Β.Μ. | 28 Απριλίου 2011

Αντα Ψαρρά – Ανθρωποι στα σκουπίδια (πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-04-28)

Η Αντα Ψαρρά, εκ των φορέων του “Ιού“, σε ένα σχόλιό της, από τα “Πολιτικά παρασκήνια” της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” της Πέμπτης 28 Απριλίου 2011, με τίτλο “Ανθρωποι στα σκουπίδια“.

Σκίτσο του Θανάση Πέτρου

Ανθρωποι στα σκουπίδια

Αλλο ένα πτώμα βρέθηκε χθες στη χωματερή και μάλιστα μιας νέας κοπέλας, φυσικά αλλοδαπής. Δεν ήταν κομματιασμένο, όπως τα προηγούμενα· ανέβασε τον αριθμό αυτών των πρόσφατων δολοφονιών στο νούμερο επτά.

Αν προσθέσουμε και τα πτώματα αλλοδαπών που βρέθηκαν μόνο τον τελευταίο χρόνο δολοφονημένοι στην Ελλάδα, και που οφείλονται φυσικά (!) σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και ποτέ σε ρατσιστικά εγκλήματα δι’ ασήμαντον (ή και χωρίς) αφορμή, τότε τα νούμερα γίνονται διψήφια. Και με τα ανασφάλιστα εργατικά δυστυχήματα αλλοδαπών, το νούμερο γίνεται τριψήφιο.

Αυτή είναι η αληθινά εθνική ντροπή και αυτή είναι η μία πλευρά της αύξησης της εγκληματικότητας, που έχει και τα περισσότερα θύματα, που δεν τα βλέπουμε.

Αντ.Ψ.
Οι φωτογραφίες του Νίκου Παπάζογλου, από το ιστολόγιό μας στις εφημερίδες “ΝΕΑ” και “Αγγελιοφόρος”. Ευχαριστούμε για την τιμή!!!
Αντα Ψαρρά – Κότερα με Ρωσίδες! (πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-04-28)

Comments

 1. Βασιλική Μετατρούλου
  3 Μαΐου 2011 - 03:07

  Βλέπουμε κα μία θετική εξέλιξη στην υπόθεση. Από την “Ελευθεροτυπία”, Δευτέρα 02 Μαΐου 2011:

  Για το φόνο στον ΧΥΤΑ

  Ενας 29χρονος από το Καζακστάν είναι -σύμφωνα με την Αστυνομία- ο δολοφόνος της γυναίκας που είχε βρεθεί, στις 26 Απριλίου, στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του ΧΥΤΑ, Ανω Λιοσίων.

  Σύμφωνα με όσα είπε, κίνητρό του ήταν η ερωτική αντιζηλία.
  Α.Κ.Μ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *