Β.Μ. | 8 Μαρτίου 2011

Αντα Ψαρρά – Το «κίνημα» (πολιτικό παρασκήνιο στην “Ελευθεροτυπία” 2011-03-08)

Η Αντα Ψαρρά, εκ των φορέων του “Ιού“, σε ένα σχόλιό της, από τα “Πολιτικά παρασκήνια” της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” της Τρίτης 08 Μαρτίου 2011, με τίτλο “Το «κίνημα»“.

Το «κίνημα»

«Αποκαλυπτικοί» δημοσιογράφοι και τηλεθεατές εκτέλεσαν το αντιστασιακό τους καθήκον έξω από το σπίτι του κ. Σημίτη. Οι ίδιοι έχουν αναδειχτεί πρωτοπόροι στην κατασυκοφάντηση των μεταναστών και των συμπαραστατών τους.

Ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης στον “Real FM” χθες μας είπε πως «οι εγκληματίες από κάθε χώρα ήρθαν από τις φυλακές κατευθείαν στην Ελλάδα για να εγκληματήσουν». Στο ίδιο τέμπο ο κ. Γιώργος Αυτιάς, που δήλωσε πως θα ασχοληθεί με το «διασταυρωμένο» γεγονός, ότι «συμπαραστάτες δεν άφηναν τους απεργούς πείνας να φάνε!» Ανώνυμος ακροατής σημείωνε ότι «χρειάζεται λίγος στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα, για να αποκατασταθεί η… τάξη». Μάλιστα ο κ. Παπαγιάννης δεν δίστασε να παραθέσει στη συζήτηση το χθεσινό διπλό φονικό.

Το ότι το φονικό φέρεται να έγινε από Ελληνα συγγενή των θυμάτων δεν θεώρησε σκόπιμο να το πληροφορηθεί και να το αναφέρει. Ψιλά γράμματα για το «κίνημα» αγνών και άσπιλων πολιτών που ξεπήδησαν μέσα από τις φυλλάδες, τις «αποκαλυπτικές» ειδήσεις και τα στοιχισμένα στην Ακροδεξιά, φερέφωνά τους.

Ας το σκεφτούν διπλά εκείνοι που περιφέρονται στην Αναγνωστοπούλου ή στη Ραφήνα. Τα κινήματα δεν είναι όλα ίδια και μερικά έχουν πολλά ποδάρια.

Αντ.Ψ.
Σπύρος Μαρκέτος, Τάσος Κωστόπουλος και Κώστας Παλούκης, μια συζήτηση για το φασισμό, 2011-02-04
Το έβδομο συνέδριο του ΚΚΕ και το καταστατικό του 1945, όπως ψηφίστηκε στο συνέδριο, 1 έως 6 Οκτωβρίου 1945

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *