Κλέων Ι. | 13 Μαΐου 2011

Αντα Ψαρρά – Τα λάφυρα και η ουσία (πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-05-13)

Η Αντα Ψαρρά, εκ των φορέων του “Ιού“, σε ένα σχόλιό της, από τα “Πολιτικά παρασκήνια” της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” της Παρασκευής 13 Μαΐου 2011, με τίτλο “Τα λάφυρα και η ουσία“.

Σκίτσο του Θανάση Πέτρου

Τα λάφυρα και η ουσία

Αν δεν υπήρχαν τα δολοφονικά χτυπήματα των αστυνομικών στα κεφάλια ανθρώπων, που δεν αφήνουν περιθώρια άλλων σχολίων, θα είχε ενδιαφέρον ο σχολιασμός των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Η ψευδής, κατά το σκέλος των τραυματισμένων πολιτών, ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., συνοδεύεται από πέντε φωτογραφίες από διαφορετικές μεριές των ίδιων αντικειμένων. Αυτά αποτελούν και τις αποδείξεις της δράσης των διαδηλωτών.

Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι τα αντικείμενα πράγματι βρέθηκαν, έχει σημασία να δούμε τι είναι όλα αυτά τα «τεκμήρια» που δικαιολογούν στα μάτια της αστυνομίας αυτή την απίστευτη βία:

Τρία μπουκάλια μολότοφ, ένα πακέτο χαρτομάντιλα, ένα μαύρο σημαιάκι, μια χειρουργική μάσκα, γυαλιά, κάτι που μοιάζει με σφεντόνα, μια μάσκα και ένα σωληνάριο.

Αν, λοιπόν, γι’ αυτά έσπασαν 20 τυχαία κεφάλια τα ΜΑΤ, τι θα γινόταν αν βρισκόταν ανάμεσα στα αστυνομικά λάφυρα ένα ανοιχτήρι μπίρας;;;

Αντ. Ψ.
Ο τότε Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Ισίδωρος Αηδονόπουλος προπαγανδίζει το ‘ΝΑΙ’ στο δημοψήφισμα της χούντας του 1973
Αντα Ψαρρά – Ξεχασμένα (για το Νικήτα Κακλαμάνη, πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-05-13)

Comments

  1. κ. θεμελης
    14 Μαΐου 2011 - 02:47

    χαχαχαχα….καλο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *