Κλέων Ι. | 13 Μαΐου 2011

Αντα Ψαρρά – Ξεχασμένα (για το Νικήτα Κακλαμάνη, πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-05-13)

Η Αντα Ψαρρά, εκ των φορέων του “Ιού“, σε ένα σχόλιό της, από τα “Πολιτικά παρασκήνια” της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” της Παρασκευής 13 Μαΐου 2011, με τίτλο “Ξεχασμένα“, σχετικά με το Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δήμο Αθηναίων, -για περισσότερα κλικ εδώ..

Η αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων σε βραδινή έξοδο (θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος, αν έκρινε απότην επιλογή χρωμάτων και ρούχων)

Ξεχασμένα

Μερικοί έχουν πολύ κοντή μνήμη σε αυτή τη χώρα. Ενας από αυτούς και ο τέως δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, που επανέρχεται με βαρυσήμαντες δηλώσεις σε κυριακάτικη εφημερίδα για την ανάγκη να υιοθετήσουμε μια ορθολογική πολιτική κουλτούρα, να σταματήσει το πελατειακό κράτος που ευνοεί επιχειρηματίες, να σταματήσουν η σπατάλη και η διαφθορά.

Τι να απαντήσει κανείς στον ξεχασιάρη δήμαρχο, που: προίκισε τους 4-5 επιτελείς του με τρεις και τέσσερις καλά αμειβόμενες θέσεις συγχρόνως στη διάρκεια της θητείας του, διόρισε τους δικούς του στις ανώνυμες εταιρείες του δήμου, χρηματοδοτώντας τις θολές αυτές εταιρείες με προγραμματικές συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου, μετέτρεψε το δημοτικό σταθμό σε κέντρο πολλών και υψηλά αμειβόμενων διερχομένων, ανέθεσε (με αδιαφανείς διαδικασίες και διαγωνισμούς που καταγγέλθηκαν στα δικαστήρια) σε πολύ δικούς του επιχειρηματίες έργα του δήμου κ.λπ.

Τώρα, λοιπόν, ο πρώην δήμαρχος θέλει και Συνταγματική Εθνοσυνέλευση για την Τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία! Μόνον ο καλός του συνεργάτης κ. Ψινάκης θα μπορούσε να του δώσει την κατάλληλη απάντηση, που συνηθίζει άλλωστε να ξεστομίζει και στα δημοτικά συμβούλια!
[Σ.Σ.: Προφανώς η Αντα Ψαρρά εννοεί κάτι σαν αυτό].

Αντ.Ψ.
Αντα Ψαρρά – Τα λάφυρα και η ουσία (πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-05-13)
Αντα Ψαρρά – Μια δολοφονία κι … άλλη μια (άρθρο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-05-13)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *