpress.com/2012/05/09/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b9/

 4. Ιωσήφ Γκεμπέλης
  10 Μαΐου 2012 - 12:05

  http://www.skai.gr/news/politics/article/202650/katevasan-to-site-tis-hrusis-augis/
  Κατέβασαν το site της Χρυσής Αυγής – 10/05/2012
  Η πλατφόρμα blog WordPress κατέβασε το site της Χρυσής Αυγής επειδή παραβίασε τους όρους χρήσης. Ενδέχεται να προχώρησε στο κλείσιμο του site μετά από καταγγελίες που μπορούν να κάνουν οι χρήστες του Διαδικτύου στην εν λόγω πλατφόρμα.

  Σύμφωνα με τους όρους χρήσης, το WordPress έχει το δικαίωμα να κατεβάσει ιστοσελίδες για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  – Spamming
  – Ακατάλληλο περιεχόμενο
  – Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων
  – Δυσφήμιση, κακοποίηση και απειλές
  – Εισαγγελική παρέμβαση

  Το WordPress τρέχει την πλειοψηφία των μπλογκς σήμερα. To site της Χρυσής Αυγής στεγαζόταν στη διεύθυνση xryshaygh.wordpress.com

 5. Ιωσήφ Γκεμπέλης
  10 Μαΐου 2012 - 12:05

  http://gatosgatoskanapedatos.blogspot.com/2012/05/blog-post_4086.html
  Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

  Πρώτο θέμα των ημερών αποτελεί το «εγέρθητι». Η συνέχεια δίνεται μέσα από ένα κείμενο στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής αλλά και με μια ανοιχτή επιστολή μέσα από ένα ανώνυμο blog. Διαβάστε την απάντηση της Νάντιας Αλεξίου μέσα από το FB.

  Το κείμενο στο site της Χρυσής Αυγής με τίτλο «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ…… ΝΑΝΤΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ»

  ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ

  Μία δημοσιογράφος σχεδόν άγνωστη, που μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι σήμερα στα αζήτητα των καναλιών, βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να εισπράξει το δεκάλεπτο της δημοσιότητας κατά Αντυ Γουορχολ. Έτσι εμφανίστηκε σαν ηρωίδα του «αντιφασιστικού αγώνα», λέγοντας ότι αντιστάθηκε στη Χρυσή Αυγή που εφέρθη απρεπώς στους δημοσιογράφους. Πράγματι αυτή ήταν που έδωσε το σύνθημα να φύγουν όλοι οι δημοσιογράφοι ( λες και αυτήν την είχαμε καλέσει)… όταν ζητήθηκε στην είσοδο του οικοδεσπότη της εκδηλώσεως να εγερθούν, απαίτηση απόλυτα λογική και για λόγους τάξεως και ευπρεπείας και απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι κανένας ξένος δημοσιογράφος δεν διαμαρτυρήθηκε και επιπλέον οι εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ έχουν βάναυσα λασπολογήσει τη Χρυσή Αυγή τον τελευταίο καιρό.

  Επιπλέον είπε ψέματα ότι δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής τράβηξαν με τα χέρια τους δημοσιογράφους και τους έδιωξαν από την αίθουσα. Προς αποκατάσταση της αληθείας, η μόνη που έφυγε ήταν αυτή μαζί με ένα άλλο άτομο και κανένας άλλος.

  Ευρισκόταν μάλιστα στην αίθουσα εντελώς παράτυπα αφού στη συνέντευξη είχαμε επιτρέψει να βρίσκονται μόνο δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών με λινκ, ξένα κανάλια και κανένας άλλος. Αυτή δεν έπρεπε να βρισκόταν στην αίθουσα, ούτε την είχε καλέσει κανείς και την προκαλούμε να μας πει ποιος την κάλεσε. Μάλλον είχε μπει στην αίθουσα, διαφεύγοντας της προσοχής των υπευθύνων με προφανή σκοπό να δώσει το σόου της. Όταν μάλιστα αρνήθηκε να σηκωθεί της είπε ο υπεύθυνος ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ότι μπορεί να αποχωρήσει.

  Από κει και πέρα πράγματι ΕΠΈΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ και έγινε το «πρόσωπο της ημέρας» στα μέσα που συκοφαντούν συστηματικά τη Χρυσή Αυγή και έφθασε μέχρι του σημείου να γράψει ότι την απειλούμε.

  Κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Αυτά για το περίφημο εγέρθητι που δήθεν έθιξε την αξιοπρέπεια των ελλήνων δημοσιογράφων. Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί μας καθυβρίζουν επί τόσο καιρό γι’ αυτούς φαίνεται δεν έχει καμία σημασία. Ίσως επειδή εμείς δεν διαθέτουμε σύμφωνα με αυτούς αξιοπρέπεια… Ποιοι είναι τελικά οι ρατσιστές σ’ αυτόν τον τόπο;

  Και ένα τελευταίο ερώτημα ρητορικό: Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι αμέσως έσπευσε να της συμπαρασταθεί ο Τρίμμης του γνωστού ΙΟΥ που συκοφαντούσε συστηματικά επί σειρά ετών τη Χρυσή Αυγή;

  Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ “ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ” ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

  Λοιπόν, κυρία Νάντια.

  Τα πράγματα δεν σου τα έμαθαν σωστά.

  Θα μάθεις να σέβεσαι, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε είσαι φρικιό. Ο Σεβασμός σαφώς και δεν επιβάλλεται αλλά εσύ πήγες ακάλεστη σε ξένο σπίτι οπότε οφείλεις και να το σεβαστείς.

  Όταν πας σε ξένο σπίτι και μάλιστα ακάλεστη λοιπόν, και βλέπεις τον οικοδεσπότη, θα σηκώνεσαι, είτε για να τον χαιρετήσεις, είτε απλά από σεβασμό. Εάν στο σπίτι σου, σου έμαθαν οι γονείς σου να την αράζεις στην κρεβατοκάμαρα του οικοδεσπότη με τα παπούτσια στα κλινοσκεπάσματα, περιμένοντας τον και μόλις τον δεις να του λες, “γεια χαραντάν μπάρμπα, όλα κούλ;”, ε λοιπόν φταις εσύ και η οικογένεια σου που δεν σου έμαθαν τρόπους.

  Εσείς οι δημοσιογράφοι θα μάθετε, θέλετε δε θέλετε, να σέβεστε κάποια πράγματα, είτε σας αρέσει είτε όχι.

  Δεν μπορεί τόσο καιρό να είχατε εσείς οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την Χρυσή Αυγή αποκλεισμένη και φιμωμένη και ξαφνικά μετά τις εκλογές να μπουκάρετε στο σπίτι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς σας όρους και προπαντός χωρίς να σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί ενώ έχετε μάλιστα μπουκάρει εκεί χωρίς να σας το ζητήσουν..

  Πολύ ευγενικά σας φέρθηκαν μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γιατί κανονικά εάν άλλο κόμμα δεχόταν τέτοια λάσπη, συκοφαντία και αποκλεισμό προεκλογικά και μετά της εκλογές τολμούσες κυρία Νάντια να μπουκάρεις μέσα ακάλεστη, για να πάρεις, κατόπιν εορτής συνέντευξη, από τον αρχηγό αυτού του κόμματος, σε διαβεβαιώ πως όχι απλά θα σου ζητούσαν να σηκωθείς όρθια αλλά θα σε πέταγαν από το μπαλκόνι σούμπιτη.

  Φαντάσου να πήγαινες στο Περισσό να πάρεις συνέντευξη από την Παπαρήγα όταν όλα τα ΜΜΕ θα είχαν φιμωμένο, αποκλεισμένο και κατασυκοφαντημένο το ΚΚΕ προεκλογικά. Εκεί και σε μία τέτοια περίπτωση, θα διαπιστώνατε όλοι σας, ποιος είναι ο πραγματικός ναζισμός… Δεν θα σου ζήταγαν απλά να σηκωθείς, δεν θα σε πέταγαν απλά από το μπαλκόνι, αλλά θα σε έστελναν στη Σιβηρία, τροφή για τις τίγρεις….

  Γι’αυτό κόψε τις ψευτομαγκές και στο εξής θα μάθετε όλοι εσείς οι καλομαθημένοι δημοσιογράφοι, και να σηκώνεστε από σεβασμό και κάμψεις ακόμα να παίρνετε, εάν σας το ζητήσουν.

  ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η συγκεκριμένη “αγωνίστρια” είναι γνωστή εδω και χρόνια για τις αισχρές ύβρεις που εκτοξεύει εναντίον των αστυνομικών σε κάθε πορεία ή ρεπορτάζ που κάνει. Εκμεταλλεύεται τη σιωπή τους για να το παίζει…μαγκιά, γνωρίζοντας πως θα την ανεχθούν. Κάτι ανάλογο πήγε να κάνει και με τους Χρυσαυγίτες, ξεχνωντας πως εκείνοι δεν είναι ούτε Αστυνομία ούτε καν Στρατός (όπως τον έχουν καταντήσει), αλλά ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και συμπαγής ομάδα με συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς.

  ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ, κακομαθημένοι μαρκουτσοφόροι!

  Η απάντηση στο FB από την Νάντια Αλεξίου

  Ειχα παρει μια απόφαση, ως Ναντια, να απεχω απο ολη αυτη την διαδικασια, των δηλώσεων, με αφορμή το περιστατικό της Κυριακής (06/05), πριν την έναρξη της Σ/Ξ Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

  Συνειδητά επελλεξα να μη δωσω συνεχεια με δηλωσεις και συνεντευξεις, οπως μου ζητηθηκε, απο συναδελφους μου..

  Η ανάρτηση της προσωπικης μου θέσης στο FB, για το πετιστατικο, έγινε γιατί έχω επιλέξει και θελω να αποφύγω να γίνω ως φυσικό πρόσωπο και ως μεμονωμένο περιστατικό- το γεγονός- αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από συγκεκριμένους κύκλους.

  Για μένα προσωπικά το περιστατικο τελειωσε, με την έξοδό μου, από την αίθουσα.

  Ηταν αδύνατο να φανταστω ότι ένα περιορισμένης έκτασης γεγονός, θα λάμβανε τόσο μεγάλες διαστάσεις, στη συνέχεια.

  Επειδή όσα χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία (από το 1999) δε δέχθηκα ποτέ να γίνω αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από ΚΑΝΕΝΑΝ, οφείλω να διαχωρίσω επίσημα τη θέση μου, από τον τρόπο που επιχειρειται να παρουσιαστεί.

  Τηρώ ίσες αποστάσεις απέναντι στα πολιτικά κόμματα και ουδέποτε μερολήπτησα υπέρ ή εις βάρος του κόμματος της Χρυσής Αυγής και των στελεχών του.

  Αυτά, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως και επειδή η ελεύθερη δημοσιογραφία απέχει εξ ορισμού από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες.

 6. Ιωσήφ Γκεμπέλης
  10 Μαΐου 2012 - 12:08

  Tώρα που κατέβασαν το των χρυσαύγουλων,
  είναι ώρα να κατεβάσουν και τα χιτλερικά εκτρώματα
  που έχουν ξαμοληθεί στον διεθνή τύπο
  προσπαθώντας να αποδείξουν
  πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστικό κόμμα.

 7. Ιωσήφ Γκεμπέλης
  10 Μαΐου 2012 - 12:22

  h–p://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63655243
  ΕΘΝΟΣ On Line 10/5/2012 – ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ
  Επίθεση σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια
  Επίθεση απο αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του Σκάι, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας, στα Εξάρχεια. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 01.30 τα ξημερώματα όταν τρία άγνωστα άτομα ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Ενας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας και κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Διαπιστώθηκε ότι, εκτός από μώλωπες και εκδορές, είχε υποστεί και κάταγμα στο χέρι, ενώ πήρε εξιτήριο νωρίς σήμερα το πρωί.

  h–p://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/05/2012_441424
  Πέμπτη, 10 Mαϊου 2012 – Επίθεση εναντίον δημοσιογράφου στα Εξάρχεια
  Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα. Τρία άτομα του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν για πέντε λεπτά, ενώ το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή.
  Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε με μώλωπες, εκδορές και κάταγμα στο χέρι για τις πρώτες βοήθειες στο ΚΑΤ.

  O δημοσιογράφος μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ
  και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η επίθεση ήταν στοχευμένη
  γιατί οι τραμπούκοι χτυπώντας τον φώναζαν συνθήματα εναντίον του σταθμού και του μνημονίου,
  … αναφέρθηκε δε και στο άρθρο 14 του Συντάγματος
  http://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_14

 8. Αντιγραφέας
  22 Μαΐου 2012 - 11:01

  http://kleitor.blogspot.com/2012/05/blog-post_10.html
  Πιθηκαλώπιξ, Σιληπορδέος εγέρθητι! – 10 Μαΐου 2012

  Βρε τι μαθαίνω εδώ στα πέρα μέρη; Τα χρυσά αυγά προσπαθούν να μιλήσουν αρχαία ελληνικά αλλά τους βγαίνει η μητρική τους γλώσσα κι ακούγονται βοδινά; Τι είναι αυτά τα περί «εγέρθητι» που εκστομίστηκε σαν «εγέρθουτου» από τον πλέον… μορφωμένο χρυσαυγίτη; Έχουμε ξεπεράσει το επίπεδο του γελοίου αλλά επειδή λόγω βίτσιου έφαγα δυο χρόνια από την ζωή μου και σε κλασσικές σπουδές κι επειδή τυχαίνει να είμαι κάτοχος ενός εξαιρετικού ανθολογίου των εκδόσεων Βερέττα
  με τίτλο «ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» το οποίο και έχω εν μέρη αποστηθίσει για πάσα τέτοια περίπτωση θα σας δώσω ορισμένες αρχαιοελληνικές βρισιές ώστε να στολίζετε τα χρυσά αυγά στην αγαπημένη τους ξένη γλώσσα! Είναι πολλοί οι χαρακτηρισμοί που τους ταιριάζουν γάντι και γι αυτό σας προτρέπω να προμηθευτείτε το βιβλίο διότι εδώ θα γράψω από μνήμης τα όσα τους ταιριάζουν αλλά σίγουρα είναι και πολλά άλλα.

  Τι είναι λοιπόν ένας χρυσαύγουλος; Έχουμε και λέμε:

  1. Αγελαίος
  2. Αμάρευμα
  3. Ανασεισίφαλλος
  4. Αφόδευμα
  5. Βδέλυγμα
  6. Γονοπότης
  7. Γυναικοπίπης
  8. Ενόρχης
  9. Έκφαυλος
  10. Θλαδίας
  11. Καταδακτυλιζόμενος
  12. Κόβαλος
  13. Κόπρειος
  14. Κοπρώδης
  15. Κοπροφάγος
  16. Μιάστωρ
  17. Οζόλης
  18. Όλισβος
  19. Ονοκίνδης
  20. Πανουργιππαρχίδας
  21. Πιθηκαλώπιξ
  22. Πορδαλέος
  23. Πούνιος
  24. Ρωποπερπερήθρας
  25. Σιληπορδέος
  26. Σκωραμίς

  Ορίστε λοιπόν μερικά… αρχαία για να έχουμε να τους λέμε αφού τόσο τους αρέσουν! 26 λεξεις που τους ταιριάζουν γάντι. Τις 21 τις χαρίζω από μια σε κάθε βουλευτή των χρυσών αυγών και τις πέντε (ένα φάσκελλο) που περισσεύουν τις δικαιούται ο αρχηγός τους ως αναγνώριση της αξίας του, από μένα με αγάπη.

  ——————————–
  Σημείωση του αντιγραφέα:
  Για να μάθετε τι σημαίνουν οι παραπάνω λέξεις, μπείτε στο link που δίνεται …

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *